Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem sa opýtať či má niekto v kufri tie bočné odkladacie priečinky na ľavej a pravej strane. Nikde to neviem kúpiť. Ani netuším ako to tam drží. V dielenskej príručke to má označenie SP95_75

post-87739-0-45288700-1398180509_thumb.j

No tak nevím jak ty ale já to měl od výroby v autě hned a nic to nestalo simple clever  :kol-28:

• Autor

Neviem ako u Vás ale tu nejaká neochota niečo zohnať. Na predajni to samozrejme nemajú. Musím ešte pozrieť po iných predajniach. A ako to tam drží ? Inak Aj bočné háčiky v kufri niesú zlé, ale tiež ich tam nemám. Aj tie by som kúpil. Inak cena je za kus 485 kč, tak to je riadna cena simple clever.

Upraveno od pedalbb

U Rapida nevím, Fabia II tam má takové dvě plastové vodící lišty, je tedy možné, že Rapid to má obdobně udělané. To ti musím říct někdo, kdo to má.
Hák stojí stovku.

post-32075-0-02105900-1398183600_thumb.j

Je to tam nasunutý v jakychsi plastových vodítkách. Možná, že to je součástí toho síťového programu, co kdysi byl u Freshe. A dost možná, že to ŠA na SVK nedává v rámci úspor, stejně jako si připlatíte na Slovensku 20éček za AUX vstup, který je v CZ součástí výbavy s rádiem Swing........ Jo, holt cenová politika.

A cena za ND je fakt raketa, ale to je bohužel u automobilek normální. Nechápu jen, že se dealer vzpouzí ti to objednat. Asi si nechce vydělat.

Ahojte, ja to tiez zhanam, co mam info je to sucast sietoveho programu, aj haciky.

zajít do normální prodejny autodílů/mototechny nebo i k dealerovi, dát číslo dílu, viz. výše, zaplatit, oni objednají, za pár dní si to vyzvedneš...

Upraveno od rogerer

• Autor

Takže keď si kúpim sieťový program tak tam všetko budem mať ? Tak potom by to bolo super.

tak tak normalne to objednej u dealera.

A kde jste na to přišli, že ty schránky jsou součástí siťového programu, který se dá dokoupit jako běžný doplněk? To podle mě platí pro objednání výbavy z výroby, ale pochybuji, že vám je prodají společně se sítí jako doplněk (originální příslušenství).

V SK konfigurátoru se to jmenuje "Paket pre batožinový priestor" a obsahuje to odkládací schránku (jenom jednu, když je to v jednotmém čísle?), háčky a síť za 86 €, zatímco síťový program obsahující tři sítě z katalogu originálního příslušenství stojí 28,60 € (černé sítě), nebo 32,99 € (červené sítě).

ja si to nemyslim, myslim ze musi dodatečně objednat vse jednotlivě :)

• Autor

Zajtra skočím do škodovky a dám Vám vedieť ako ma poriešili.

vim, ze to sem moc nepatří, ale kde mam v kufru zasuvku ? je tam vubec, nebo sem slepej ? :D

12V zásuvka v kufru není, jen mezi předními sedadly na střední konzole.

Ja tam ty prihradky, hacky a sit mam ale v mym seznamu vybavy to neni - Ambition Fresh r.v. 2014 (ne ze bych si na to stezoval)

Upraveno od Fotrik

Už jsem se na to někde ptal, přihrádky a síťě jsou od ambition v základu :palec:

• 2 týdny později...

U Ambitionu mám v základu obojí

Ja u elegance taktez.

pedalbb - do ktorého autorizáku chodíš? 

• 3 měsíce později...

Pokud by jste chtěl někdo sítový program, tak mám doma jeden navíc =) není problém ho poskytnout =)

skadial si a za kolko?

Ja bych mel asi taky zajem kdyz budou za dobrou cenu :)

Tiež som riešil bočné kapsy, a bolo mi povedané (v škode) že by sa musel meniť vnútorný tapač kufru. Čo ma dosť zarazilo. Tak som chcel aspoň kúpiť bočné háčiky. Bohužial 2x objednané a vždy prišli len na SB, tak mi s tým nevedeli ďalej poradiť. Takže zatal mám smolu :kol-32:

• 8 měsíců později...

Bočné plastové odkladacie priečinky - 5JA 867 145 - ľavý, 5JA 867 146 - pravý, cena 21,02 €/kus. Problém je ale v tom že nevedia zohnať tie plastové vodítka do ktorých sa priečinky ukotvia. Ako je vidno v 3. príspevku sú pod číslom 11, ale nie sú tam uvedené a tým pádom ich nevedia objednať. Jediné čo mi poradili aby som zohnal VIN číslo auta ktoré to má, že to by im mohlo pomôcť. Tiež povedali že to môže byť súčasť bočného tapacíra. Príde mi to ako keby som objavil "čiernu dieru".

Jediné čo ma napadlo, že či tie vodítka nebudú súčať priečinkov, to by bol gól. Možno skúsim objednať na blind. Ak by sa v tom niekto vedel lepšie porípať a zistil čísla tých plastových vodítok tak budem rád.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.