pepuldik18 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Zajímá mě, jak správně zajet nové auto, konkrétně OIII RS TDI. Jezdit nejdříve v nízkých otáčkách nebo hned v celym rozsahu otáček, jaký máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Mrkni do návodu o3 je i na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Mno určitě dopadneš jako já, říká se prvních 2000 km v klidu, ale mě to vydrželo cca 40 km a pak jsem neodolal a zkusil co to umí :-D Ale já mam TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Říká? Je třeba nějaké doporučení v návodu k obsluze přímo od ŠA nebo od autoservisů? Editováno: 9. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Octavia/05-2012/Manual/A5_Octavia_OwnersManual.pdf 141 stránka. Proste zestartu tomu nedávat pořád čočku. 5íká se, že máš jezdit v různém spektru otáček, ale já mam DSG a prostě doufám, že nejsou v ŠA blbí, aby mě DSG blbě zajelo motor, takže to nechávám na ní :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tady si to přečti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tady si to přečti. kdo nečte neví, kdo si nevšimne cituje předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 .. ale já mam DSG a prostě doufám, že nejsou v ŠA blbí, aby mě DSG blbě zajelo motor, takže to nechávám na ní :-) To je dobrá otázka... zda řídící jednotka, pokud ví, že je najeto jen např. 400km dává DSGéčku jiné příkazy pro řazení, aby se motor lépe zajel... nebo se to prostě neřeší... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Dsg akorát ma povinnost jezdit na emise 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 A na spotřebu, v eco modu drží otačky na rychlosti i na 1100/min a dokud neklesou pod tuhle hranici tak nepodřadí. Pokud je tohleto i u slabych motorů, tak potěš koště. ten 2,0 to aspon je z toho vcelku schopen rozumne rychle vytáhnout i bez podřazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 každá motorizace obecně má v manuálu optimalizovanou mech. převodovku a stejně tak je to i u DSG - a ono je to vcelku logické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Ja spíše myslel, že slaby motor to klidně na 1100 bude držet ale při každém přidání si vždy podřadí jelikož to nebude umět vytáhnout. Jestli to tak je tak to by mě asi štvalo, ale to by se musel někdo s 1,2 TSI nebo 1,6 TDI vyjádřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates5 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Po kolika km jste pocitili(jestli vůbec) že motor si tzv.sedl tzn vyšší vykon nižší spotřeba.. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 U každého vozu je to jiné, ale bere se rozmezí kolem 15-20tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ja u 1.4 16v jsem kolem 3tis km citil ze motor uz nejde tak hrube a kolem 8tis km uz je znat i mensi narust vykonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Nejlépe to zajedou ve fabrice. Polygon auto dost často projede v omezovači a je zajeto :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jsi veliký optimista pokud si myslíš toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jsem realista a vidím to pořád, před chvílí taky u RS DSG. Dokonce i krásně střílela do výfuku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Tak ano. Je ale veliký rozdíl od zajetí a od "ničení vozidla". Půjč mi své vozidlo a já ti ho zajedu...... A uvidíme jaký na to budeš mít názor poté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Já jen, že mi je někdy např těch RS líto, když první cca 2km dostanou takhle na prdel od nějakého vola. Co bych za to auto dal. Každopádně je pěkné, jak si ta RS střílí při řazení, ještě by to ale chtělo schopnější výfuk, vyznělo by to ještě lépe . Přijde mi úsměvné, jak se někdo bojí přidat nad 3500 ot, přitom některá auta dostanou hned omezovač :-( 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Je vidiet/teda mozne citat/,ze si od fachu a dobre to poznas.Tiez sa iba pousmievam,ako sa niekori po kupe snazia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Naštěstí většina jezdí rozumně. Ale i tak zase kvalita tady je a dost se hlídá, bohužel dodavatelé to už je jiná a smutná kapitola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jojo ve fabrice se auta turuji na plne koule, az 200 studenych startu. Polygon tomu autu da dobre naprdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.