Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Menší nákup v biedronke.svele to auto

IMG_20161022_152502.jpg

• 2 měsíce později...

Ahoj, také přidám jednu při odjezdu na 14 dní do Tater

IMG_20170715_092458.jpg

hele, stejnej kufr mám taky, HEČ!

By te zavreli pri kontrole za pasovani chlastu :-D toho tam vidim nejvic

No a to v kufru bylo ještě pět flašek Jacka medového :-) Ale byl jsem překvapen, že se to vešlo před rokem to samé, ale v mondeu kombi 2008.

Tfuj medovej, tak na grog dobrej. To vis Rapid je stehovak. Nekdo tady do nej narval i cihly na celej barak a michacku

Tvl meďák je výborný, ale musí to být Jack ;-)

Vuz naseho maleho + muj Weber a muze se jet na grilovacku [emoji6] 4661a5c3a145be12cbdd671c971f4ae6.jpg

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk

Bezva je, že ty bedny se tam vejdou na sebe.

Birell.jpg

To máš dobrý, já bych musel vyndat plato. No nic, pořídím větší auto ;).

• 3 týdny později...

Taky 3 řady mlíka.

mleko.jpg

• 1 měsíc později...

Do předního držáku nápojů pěkně kelímek z mekáče.

MCD.jpg

To je sice fajn, ale Škodovka tak trochu nepočítala, že v Rapidu může sedět ještě spolujezdec. Ten si to může tak maximálně držet v ruce.

V FI se mi zdálo, že bylo těch odkládacích míst víc.

To rozhodně - v FI bylo výrazně víc míst na drobnosti.. (a výrazně větší kastlík před spolujezdcem)

• 5 měsíců později...

Je někde uvedena maximální zátěž v kufru? Potřeboval bych odvést cca 250 kg písku, ale jen na vzdálenost 5 km

200kg v zavazadlovém prostoru jsem vezl několikrát na vzdálenost 200km viz foto a 300kg jen jednou také na vzdálenost 200km viz druhé foto ale to jsem měl náklad i na sklopených zadních opěradlech tak to bylo trochu rozloženo.

200kg.jpg

300kg.jpg

Jednou jsem vezl asi 12x 25kg pytle asi 10 km a bylo to OK (liftback). A možná to bylo jen v kufru (nesklopené sedačky, aby se váha rozložila) :D A přežil bez újmy, ale jel jsem fakt opatrně, aby bylo co nejméně drncání a houpání :)

Upraveno od Qual

Díky chlapi-_-

• 3 měsíce později...

myslíte, že se vleze dovnitř koberec 280-285cm tak, aby šly zavřít pátý dveře?

Hod ho na strechu. At ti ho daji do folie a pak ho folii na strese skrz otevrene dvere omotej ke strese. Nemyslim ze se ti tam vejde aniz bys ho musel v kufru treba zlomit.

já si to taky myslím chjo. za dopravu 20 chtějí něco přes litr...na střechu bych měl asi strach

Ale hovno. Taky jsem takhle vezl. Musi to byt takova ta foliova paska ( neco jako silnejsi potravinova) omotas koberec se strechou vnitrkem auta nekolikrat jak u prednich dveri tak u zadnich a zadny stres. Nemusis resit pricniky atd. Je lepsi to dat k pravemu kraji strechy ten koberec. Koberec je dobre mit v klasicke folii kdyby treba prselo a aby samotny koberec nebyl v kontaktu s lakem.
Po pravde neni to z me hlavy. Takhle mi to sami poradili a pomohli udelat chlapi z te prodejny kobercu. Mam ji 20km od domova.

dneska jsem to měřil a od palubky je to něco přes 280 a pod kastlík přes 3 metry. bude to ale hodně tlustý, smotaný skoro 5 metrů, takže na to kašlu a platím litr za dovezení

No dělej jak myslíš, ale tisíc korun za dopravu je zlodějina. Jen pro srovnání, autodopravcům s kamiony se za dopravu platí za velký kamion 30-35kč/km. To máš 30km a odvezeš s tím za tu cenu celou prodejnu. Pokud u nich koupíš koberec a oni si účtují tisíc, tak ať si ten koberec strčí do prdele.  

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.