Ciryl Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 (editace) Přesně tak, VAG má tady na foru poměrně dost lidí. PS: Diagnostiku jsem navrhoval, jelikož mi taky jednou nešly otevřít 5. dveře. Na BSG mi hlásilo chybu nesmyslného signálu od zámku. Bylo to tím, že mi do konektoru natekla voda z ostřikovačů (uvolněná hadička). Editováno: 19. Květen 2010, autor: Ciryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Nikdy jsem s diagnostikou nedělal.Je to tedy tak že připojím a tam mi to napíše co je špatné nebo co vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Ahoj tak připojeno na VAG a nejde mi se připojit na centrální zamykání.Takže zase nic.Nevíte co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 (editace) Musíš se připojit na adresu 46-Komfort systém nebo 09-Elektronika 1. Fabie 35-centrál nemá. Editováno: 22. Květen 2010, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 (editace) Ahoj,prosimtě jsem uplnej začátečník. Ale v programu vag com mám pod 46 tkou centr.stah.oken.Můžeš mi po lopatě napsat jak se připojím na tu adresu asi to dělám správně ale jen pro jistotu.Děkuju moc vag.bmp Editováno: 25. Květen 2010, autor: Standis necituj příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Ono to může být i v tom spínači v zámku, jelikož tam jsou dva spínače. Jeden na světlo a druhý na centrál. Pokud by to byl on, diagnostika by měla vyhodnotit nesmyslný signál. jak se na tu kontrolu ve vag comu dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Já zase když špatně zabouchnu kufr (na první polohu), tak mi už nejde otevřít. Musím ho domáčknout a pak už otevřít jde. Mám už objednanou horní část zámku, tak snad to bude OK. Chyba na diagnostice žádná, kontrolka otevřeného kufru funguje. Nakonec je u mě problém v kabelovém svazku. V průchodce mezi karoserií a víkem kufru se mi ukroutil jeden vodič. Cena za nový svazek není až tak strašná, takže dám přednost výměně celého svazku před bastlením a budu doufat, že ten nový vydrží víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 RKONF:Napis kolko stoji novy kablovy zvezok . Opravit sa to da aj opravenim poskodeneho kabla . Nemusis kupovat celu novu kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) Kolem 500 Kč. To, že se to dá opravit chápu. Ale když zvážím, že koupím vodiče, izolačku a že moje pájka je už těsně před smrtí, tak to vychází ještě docela dobře. Navíc ta průchodka bude asi citlivé místo, takže se nedá vyloučit, že to za pár měsíců budu rozdělávat znovu. Teď na to nemám i příliš čas a dát to elektrikáři by stálo určitě víc. Pak bych i čekal problém při prostrčení nového vodiče průchodkou (jde tam minimálně 7 vodičů). A jelikož nemám asi patřičný vypichovák, tak by rozebírání a odmotávání svazku zabralo neúměrně času. Edit: přikládám obrázek průchodky u sedanu. Editováno: 24. Květen 2010, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) Ved nepotrebujes vipichovak.Vymen len poskodenu cast kabla v prechodke. Kable nemusis len letovat ale pouzit mozes aj lisovacie dutinky. Naklady na opravu max 100kc. 4Eura. LINK: Dutinky. http://www.rapid-aut...ci-dutinka.html Editováno: 24. Květen 2010, autor: Kubenec Úprava příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Vyřešeno,špatný mikrospínač nad SPZkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Vyřešeno,špatný mikrospínač nad SPZkou. servus, mám presne rovnaký problém.. premýšľam či som tomu nejak sám nepomohol, ráno som vymenil žiarovku osvetlenia EČV, všetko v poriadku, kufor išiel a asi po hodine som sa doňho zvonku nedostal.. mikrospínač mi tiež cvaká ale otvoriť ide iba zvnútra. koľko ťa vyšla oprava? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 servus, mám presne rovnaký problém.. premýšľam či som tomu nejak sám nepomohol, ráno som vymenil žiarovku osvetlenia EČV, všetko v poriadku, kufor išiel a asi po hodine som sa doňho zvonku nedostal.. mikrospínač mi tiež cvaká ale otvoriť ide iba zvnútra. koľko ťa vyšla oprava? díky moc Ahoj,dával jsem 500 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa.sen Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 mám fabii s centrální zamykáním.Když odemknu tak nejdou otevřít 5dveře.Musím otevřít dveře u spolujesce nebo některé zadní dveře.pak jdou otevřít 5dveře.Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 to je myslím v pořádku... to je ochrana proti vykradení kufru na křižovatce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
librossek Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Tohle není v pořádku, v pořádku by to bylo pokud někam přijedeš a nikdo dveře neotevře tak neotevřeš kufr... pokud ale auto stojí zamčené a ty ho odemkneš tak by měl otevřít normálně jít ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Pokud otevřu dálkovým, tak hned normálně otevřu 5-té dveře, ale myslím, že je to nějak časově ošetřeno , jako nějaká pojistka, takže jak se mi auto samo do 30 vteřin samo zamkne, tak pokud hned neotevřeš 5. dveře tak se zablokujou / otevřeš je jenom po oteření jiných/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Chtělo by to trochu přesněji popsat co to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XMara Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 čau kuci, mám problém, když zamknu fabii (hatchback r.v. 2001), tak - v zamčeném stavu, někdy po druhém, někdy po čtvrtém stisku tlačítka na otvírání se otevře otevřou. Což by jaksi v zamčeném stavu dělat neměl, že:-) Nevíte, v čem může být závada? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 O centrálu toho máš tady mrak. Nemáš Tří tlačítkovej klíč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XMara Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Právě, že jsem hledal - dlouho, podobné téma jsem nenašel, všem dveře odemknout nejdou. Já mám klasickej dvoutlačítkovej klíč. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 nezkoušel jsi jestli ti to nedělá i druhej klíč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XMara Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 nezkoušel jsi jestli ti to nedělá i druhej klíč?? JO, tak vyzkoušeno, dělá to i druhej klíč. Prostě celý auto je zamčený, když párkrát zmáčknu na otevírání pátých dveří, kufr se odemkne i se zabzučením serva(nebo čo to v něm bzučí). Nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 už to konečně chápu na 3tlačítkovém klíčku je prostřední tlačítko a to slouží na otevření jen 5 dvěří a zbytek auta zůstane zavřený. něco jako ochrana před zloději, když jdeš jen pro něco do kufru a aby jsi nemusel mít otevřený auto tak je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XMara Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Ono to s klíčkem právě vůbec nesouvisí, nebavím se o klíčku...Já zamknu auto, dioda u dveří bliká jako zamčeno. V takovém zamčeném stavu párkrát zmáčknu na otevírání kufru (ne na klíčku!! - na tlačítko, co je na kufru auta), to - asi při čtvrtým stisku kufr otevře. Dioda ve předu stále bliká(signalizuje tedy, že auto je celé zamčené, i když já mám páté dveře zvedlé nahoru:-) ). Přišel sem na to náhodou... Právě se bojím, aby na to stejnou náhodou nepřišel někdo jiný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.