Lada1982 Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Mám manuál (bohužel..) :-) Cítit to je, ale díky dlouhým převodům to nemá až tak brutalní zátah. Ale daleko lepší to je a při klidné jízdě jede motor jakoby lehčeji, Hlavně to pěkně zrychluje i ve 140. Předtím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 140 km/h.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Znalce bych si chtěl vyfotit do sbírky.. Jestli je mezi 1800 až 4100 malé spektrum otáček, tak si to si pan znalec popletl s F1. Klidně rozdílový graf zveřejni a jméno tohoto také. Nebo je to přesně člověk, co řadí podle budíkového manuálu. V rozsahu 1200 až 2000ot tak jak někteří řadí, si úpravu užije opravdu jen těch 200ot. Ale to už je o demenci a ne o znalectví. Ještě přidám graf , našel jsem , asi jde o toto. Editováno: 22. Září 2015, autor: motorpower 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Chcem vidiet bezne soferujucich ludi kt. drzia tento motor permanentne v rozsahu skoro 4000otacok. Ja jazdim na 2000 aby som ho netrapil podla toho co mi ukazuje on. Neviem si predstavit pravidelne vyuzivat spektrum otacok do 4000 na beznu pravidelnu prevadzku. Pritom nejazdim ako dochodca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) a proč pernamentně, v běžných situacích nejde využívat stále 100% vykonu, nebo si myslíš že to uživatelé lamborghini, ferrari dělají??? hold asi nechápeš pointu. Si myslíš, že trápíš motor když ho vytočíš v zahřátém stavu? to sou zase pohádky.... ale klidně si v nich žijte, já se budu smát dále. Trošku si přečti taky třeba článek od Vaculíka ve světě motorů, co dělá ježdění na nízké otáčky(1200-1500 otáček jako to plno lidí dělá)... Editováno: 22. Září 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Tak uveď jméno té kapacity, to by mě opravdu zajímalo, protože evidentně neví která bije a neví ani nic o měření. Neboť tím co řekl popírá i funkčnost originálního sw. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Lidé na svých webech uvádějí lecos. Ale tenhle blábol nemohl z motoráře vypadnout, nebo je ještě varianta, že jsi to špatně pochopil. Dám ještě jednu ukázku z webu. Dej odkaz na web, opravdu by mě zajímalo co nabízí. - chiptuning může při vyšším počtu najetých kilometrů dodat vozu zpět sílu, kterou za léta užívání ztratil / to je úžasné!! A těchto hovadin jsou weby plné. Záleží na každém jak zapojí mozek a vyhodnotí takovéto "informace" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geish@ Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) Ahoj, může někdo kvalifikovaný dát info o možnosti sw úpravy tohoto motoru ve spojení se sedmistupňovou DSG? Možné problémy, zkušenosti, ... Předem díky! Editováno: 1. Říjen 2015, autor: geish@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 7st. suchá přev. je náchylnější a poruchovější, tudíž nepřekročit limitní hodnoty a náběh točivého momentu. Jinak výkon jako takový převodovka nelimituje. Cca do 150PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geish@ Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Díky za info ... Je s tím už nějaká reálná zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Jo, jezdí to......zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geish@ Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Mám to chápat tak, že raději nechat sérii a nepokoušet DSGčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 (editace) Nepochopils legraci. A popravdě řečeno auta neupravená mají také problémy. Spíš je to o štěstí. Pokud však automobil absolvuje prvních 10tis. bez náznaku problému, tak většinou vydrží i dalších 200. Editováno: 2. Říjen 2015, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 A mame aj hodnoty,na ake sa podarilo 1,6 tku s dsg naladit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Jenom 200...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
team_daddy Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Je fakt, že 200km není moc velká výdrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) V 2.10.2015 na 21:02, Patrik1971 napsal: A mame aj hodnoty,na ake sa podarilo 1,6 tku s dsg naladit? Si odcitujem sam seba Dnes upravene a odbrzdene u overeneho TDI fun-a.Osobne sme sa dohodli kvoli dsg na takej light uprave,co aj myslim celkom slusne klaplo.Ten chlap fakt vie co robi,diky 271,71nm a 135,35 ps su pekne a aj citelne parametre.Par dni pojazdim a zhodnotim. Editováno: 3. Únor 2018, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geish@ Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Určitě dej vědět, koukám po tom už nějaký týden, ale pořád žádná reálná zkušenost (nebo se nikdo zatím nepodělil o fakta) ... Z v"ýběrovky" mi taky vypadl TDI fun, i když ho mám docela z ruky ... Editováno: 10. leden 2016, autor: geish@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 My to nedalo a isiel som trochu pojazdit.Doteraz som si nikdy nevsimol,ale prevodovka pri kick downwe dokaze podradit aj o 3 st smerom dole a raketovo vystartuje.Fakt prekvapive. Mam aktivny laptimer z RSka ,tak som testol zrychlenie.Zimne 16tky a nie idealne pocasie vonku to skresluju,ale som odpadol.V serii 0-100 za 10,7s,teraz za rovnych 9 a s esp v rezime SPORT za 8,8,co je zlepsenie o skoro 2 sek a to som fakt necakal. A ako sa ta prevodovka na to adaptovala,fakt radi neskutocne rychlo a efektivne,fakt neuveritelne.V klude pri pasivnej jazdi to tam nasuka a hotovo.Ked sa na nu v extreme tlaci,kludne tam tu rychlost podrzi do toho max krutiaku pri 3500-3800 otackach a az potom preradi.Fakt dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geish@ Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 To zní dobře! Díky za info. Nastavení DSGčka se ladilo taky, nebo se nechala série? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Dsg seria,zatial ibe vycitanie dat.Upravovat to vraj nikto nevie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 @motorpower máš někde nějaký graf standardní úpravy tohoto motoru ?...na stránkách u tebe jsem nic nenašel..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Na stránky to nemá kdo dát. Dodám graf.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 (editace) tak samozřejmě jsem četl všechno, jen příspěvek je 2 a půl roku starej a dost se toho mohlo změnit od té doby...proto jsem koukal na webovky a jelikož tam na stránkách nic není, ani základní údaje, jen cena, napsal jsem sem, takže @Aleš_BX děkuji za poučky o hledání, jak vidím bylo zde lepším řešením poslat SZ přímo @Motorpower a mohl jsem si ušetřit tohle číst a komentovat..... @Motorpowerje li graf z 11/2014 stále aktuální, nemusíš nikam nic nového samozřejmě dávat...díky Editováno: 14. Květen 2017, autor: cz pida 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Už jich pár přibylo, ale vždy je pro tebe aktuální graf tvého auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.