Sudetak Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Moje nastavení, OCTA 3 FL, MR 2018, světla FullLED Modul 19 – CAN Gateway Seznam instalovaných jednotek 20 – Asistent dálkových světel – zaškrtnout, uložit Modul 09 – Centrální elektrika Bezpečnostní přístup - 31347 Přizpůsobení 10 Assistance light functions-Fernlichtassistent Reset zmeniť na not active Fernlicht_assistent-Erweiterte_Fernlichtsteuerung zmeniť na Basic: FLA Fernlicht_assistent-Menuesteuerung Fernlichtassistent zmeniť na existuje Fernlicht_assistent-Menuesteuerung Fernlichtassistent Werkseinstellung změnit existuje Modul 20 – Asistent dálkových světel Kódování 07 – Kalkulačka pro dlouhé kódování Byte 0 - Bit 0-7 - 04 Typ potkávacího světla : LED (PR-8EX/8IT) Byte 1 - Bit 0-7 - 04 Typ dálkového světla : LED (PR-8IT) Byte 2 - Bit 0-7 - 00 Typ řízeni, Levostranné řízení (Left Hand Drive (LHD)) Byte 3 - přepsat hodnotu 00 na 07 v řádku 03 Na detaily se mě neptej, je to tři roky zpět co sem to dělal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Perfekt, mám stejný rok a stejná světla, tak udělám zálohu a zkusím nejdřív tvůj postup. Během příštího týdne dám update. Děkuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července ten z F3 ti bude nanic, pretoze O3FL uz nema v BCM dlhe kodovanie. vsetko je cez adaptacie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 13. Července Sdílet Vloženo 13. Července Tak po dokódování podle Sudeťáka spokojeně hlásím, že FLA funguje, žádná chyba, vše jede jak má. Mam radost. Největší problém bylo zjistit, jak se u konektoru zrcátka vyndavají piny- nejdřív jsem ten modro černý docela zmasakroval, když jsem ho mačkal jehlou v okénku, a až pak jsem omylem křidélko konektoru nějak otevřel a odtamtud už pin šel odjistit lépe. Nicméně se podařilo, takže super. Děkuju všem za pomoc🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Července Sdílet Vloženo 13. Července Super. 🙂 Po nejake dobe bys mohl dat vedet, jak jsi s tim spokojeny. Ja zatim nemel moc prilezitosti to zkusit. FLA jsem dodelal pred par mesici a to uz bylo svetlo dost dlouho, takze po tme ted temer nejezdim. Jednou jsem to zkousel na okreskach hned po montazi. Prislo mi, ze na okreskach to funguje pomerne dost dobre. Skoro bych rekl perfektne. A jednou jsem to zkousel pri 300km nocni jizde po dalnici. Na dalnici me to teda hodne zklamalo. Asi tomu delaji problem stredova svodidla. Dalo by se rict, ze to bylo naprosto nepouzitelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 13. Července Sdílet Vloženo 13. Července Měl jsem to v předchozím autě, takže nejdu do neznáma. Byl jsem s tím spoko, stejně jak ty říkáš- že musím sám zhasnout se stane v 1 z 20 případů, kdy vidím světla nad horizontem dřív, než kamera. Co se týče dálnice, částečně souhlasím, nikdy jsem ale neměl problém, že bych svítil přes obyčejná svodidla na auta, vždy to zhaslo (zase samozřejmě s ohledem na horizont/naklopení silnice/sílu protijedoucích světel). Pokud jsou taková ta dvojitá s šikmými zábranami, nechávám svítit dálky, stejně jako to dělají protijedoucí. To mi nevadí. A když jede kamion, tak záleží jestli má dost silný světla nahoře na kabině, aby to zhaslo samo, jinak zhasínám sám. Nic to ale nemění na tom, že 90% času to dělá práci za mě, teď dokud jsem to neměl dodělaný, jsem jel v noci jen 2x, a hrozně jsem trpěl😀 fakt mi to chybělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Července Sdílet Vloženo 13. Července Na te dalnici mi prislo, ze to funguje spis tak v 10 % pripadu. A dost casto se mi stalo, ze jsem se s tim nejak pral. Uz je to par mesicu, tak si to presne nepamatuji. Ale ovladani, kdyz to nedelalo to co jsem si predstavoval, bylo hodne krkolomne. Urcite tomu dam jeste sanci. Ale asi to bude muset pockat do zimy, az bude delsi dobu tma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 16. Července Sdílet Vloženo 16. Července Mám stejnou zkušenost, na okreskách super, na dálnici to funguje slaběji. Ale i tak to za montáž určitě stálo. Nerad jezdím v noci pouze na potkávačkách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července Na dálnici jsem se naučil otočit přepínač na potkávací a přepínat si dle libosti. Jinak to funguje velmi dobře i při dojíždění auta zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července No jo, jenze mam xenony s AFS a to je aktivni jen v poloze AUTO. Pokud se nepletu, tak pri dalnicni rychlosti by AFS melo trochu zvednout tlumena svetla. A o to bych prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopsik Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Zdravím chlapi, v menu na autoradiu nemám možnost zapnutí light assistant ani možnost zapnutí adaptivniho svícení. Počítám, že automatické přepínání dálkových svetel mi nepůjde aktivovat jelikož ve výbavě nemám line asistenta ani čtení značek (asi neni ani čidlo na čelním skle). Jde aktivovat natáčení xenonu do zatáček? Po startu se svetla "kalibruji" a natáčí se. Ale za jízdy nic. Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Ahoj, máš spínač světel v poloze Auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopsik Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Ahoj, ano mám. Svetla se automaticky prepinaji z led pásku na led+xenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopsik Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Ahoj, tak beru zpět, světla se natáčejí ale pouze do 50km/h. Jelikož jezdím pořád 55 a víc tak mi přišlo že to nefunguje vůbec. dadá se někde posunout rychlost do které má natáčení fungovat? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.