Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau lidi, mám následující problém na OI 66kw, r.v. 2003.Při zatáčení doprava v rychlostech od cca 40km/h se ozývá od přední části auta hučení a mírné vibrace do pedálu spojky (při lehkém sešlápnutí).Vyměnil jsem ložisko v náboji PP kola.Když jsem to jel projet, nabral jsem kamaráda kterej je přesvědčenej, že s tím má co dělat spojka.Hučení při zatáčení doprava vysvětluje tím, že se může přenášet po jiném silentbloku než při zatáčení doleva.Co si o tom myslíte?Díky moc za rady.

Nevím zda to bude to správné, ale já měl OI a při průjezdu po kruhovém objezdu vždy při mírném pootočením volantu doleva jako kdybych chtěl více zatočit se ozývalo kovové klepání, které se přenášelo do podvozku. Při mírném srovnání zatáčení se tento jev ztratil. Opět se to objevilo, když jsem lehounce cuknul volantem na kruhovém objezdu doleva. Dlouze jsem hledal a měnil, až jsem vyměnil uložení motoru, který se vždy při průjezdu levotočivou zatáčko ( objezd ) naklonil a vtom uložení dotkl druhého konce tohoto uložení což způsobovalo vibrace a hluk. Byla vychozená ta guma v tom držáku motoru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.