Deny1988 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ahoj chlapi, nemáte někdo náhodou foto, jak na autě vypadají??? Všude fotky jen samotných lapačů, ale nevím jak to vypadá namontované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 napr.tu v Galérii Rapidov... ...http://forum.skodahome.cz/gallery/category/36-%C5%A1koda-rapid/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 1. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 za málo... ...stačí sa tu poriadne rozhliadnuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Pomaha to nejak, aby nebyl zablaceny kufr? Hlavne v zimnim obdobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Mám namontováno jen pár dní, ale vzhledem k současnému počasí už jsem otestoval... Pocitově mi auto přijde míň zaflákaný. Před vodou tě to samozřejmě neochrání, ale nemám špinavý boky zadního nárazníku od písku co je obsažený v odletující vodě a i boční dveře vypadají čistší než jindy. Nicméně já je namontoval kvůli tomu, že mám roční nájezd 100 tis km a při 150 tis ho budu od firmy odkupovat a chci aby nebylo zbytečně domlácený....a i se mi to víc líbí...přijde mi, že auto pak nevypadá tolik jako koza :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Mám je namontovány od prvního kilometru. U nás nutností, jelikož v zimě se tu sypou cesty kamínky a jinak celoročně je kal na cestě a projetí po vlhkém kalu udělá svoje. Zástěrky odvedou kus poctivé práce. A jak na autě vypadají? http://forum.skodahome.cz/topic/125152-mikyho-rapid/?p=1808068 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Souhlasím s MiKym. Myslím, že Rapidu, na rozdíl od spousty jiných, sluší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Moje zkušenost je, že přední zástěrky jsou super, auto je o 80% čistější.Zadní jsou k ničemu a nesluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Pokud si budu zástěrky pořizovat, taky to vidím jen na přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 (editace) ja zasterky nee ale kdyz to tak vidim tak to nevypada spatne a i ty zadni jsou fajn...fakt to potlacuje efekt kozy Editováno: 13. Duben 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Já mám koupené oboje, jen zatím nejsem s to je namontovat, chtělo by to zase nějaký pěkný víkend : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 (editace) Zástěrky jsem používal vždy i u minulých aut, ale pouze se zimníma gumama. Při přezouvání na letní je sundávám Editováno: 13. Duben 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Pri umývaní som zistil, že spodnú časť dverí, predné aj zadné a aj zadný nárazník mám za flákaný čiernymi bodkami . Neviem či je to zle umyté od nejakého ochranného vosku, alebo od asfaltu. Auto som kupoval v 10 mesiaci 1013 a vtedy sa asfalt netopil. Poradíte čím by to šlo očistiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Taky to tam mám i stejně koupeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Teraz ma napadlo,že by som mohol mať ešte trochu prípravku, na ošetrenie karosérie, ktorý odstraňuje asfalt. Vyskúšam cez víkend a dám ti vedieť, či to išlo dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Pokud to je od asfaltu, nebo od ochraného vosku, tak to stačí umýt hadříkem namočeným v benzínu a pak následně nejlépe opláchnout vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Vyskúšam. Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) Originál zástěrky lze namontovat pouze v případě, že dotyčný neuvažuje o spojlerech prahů. Pak by tam ty zástěrky u některých typů mohly překážet. Editováno: 14. Duben 2014, autor: jazzleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) Pro doplnění Prahy RS+ Škoda Rapid http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-rapid-tuning-rs-prahy/ http://www.auto-doplnky.com/bocni-prahy-rs-skoda-rapid-2012-sada-2-ks-plastove-rpd-ss-tp-p13651 http://www.tuningoptika.cz/www-tuning-shop-cz/eshop/34-1-SKODA/444-2-RAPID/5/4913-SKODA-RAPID-Bocni-prahy-CSR Editováno: 14. Duben 2014, autor: jazzleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 15. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Neumím si představit toho blázna, který by si na auto dal výše zmíněné prahy a ještě do toho nabastlil zástěrky. To by bylo hrozný zvěrstvo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Já jsem si namontoval zástěrky vpředu(hlavně kvůli kamínkům v zimě) i vzadu( vzhled zas tak neřeším.ale já bych je nařídil povinně,frajer v autě předemou je nemá a já mám čumák auta otřískaný od kamínků nebo v horším případě měním čelní sklo). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pac.martin Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Také zvažuji zástěrky, prahy mám dost oťukané od kamínků nájezd 36tis./km. Akorát mám obavu že se v předu bude za zástěrkami držet voda. Co si o tom myslíte? Co bude lepší? časem opískované prahy nebo zvýšená možnost koroze pod zástěrkou. Co se týká o pískování prahu tak na fordu focusu jsem měl prahy za předními koly místo červené celé šedivé a žádná koroze. Stáří auta 15let, ale záleží co prahy na rapidu třeba budou reznout i opískované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Zdravím pánnové. Také přemýšlím nad montáží zástěrek a řeším stejnou otázku, jako kolega Pac.Martin......bojím se případné koroze prahu a blatníku.....jaký na to máte názor....díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Vždy to bylo to první co jsem z auta po koupi hned sundal a nyní to bylo hned prvni co jsem na auto koupil. Přední + zadní, přestaly mi mlátit kaminky do podběhu a hlavně se to tak nešpiní. Nic nerezne nic se tam nedrží, mají to udělaný dobře a hlavně je to originál Škoda, tak máš záruku na lak kdyby něco. Vystříkávám vapkou a pohoda. Zima taky, kopnu to nich a spadne nabalenej sníh. Za mě bych se toho nebál za ty směšný prachy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.