pedalbb Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Chcem sa opýtať či má niekto v kufri tie bočné odkladacie priečinky na ľavej a pravej strane. Nikde to neviem kúpiť. Ani netuším ako to tam drží. V dielenskej príručke to má označenie SP95_75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 No tak nevím jak ty ale já to měl od výroby v autě hned a nic to nestalo simple clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Ani ve škodovce to nemají? Stojí 485 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 22. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Neviem ako u Vás ale tu nejaká neochota niečo zohnať. Na predajni to samozrejme nemajú. Musím ešte pozrieť po iných predajniach. A ako to tam drží ? Inak Aj bočné háčiky v kufri niesú zlé, ale tiež ich tam nemám. Aj tie by som kúpil. Inak cena je za kus 485 kč, tak to je riadna cena simple clever. Editováno: 22. Duben 2014, autor: pedalbb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 U Rapida nevím, Fabia II tam má takové dvě plastové vodící lišty, je tedy možné, že Rapid to má obdobně udělané. To ti musím říct někdo, kdo to má.Hák stojí stovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Je to tam nasunutý v jakychsi plastových vodítkách. Možná, že to je součástí toho síťového programu, co kdysi byl u Freshe. A dost možná, že to ŠA na SVK nedává v rámci úspor, stejně jako si připlatíte na Slovensku 20éček za AUX vstup, který je v CZ součástí výbavy s rádiem Swing........ Jo, holt cenová politika. A cena za ND je fakt raketa, ale to je bohužel u automobilek normální. Nechápu jen, že se dealer vzpouzí ti to objednat. Asi si nechce vydělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Ahojte, ja to tiez zhanam, co mam info je to sucast sietoveho programu, aj haciky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) zajít do normální prodejny autodílů/mototechny nebo i k dealerovi, dát číslo dílu, viz. výše, zaplatit, oni objednají, za pár dní si to vyzvedneš... Editováno: 22. Duben 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 22. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Takže keď si kúpim sieťový program tak tam všetko budem mať ? Tak potom by to bolo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 tak tak normalne to objednej u dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 A kde jste na to přišli, že ty schránky jsou součástí siťového programu, který se dá dokoupit jako běžný doplněk? To podle mě platí pro objednání výbavy z výroby, ale pochybuji, že vám je prodají společně se sítí jako doplněk (originální příslušenství).V SK konfigurátoru se to jmenuje "Paket pre batožinový priestor" a obsahuje to odkládací schránku (jenom jednu, když je to v jednotmém čísle?), háčky a síť za 86 €, zatímco síťový program obsahující tři sítě z katalogu originálního příslušenství stojí 28,60 € (černé sítě), nebo 32,99 € (červené sítě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 ja si to nemyslim, myslim ze musi dodatečně objednat vse jednotlivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zajtra skočím do škodovky a dám Vám vedieť ako ma poriešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 vim, ze to sem moc nepatří, ale kde mam v kufru zasuvku ? je tam vubec, nebo sem slepej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 12V zásuvka v kufru není, jen mezi předními sedadly na střední konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Ja tam ty prihradky, hacky a sit mam ale v mym seznamu vybavy to neni - Ambition Fresh r.v. 2014 (ne ze bych si na to stezoval) Editováno: 5. Květen 2014, autor: Fotrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Už jsem se na to někde ptal, přihrádky a síťě jsou od ambition v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 U Ambitionu mám v základu obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ja u elegance taktez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 pedalbb - do ktorého autorizáku chodíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra22 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Pokud by jste chtěl někdo sítový program, tak mám doma jeden navíc =) není problém ho poskytnout =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 skadial si a za kolko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Ja bych mel asi taky zajem kdyz budou za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Tiež som riešil bočné kapsy, a bolo mi povedané (v škode) že by sa musel meniť vnútorný tapač kufru. Čo ma dosť zarazilo. Tak som chcel aspoň kúpiť bočné háčiky. Bohužial 2x objednané a vždy prišli len na SB, tak mi s tým nevedeli ďalej poradiť. Takže zatal mám smolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Bočné plastové odkladacie priečinky - 5JA 867 145 - ľavý, 5JA 867 146 - pravý, cena 21,02 €/kus. Problém je ale v tom že nevedia zohnať tie plastové vodítka do ktorých sa priečinky ukotvia. Ako je vidno v 3. príspevku sú pod číslom 11, ale nie sú tam uvedené a tým pádom ich nevedia objednať. Jediné čo mi poradili aby som zohnal VIN číslo auta ktoré to má, že to by im mohlo pomôcť. Tiež povedali že to môže byť súčasť bočného tapacíra. Príde mi to ako keby som objavil "čiernu dieru". Jediné čo ma napadlo, že či tie vodítka nebudú súčať priečinkov, to by bol gól. Možno skúsim objednať na blind. Ak by sa v tom niekto vedel lepšie porípať a zistil čísla tých plastových vodítok tak budem rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.