Publikováno Květen 21, 201411 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda-li je všechno OK. Dneska jsem zapnul klimatizaci (na 22 °C, climatronic, venku 28.5°C) a na volnoběh se po stisknutí AC zvýšili otáčky na cca 1000/min, normálně jsou mezi 800-900. Po chvilce, cca 5 minut to kleslo na standartní hodnoty. Je možné, že to chtělo vychladit auto, tzn vyrovnat teplotu a pak se to srovnalo? Jedná se o Octavii 2.0 TDI, rf 2010, facelift. Dříve jsem měl 1.9 TDi (2001), tam taktéž climatronic a nic podobného se nedělo. Děkuji za odpověd, Martin Zvonek
Říjen 26, 201410 r Zdravim, nn, tim to nebylo. Bud to byl filtr pevnych castic anebo druha moznost - pravdepodobna - slaba baterie. Me to dela u 1.9TDi a nejspis odesel panel climatroniku.
Březen 17, 201510 r Ahoj mám taktéž stejný problém ale trochu jinačí. Když nastartuju a nechám je na volno běžné otáčky a to ještě za studena tj. 850 a hned jak pustím topení tak se zvedne na 1000. Ale hned jak se zahřeje motor tak už otáčky klesnou do normálu. Tak nevím čím to je? Potřeboval bych poradit. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.