Vavris2 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Zdravím pánové už delší dobu pročítám fórum pak jsem chvilku nečetl a našel v Pc fotku na které jsou luxusní kola, které se mi libí a rad bych se koukl ve skutečnosti jak vypadají. Ty se mi nepodařilo nikde najít na internetu tak bych se chtěl zeptat vas zda někdo neví o jaky typ jde popřípadě zda je Sup ješte sniženy nebo jestli to je originál podvozek. Počítám, že to budou tak 18 nebo 19. A ještě jedna otázka k fotce led denní sviceni nevíte jak je v tom zabudované nebo které by to mohlo byt co jsem procházel obchody tak žadne nevypadalo jako tady toto ani co jsem prošel témata tak to nikdo nemel tak slicovany, že bych si toho pouhým okem bez zadivani nevšiml. Poradí nekdo nebo ne byl bych vděčny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Kola nevim, sup je snizeny a sviceni je z audi rady 6. Do 5ti tis ho snad sezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 To je škoda ty kola sou moc pěkne, ale spon takhle vypadaji pekně na obrazku. Jinak to denní sviceni je tady toto vid : http://www.carsshop.cz/nahradni-dily/l-svetlo-pro-denni-sviceni-led-diody-03-06?gclid=CMWpjrnmpL8CFa_KtAodTSgAVA což už použivali kluci i zde na foru nevim proč, ale na tom supu co jsem daval já to vypada jinak tak vice skovany ale zatim děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Jo to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ty kola vypadají dost podobně kolům značky Tomason konkretně typ TN 4. http://www.tvw-cardesign.de/images/shop/art_156.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No co jsem procházel včera a dnes internet tak jedine ty TN 4 se k tomu přibližuji nejvice, ale zas když kouknu na jinou fotku tež na supa tak vypadaji trochu jinak. Tak nevim, ale sou nejpodobnější škoda, že není vic fotek toho auta. No a ty svetla to bude pekná raketa za obojí dvojí + ještě kabelaž atd no to budu muset počkat až bude volne nejaky love. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 toto nejsou tomasony myslím, ale nějaký opravdu podobný kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) někde jsme podobný kola řešili, nejsou to určitě ony, ale styl lomu toho prostředku dovnitř je podobnej u kol miro a sdm3 Editováno: 2. Červenec 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 3. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Jo jo tady ty kola co vložil Doktorone jsem včera videl u někoho v Sekci muj superb taky je tam řešili a jestli se nepletu tak jsou to kola co puživa BMW Ale zkusim ješte pohledat na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 přesně tak, má je bmw, a ano řešili jsme to u někoho ve vlákně, to jsou jediný co mě napadaj že maj podobnej styl a hlavně jsou fakt nádherný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 3. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Nádherné jsou, ale co jsem koukal tak zas až tak drahy nejsou jak, ktery styl takhle to řeknu, ale ještě zkusím projít znovu web a najit je jelikož to není možne, aby nikde nebyli. :-( :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Co říkate tady na ty. Ty vypadají skoro stejně akorát jsou to 17 a ne 18 :-( http://www.reviloshop.cz/store/goods_RCL-17-BK248_747_alu-kola-racing-line-bk248-8x17.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Já mám tyto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Co říkate tady na ty. Ty vypadají skoro stejně akorát jsou to 17 a ne 18 :-( http://www.reviloshop.cz/store/goods_RCL-17-BK248_747_alu-kola-racing-line-bk248-8x17.html podla mna by supovi krásne sadli, velmi pekné. išiel si do nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Skoro stejny jako tomason tn 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 6. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 No zatím jsem je nestihl koupit nebyli už peníze odešla mi klima a ještě tam ze par oprav bylo + investice do nových zimních, ale teď do jara bych je chtěl koupit ještě tedy váhám zda 17 nebo 18 no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 A podvozek pro špatné cesty, který je zvednut o nějaký ten centimetr ať se dá šoupat na poli, že chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 15" jsem viděl na Supu1 a opravdu krása 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 To si nedovedu představit 15" kola na supu vždyť už ty 16" jsou na něm male, alespoň na neupraveném podvozku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.