lUk3R Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Menší nákup v biedronke.svele to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajznik Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Ahoj, také přidám jednu při odjezdu na 14 dní do Tater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 hele, stejnej kufr mám taky, HEČ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 By te zavreli pri kontrole za pasovani chlastu :-D toho tam vidim nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajznik Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 No a to v kufru bylo ještě pět flašek Jacka medového :-) Ale byl jsem překvapen, že se to vešlo před rokem to samé, ale v mondeu kombi 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Tfuj medovej, tak na grog dobrej. To vis Rapid je stehovak. Nekdo tady do nej narval i cihly na celej barak a michacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajznik Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Tvl meďák je výborný, ale musí to být Jack ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Vuz naseho maleho + muj Weber a muze se jet na grilovacku [emoji6] Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Bezva je, že ty bedny se tam vejdou na sebe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 To máš dobrý, já bych musel vyndat plato. No nic, pořídím větší auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Taky 3 řady mlíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Do předního držáku nápojů pěkně kelímek z mekáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 To je sice fajn, ale Škodovka tak trochu nepočítala, že v Rapidu může sedět ještě spolujezdec. Ten si to může tak maximálně držet v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 V FI se mi zdálo, že bylo těch odkládacích míst víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolemPB Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 To rozhodně - v FI bylo výrazně víc míst na drobnosti.. (a výrazně větší kastlík před spolujezdcem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Je někde uvedena maximální zátěž v kufru? Potřeboval bych odvést cca 250 kg písku, ale jen na vzdálenost 5 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 200kg v zavazadlovém prostoru jsem vezl několikrát na vzdálenost 200km viz foto a 300kg jen jednou také na vzdálenost 200km viz druhé foto ale to jsem měl náklad i na sklopených zadních opěradlech tak to bylo trochu rozloženo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 (editace) Jednou jsem vezl asi 12x 25kg pytle asi 10 km a bylo to OK (liftback). A možná to bylo jen v kufru (nesklopené sedačky, aby se váha rozložila) A přežil bez újmy, ale jel jsem fakt opatrně, aby bylo co nejméně drncání a houpání Editováno: 18. Duben 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Díky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 myslíte, že se vleze dovnitř koberec 280-285cm tak, aby šly zavřít pátý dveře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Hod ho na strechu. At ti ho daji do folie a pak ho folii na strese skrz otevrene dvere omotej ke strese. Nemyslim ze se ti tam vejde aniz bys ho musel v kufru treba zlomit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 já si to taky myslím chjo. za dopravu 20 chtějí něco přes litr...na střechu bych měl asi strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Ale hovno. Taky jsem takhle vezl. Musi to byt takova ta foliova paska ( neco jako silnejsi potravinova) omotas koberec se strechou vnitrkem auta nekolikrat jak u prednich dveri tak u zadnich a zadny stres. Nemusis resit pricniky atd. Je lepsi to dat k pravemu kraji strechy ten koberec. Koberec je dobre mit v klasicke folii kdyby treba prselo a aby samotny koberec nebyl v kontaktu s lakem.Po pravde neni to z me hlavy. Takhle mi to sami poradili a pomohli udelat chlapi z te prodejny kobercu. Mam ji 20km od domova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 dneska jsem to měřil a od palubky je to něco přes 280 a pod kastlík přes 3 metry. bude to ale hodně tlustý, smotaný skoro 5 metrů, takže na to kašlu a platím litr za dovezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 No dělej jak myslíš, ale tisíc korun za dopravu je zlodějina. Jen pro srovnání, autodopravcům s kamiony se za dopravu platí za velký kamion 30-35kč/km. To máš 30km a odvezeš s tím za tu cenu celou prodejnu. Pokud u nich koupíš koberec a oni si účtují tisíc, tak ať si ten koberec strčí do prdele. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.