lukino200 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zdravím, mám problémy s tyčkama stabilizátoru......měnil jsem je naposledy na podzim a nyní už zase klepou hrozně. Četl jsem že to je u fabii jak jedničkové tak dvojkové řady docela problém...máte s tím zkušenosti jak to dlouhodoběji vyřešit aby zase po třech měsících neklepaly? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 čo tam kupuješ za šmejdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Teďka tam je TRW....ale musí se vzit taky to že mám 17´´ kola ....... ale i tak to vydrží strašně málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zkus ten originál, jak jsem psal vedle. To TRW už neplatí moc za kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Nedávno jsem dával TRW a bylo u nich uvedeno originál, tak jsem to chápal jako dodavatele do prvovýroby. Doufám že něco vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) Taky sem to tam měl jako psany....ale po třech měsicích na pytel zase za měsíc du ke znamemu do servisu tak uvidime...sem přemyšlel jestli by nešlo přidat ještě nějaký gumičky nějak s tím vyjebat Editováno: 24. Duben 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Pred mesiacom som daval nove TRW, tak som zvedavy co to vydrzi... Sadu co som mal predtym sa mi podarilo rozbit asi do roka, ani nie 8tis km (uz si ale nepamatam co som vtedy kupoval, asi prvovyroba). Problem bol ze sa potrhali vsetky manzety a necistoty znicili klby. Nechal som ich este cez zimu, lebo som aj tak moc nenajazdil. Tie klby vyzerali katastrofalne, jeden mal uz asi milimetrovu volu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 TRW sem tam měl...a sou na nic... 4 měsice životnost :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miland42 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Já mám pořád originál a najeto 74tis. km. Není to spíš stylem jízdy a kde jezdíš? Co už jsem teda měnil na záruku je zadní uložení předních ramen. A to na 50tis. Nebylo roztrhnuty ani nemlatilo, jen to bylo takové vytahane a auto si dělalo při rozjezdu nebo brzdění co chtělo - tahalo do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) Tak nakonec to nebude tyčkama ale pouzdrem stabilizátoru není to nic hroznýho ale na to aby to klepalo prej stačí...dnes sem fábku nechal u automechanika a zítra uvidíme čím to je Editováno: 20. Květen 2014, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 kde má stabilizátor púzdra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) je to jen pouzdro stabilizátoru http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeKuxNQBodvqh7k9qC3qLFbPFerEfJ1ZwOmaUv8nywux8iUK47qMFlG44HouBLCuRsQ2ubIzheaIe8b356Qbq1y4oggV5TPyWD1/VlRMP2SrZLcSUc9wSkVVFPw8rufDJ7OrQQRBQTSpio9UgXxcM7ckEIh5IGSST9gUvlJdwyh45w== To jediný mělo malou vůli...jinak podvozek ok.... i tyčky Editováno: 20. Květen 2014, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Odkazy na Autokelly nefungují, je zbytečné je sem dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Sorry...prostě pouzdra stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Libero-pozdra jsou na hliníkové nápravnici co jsou v ní zadní silentbloky ramen. Je to běžná závada,projevuje se stejně jako volné tyčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Zachvilku si pro auto jdu...tak sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 takže,aby sme sa už konečne pochopili...myslíš asi toto http://www.autodilyhh.sk/lozko-stabilizatora-predne-napravy-17-mm-objimka-6q0411314q?brand=AUDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 ano takže auto je doma...to hlavní klepání velký se odstranilo takže to bylo opravdu tím pouzdrem...malý poklepávání tam furt na nerovnostech je.....ale je to uplně minimum.... asi musim brát taky to že mám 17´´ kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Dnes sa môj syn hral s volantom pri vypnutom motore,ako krutil zo strany na stranu pocul som klepanie z napravy. Naviac pri jazde od 90 mierne ťahá do prava a občas vibruje volant. Budú to tyčky stabilizátora? Skuste poradiť. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 nie..nebudú 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Radím navštívit servis a nerozvíjet sáhodlouhé debaty o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Tak som dnes absolvoval geometriu, všetko OK. Trasenie spôsobovali zle vyvážené kolesá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) mě to dělá taky..když řadím směrem od 1-5..když rozjedu sešlápnu spojku a klep klep..potom při přejezdech nerovností a hlavně po jízdě po zalátané cestě...když sem byl na servisní prohlídce tak sem to reklamoval a neudělali nic..škoda auto servisu napsala, že jeto běžná vůle...myslím, že je to silentblok převodovky jak se to řeší u rapidů http://forum.skodahome.cz/topic/126219-klepání-ťukání-v-levé-přední-části-vozu-vadný-silentblok-uložení-převodovky/...ještě sem psal mejla vedoucímu servisu do Olomouca..nějak jsme se spolu vždy bavili když sem měl ještě HTP..tož čekám jestli mě napíše ať dojedu...najeto 21800 a r.v.2013 Editováno: 8. Srpen 2014, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 tož jsem dojel ze servisu z Olomouce....vedoucí servisu si to byl se mnou projet po takovém tankodromu..a klepalo to jak sviňa...tak to hodil na servis..a přišli na to že je to nějaká tyč od řízení..tak ju objednají a v záruce vymění včetně geometrie..prej to bude trvat kolem 4 hodin...tak jsem zvědavej jestli se konečně dočkám tiché jízdy bez klepání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 hmm parada, mam auto po zaruce, najeto 76000km a klepe to taky, zacalo to nekde kolem 60000km, tak uvidim, zajedu do servisu, co mi reknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.