Přejít na obsah

GolemPB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení GolemPB

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Rozhodně je to možné, ale záleží to na úpravě podvozku a na tom, jaká kola byla objednána při výrobě. Pokud mělo auto při výrobě R16, tak tam 14 dát nejdou. Pokud chceš konkrétní hodnoty, tak na MR2017 s paketem pro špatné cesty mám z výroby 215/45 R16, v techničáku mám kromě nich povolené ještě 185/60 R15 a 215/40 R17. Jinak na 16kách jsem jezdil i v zimě a úplně v pohodě.
  2. Nepřipojovali jste prosím někdo kameru do rapida MR2017, který má novější rozložení pojistek? Respektive nemáte nějaký tip na vhodnou pozici spínanou klíčkem? (pozice dle manuálu)
  3. Sice trochu se zpožděním, ale třeba se to někomu bude hodit... Byl jsem se v servisu poradit ohledně trochu jiného problému se sedákem a opravdu prý mají zkušenost, že samotný ten molitan je už vyrobený "blbě" a po čase se na některém místě rozpadne (byl jsem řešit jeho propadnutí v prostředku po najetí necelých 11 tis. km). V případě záruky to po rozebrání podle druhu poškození posílají nafocené ke schválení do Škodovky, jinak samotný molitanový sedák případně stojí dle aktuálního ceníku 1800,-.
  4. Rapid MR 2017, motor TSI 1,2 81kW - průměrně cca 6,2. Typická cesta Příbram->Praha-Žižkov a pak zpět. Cestou tam se jde dostat výrazně pod 6 (v závislosti na koloně na Strakonické cca 5,2-5,5), cestou zpátky je to obvykle skoro 7.
  5. GolemPB

    Čelní sklo

    U rapida mi to zatím úspěšně řeší climatronic spolu s krátkým vyvětráním po dojetí, ale loni se mi to samé stávalo u Fabie. Pomohlo pověsit v autě "Foggy Stop" (takový ten pytlíček se silica gelem) a většinu volné vlhkosti zvládal úspěšně vychytat. Jen ho pak vzít jednou týdně domů do mikrovlnky vysušit.
  6. Z mého pohledu zástěrky rozhodně smysl mají. Stačí občas jezdit autem i mimo asfalt a fakt je to hodně znát (jak v létě, tak v zimě). V kombinaci s paketem pro špatné cesty to na rapidu náhodou i dobře vypadá.
  7. Ahoj, už se mi to taky párkrát stalo (na boleru), v mém případě vypozorováno, že za to může vlhkost v autě. Na displeji se udělá mlžný film a pak buď nereaguje na dotyk vůbec, nebo naopak jeden dotyk detekuje několikrát. V praxi mi pomohlo vypnutí a utření displeje, poté v pohodě..
  8. SmartLink byl prodáván jako volitelné příslušenství - pravděpodobně je v rádiu přítomen, ale je nutné jej dokoupit (případně dokódovat). Obdobně je to s hlasovým ovládáním.
  9. To rozhodně - v FI bylo výrazně víc míst na drobnosti.. (a výrazně větší kastlík před spolujezdcem)
  10. Všech rapidů z daného období se to netýká - mám liftback dodaný 20.10.2016 a podle ověření VIN na stránkách Śkodovky se na něj žádná svolávací akce nevztahuje.
×
×
  • Vytvořit nový...