jazzleba Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Vlastní třešně do palírny. 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Další úroda k odvozu do pálenice. Tentokrát mirabelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Škoda že to máš k nám dál.Na srazu by jsme koštovali,jestli se podařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Co to je mirabelky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Špendlíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Další úroda k odvozu do pálenice. Tentokrát mirabelky A v tašce už jsou třešně ? Mirabelky jsou moc dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) To bylo ještě před cestou do pálenice. Zatím prázdné flašky a demižon. Až při zpátěční cestě jsem si vezl 11.5 litru třešňovice. Materiál tam, zboží domů. Editováno: 16. Srpen 2015, autor: jazzleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Spendliky to mel napsat cesky hned [emoji1] 11.5 litru to je nejakych 110 kg kvasu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Aby v tom byl pořádek: http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/spendliky-polozapomenute-ovoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 To je veda jako prase. Proste spendliky a hotovo. [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 (editace) 115 lahváčů :-) Editováno: 18. Srpen 2015, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Alkohol za volant nepatri. Ale do kufru ano. [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No nevim ja ty, ale já vidím jen prázdné flašky - žádný alkohol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 v mobilu jsem to přehlédl, ovšem pokud to vypil řidič všechno, tak ten by za volant neměl určitě také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Mě letos vlezlo pod kufr 40 plechovek piva a 5 kg brambor a nějaké ty prkotiny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 ty máš elektomotor? Že ta prodlužka kilometrová. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Tomu říkám rezerva. Přímo železná rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Má tam i sedačku, tak co... Editováno: 9. Září 2015, autor: Lubdik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Takvto je husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Detska postylka + maly kosicek [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Zabaleno na dovolenou s dětmi a ještě zbylo spoustu místa... pochvala od manželky, že máme super auto. Editováno: 4. leden 2016, autor: albatroscz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Stejně si při pohledu na takové fotky říkám, že byli tatínci dřív kouzelníci, když dokázali na dovolenou naložit vše o trabantů, užovek a podobných povozů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Mozna jen driv vozili oprsvdu potrebne veci. Dnes se vozi rada zbytecnosti, protoze se muze kdyz ma clovek takovy kufr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Ještě nedávno jsem podobný náklad vezl ve Š120 a bavil jsem se pohledy udiveného okolí. Za Rapidem už se nikdo neotočí, ale proto jsem si také pořizoval větší auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 To mi připomnělo příhodu s Matizem v německém kempu - postupně jsem vyndal stan, bágly, moje MTB, ženy kolo, spacáky, karimatky... Jsme byli chvíli hvězdy kempu. Jeden Němec chvíli postával, koukal na auto, na věci, pak zase na auto a pak z něj vypadlo jediné slovo "Wie?" Že jsem v tom autě ještě cestou vezl kočárek, postýlku a krámy pro prcka na hlídání prarodičům, to už bych jim asi fakt nevysvětlil. Holt tenkrát věta "vem to, auto to uveze" tehdy prostě nebyla :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.