Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já doteď ani nevěděl, že něco takového je :)

asi zjistili, že ty super navigace nikdo nechce ani zadarmo, tak prostě šetří :-)

nemá to ani octavia elegance s Kessy, pouze s alarmem :)

Cože ...

Ja som to tiež vyskúšal - a u mňa to funguje.Sedel som v aute a cez diaľkový som sa zamkol v aute.Niekoľko krát som skúšal otvárať dvere z vnútra no nedali sa otvoriť.Až keď som odomkol cez diaľkové ovládanie tak som bez problémov otvoril dvere. :kol-24:  :kol-24:  :kol-24:

to je divný, buď pro Slovensko to je jiné, nebo tam máš alarm...

Ve slovenském konfigurátoru se nic o tom, že by tam SAFE nebyl nepíše (v českém je to přímo napsané), tak tam nejspíš pořád je. Tak si asi zákazníci v ČR přáli, aby to tam nebylo. :)

Cože ...

je to tak.... je to videt i v konfiguratoru,octavia elegance: ""KESSY" - bezklíčové odemykání, zamykání a startování bez SAFE systému" za 0kč.  Se safe systeme je jen kessy s alarmem :) za 6,5 kolíčku

Upraveno od rogerer

já si to nepřál :)

To budou asi ty samý blbci, co si přáli odendat aut. klimatizaci a parkovací senzory z Fresh modelu :)

takže nebudou klasické klíče ale jenom dálkáč... hm, proč ne, ale tím pádem i ty nejlevnější verze dostanou dálkáč... Tlačítko on/off je možná lepší jak spínací skřínka, já u těch sklopných klíčů mám stejně takovej blbej pocit když s ním otočím - abych nezmáčkl tlačítko, pak se to blbě drží, nevěřím tý konstrukci apod. :)

Na Slovensku to tiež nie je, teda podľa cenníka, od 1.10.2013

• Autor

.. tak jsme objevili další ne-vychytávku v Rapidech :(

A jakou :kol-32:

Nejen v Rapidech, i Octavie přišla o SAFE systém (alespoň ty bez alarmu)...

Přesně tak... Octavia o SAFE systém přišla už před delší dobou.

Porovnání je vidět i u příplatků za KESSY ve výbavě Elegance.

post-73659-0-97386100-1404333789_thumb.j

takze vlastne majiele MR2013 muzou byt spokojeni, ze udelali dobrej kauf. nejaka plastova lista neni dulezita, safe system se pocita. :)

Hurááá! ☺

takze vlastne majiele MR2013 muzou byt spokojeni, ze udelali dobrej kauf. nejaka plastova lista neni dulezita, safe system se pocita. :)

když k tomu připočítáš senzory a climatronic v akci fresh tak na tom něco bude :)

Ale lištu bys určitě pořád chtěl :D

když k tomu připočítáš senzory a climatronic v akci fresh tak na tom něco bude :)

nemyslím si, MR2014 má zase jiné věci. Klidně ať si nechají safe systém, všema deseti beru lepší volant :) Nastavení tlumičů také lepší : myslím že 2013 neměl maxidot, ono ve své podstatě to vyjde nastejno, je jenom otázka kdo ce preferuje, mě více vyhovuje MR2014, parkovací senzory nepotřebuju, aut. klimatizaci bych ocenil pouze skrz design, funkčně ne.

Přikláním se k názoru rypiconga, je to něco za něco, ale zrovna s tím safe systemem to je dle mého fail jak prase.

No ja myslim ze ten safe system je uzitecnejsi nez hezci volant (nerikam ze bych ho nechtel) A treba automaticka klimatizace, o proti manualni, neni jen o vzhledu. Je to i o komfortu. Nastavis teplotu a uz na to nemusis sahat. A automaticka klima je setrnejsi i ke spotrebe prave proto, ze teplotu nemusis porad regulovat. I kdyz ten rozdil ve spotrebe asi neni zasadni. O proti lepsimu podvozku neni co namitat...

A já mám MR2014 a safesystem mám lepší volant taky a  climatronic taky ale sakra nemám uzamykatelné víčko a to mě sakra štve :kol-28:  :kol-28:Climatronic bych neměnil za obyč nikdy je lepší,senzory taky sem rád že je mám podvozek natož že jezdím na 17" celý rok i zimu tak spokojenost.Takže jsem jeden s mála co má v rapidu vše co tam jde dát a zatím jsem spokojen myslím tady na foru a auto mi vyhovuje ale jen to víčko nemám ještě ale to bohužel to sem si zvykl  :kol-28:

Upraveno od Motaaa

asi su divnej, ale určitě bych raději měl SAFE než lepší servo, podvozek, lištu a příp. jinou výbavu... dokonce, kdybych věděl, že to tam nebude, tak si to připlatím bez ohledu na cenu

To asi ano, k čemu ti safe system je? Auto ti ukradnou s ním i bez něho (to bych řešil řádným pojištěním), zatímco tebou vyjmenovanou výbavu využiváš při každí jízdě, nehledě na to, že třeba může za určitých okolností přispět i k tvé bezpečnosti.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.