Srpen 22, 201411 r Díky, už jsem koukal do seznamu Taky jsem zvědavej, kolik bude Supů, vypadá to na větší účast, než minule... Asi mě to začlo bavit Upraveno Srpen 22, 201411 r od SUP1
Srpen 22, 201411 r Michale myslel sem poslední sraz co jsme byli na Bystřičce No uvidíme letos kdo dojede a nedojede, vidím že se to pořád mění jako počasí...
Srpen 27, 201411 r Tak uz se nam to zase pekne priblizilo :-). Jen to pocasi bude asi na sustaky s vetrovkou :-)
Srpen 29, 201411 r na Bystřičce jak jsme v neděli odjížděli tak bylo sluníčko :-) Teďkom bude všechny čtyři dny
Září 5, 201411 r este nee, v pondelok. normalne problem zohnat dobrého lakirnika a v primeranej cene .
Září 8, 201410 r ahojte, kto ide z SK na zraz? ak tak by sme tam mohli ist spolu, ak to ma niekto po ceste okolo ZA-PB
Září 8, 201410 r Tak už se nám to pěkně blíží. Co se dívám tak to bude celkem 28 aut. Z toho 24 SuperBů 1. generace, 1 Superb 2. generace (3.6 FSi), dále Passat CC, od Supa1 kamoš s A6 a s čím dojede Drak z Okurkova nevím... Doufejme že ještě někdo přibude a snad nikdo neubyde Co jezdím na srazy, tak to bude asi rekord v počtu Superbů, a už mezi námi bude i Edition100, L&K stále chybí i když na fóru jsou, boužel nejezdí, Škoda... Upraveno Září 8, 201410 r od Tarantulas
Září 8, 201410 r Prosiiim pojede nekdo od Plzne a nebo popripadne prosim nase Prazske aby dali info kdy vyrazi ? Pridal bych se k nim :-). Tak Stepane doufam,ze mi v tom nenechas
Září 9, 201410 r nejspíš pojedu v pátek, a bavili jsme se o víkendu s filipem, že by jsme dohodli nějakej vláček, takže se k nám můžeš připojit, asi ještě majklsup23 by se k nám mohl přidat, ale to bych řešil v týdnu co to bude kde a v kolik
Září 9, 201410 r Taky se pridam do kolony ale v brne se chci zastavit v muzeum toho tela. Tak jeste uvidim v kolik pojedu.
Září 9, 201410 r tak to je docela na dýl, byl jsem na tom před pár lety jak to bylo v Praze a je to cca na 25 hodky aby si to člověk užil, a stojí to za to
Září 9, 201410 r Jeste to musim promyslet jak to bude nejlepcejsi. Kazdopadne vyrazim v rannich hodinach cca 6. A na jak dlouho ze to cca je?
Září 9, 201410 r Ja mel v planu vyrazit ve ctvrtek :-). Ale zase bych to nerad drtil sam :-). Rad bych taky kolonu :-). Tak kdyz tak dejte sem info kdo poleti smer Praha a nebo Plzen :-).a v kolik a kdy ? Dekuji :-)
Září 10, 201410 r já chtěl jet taky ve čtvrtek, ale se ženou a tim pádem i s malou to vypadá bledě, honzo ještě ti upřesním v příštím týdnu, na sraz se moc těšila, jelikož minule jste jí všichni nadchly jak jsme super banda, ale ležela v nemocnici cca 14 dní, teď už je doma, ale ještě musí ležet, tudíš uvidíme dle další kontroly, podrobnosti na srazu a pokud by nejeli, tak pojedu určitě až v pátek, vzhledem k volnu co mám už na čtvrtek, tak půjdu skouknout autoshow na výstaviště, takže tak
Září 10, 201410 r taky sme byli nadseny ze vsech supaku , Jinak pozdravuj Miu a Viki ) a vyrazim okolo 6 hodiny z domova. takze bando uz se tesim ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.