Červenec 19, 201411 r Stany být mohou až když se zaplní chatky čili cajk :-) Upraveno Červenec 19, 201411 r od Airman64
Červenec 19, 201411 r Hoši a nebude lepší vzít zase přístřešky? Jelikož teď nás bude teďka víc, a ten altánek co tam je neni tak velkej
Červenec 19, 201411 r pisal som email uz vo stvrtok do toho pensionu (kampingu), zatial sa nezovali. kludne pojdem s niekym do chatky, takze ak ma niekto zaujem o "slovenskeho ogara" plus rodinka (manzelka a mala dlhosrsta civava), kludne to vydrzime . ved ide iba o prespatie . Ahoj Draku, zkuste kdyžtak tento kemp http://www.camping-pension-bystricka.com/page1.php Je to kemp, kterým se projíždí do Chatové osady, ve které budeme my. Jinak kemp vlastní Holanďané, tak proto tak trošku zmatené stránky a v cizím jazyce. Naši byli v tom kempu několikrát ubytování, jak na Bystřičku jezdili za náma na tábor. Bája
Červenec 19, 201411 r moch by vzít zase michal ten velkej, ten byl parádní a napojil by se na ten dřevěnej
Červenec 19, 201411 r Na ten drevenej co tam je napojit urcite nepujde, vedle nej jsou budovy a pred nim pinpong stul Musel by se postavit mimo. S tim druhym kempem to asi bude chtit strpeni, je sezona, takze maji urcite plno a hodne prace. Baja
Červenec 19, 201411 r Ahoj Honzo je jeste misto? Ten termin mam volnej a radi bychom se otocili. Necetl jsem tema cely, jen jsem si vsiml, ze se bavite o poctu mist, abych kdyztak vedel. Dik
Červenec 20, 201411 r Ahoj Michale(brc.majkl) volno by bylo akorát určitě ne v solo chatke musel by jis ji s dílet s jiným párem Supů :-) Ahoj Michale (Majkl Sup 23) a Laame myslíte si že by se snesli vaši psíci spolu čivava + Bellinka ? nevim co to je za rasu ale je ot fenka a je to telátko veliké :-) Kdyby to bylo ok bylo by to nej pejsci v jedne chatce :-)
Červenec 21, 201411 r Zdravim vsetkych, Tak z toho pensionu mi odpisali, takze starosti s ubytovanim mam vyriesene. #Telatko, alebo prasatko si dam k svacine ja, alebo David ak pride .
Červenec 21, 201411 r Zdravim Supaky, Lame asi by se nesnesli,mame bullmastifku. Brc.majkl jestli budes chtit k 2,8 tak te beru , Party stan muzu vzit. a zase 6x3 nebo i ty mensi 3x3 ?
Červenec 21, 201411 r Preto som to riesil samostatnym ubytovanim, lebo nasa civava je neaky velmi stekajuci tvor.
Červenec 21, 201411 r A co budete dělat chlapi když se pejsci spolu v kempu nesnesou ? To je spiš otazka na menši pejsky :-D Bella si s něma poradí :-D Otu se nebojim :-) Bella Charlie a Black se společně snesou vpohodě :-)
Červenec 21, 201411 r budeme to riesit na mieste . mame este dvoch psov, takze civavka je ok s inymi psami, steka iba na ZLYCH ludi . BTW: Bude so svojou panickou, ta vie co ma robit , takze urcite bude v klude.
Červenec 22, 201411 r Ajaj diky za odpovedi kluci ale vzal bych tu svoji at se taky vyvenci Je mozno alespon do stanu nekam k vam k chatkam? Urcite bych dojel pa-ne
Červenec 22, 201411 r Stan neni problem pokud se zaplni chatky čili klidně ale myslim ze za nej budes taky platit neco :-) čili mám tě napsat ?
Červenec 25, 201411 r Dnes jsem telefonoval s restaurací tak říkali, že už se na nás těší a kdo bude mít chuť na nějakou rybí specialitu tak si přijde na své, protože v tom období je právě budou mít na jídelníčku extra :-) Jinak během příštího týdne sem dodám rozpis chatek zatim se to ustálilo a s místy to vypadá dobře :-) Sice více lidí tam asi nenarvem ale i tak to bude fajn .. Jinak volné místo je v chatce u Majkla +1 + pejsánek a u Lama +1 + trhač čivava :-) Jinak ještě čekám na vyjádření RadimaKapici v sz kteremu jsem psal před 5 dny tak snad brzo napíše :-)
Červenec 25, 201411 r Otazka, takze mam chatku ??? Lebo ja som uz zarezervoval v susednom penzione izbu, kedze som bol v tej skupine ktora si mala zhanat ubytovanie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.