Rypicong Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 já doteď ani nevěděl, že něco takového je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 asi zjistili, že ty super navigace nikdo nechce ani zadarmo, tak prostě šetří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 nemá to ani octavia elegance s Kessy, pouze s alarmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Cože ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bombi Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ja som to tiež vyskúšal - a u mňa to funguje.Sedel som v aute a cez diaľkový som sa zamkol v aute.Niekoľko krát som skúšal otvárať dvere z vnútra no nedali sa otvoriť.Až keď som odomkol cez diaľkové ovládanie tak som bez problémov otvoril dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 to je divný, buď pro Slovensko to je jiné, nebo tam máš alarm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ve slovenském konfigurátoru se nic o tom, že by tam SAFE nebyl nepíše (v českém je to přímo napsané), tak tam nejspíš pořád je. Tak si asi zákazníci v ČR přáli, aby to tam nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Cože ... je to tak.... je to videt i v konfiguratoru,octavia elegance: ""KESSY" - bezklíčové odemykání, zamykání a startování bez SAFE systému" za 0kč. Se safe systeme je jen kessy s alarmem za 6,5 kolíčku Editováno: 2. Červenec 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 já si to nepřál To budou asi ty samý blbci, co si přáli odendat aut. klimatizaci a parkovací senzory z Fresh modelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 takže nebudou klasické klíče ale jenom dálkáč... hm, proč ne, ale tím pádem i ty nejlevnější verze dostanou dálkáč... Tlačítko on/off je možná lepší jak spínací skřínka, já u těch sklopných klíčů mám stejně takovej blbej pocit když s ním otočím - abych nezmáčkl tlačítko, pak se to blbě drží, nevěřím tý konstrukci apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Na Slovensku to tiež nie je, teda podľa cenníka, od 1.10.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 .. tak jsme objevili další ne-vychytávku v Rapidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 A jakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Nejen v Rapidech, i Octavie přišla o SAFE systém (alespoň ty bez alarmu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Přesně tak... Octavia o SAFE systém přišla už před delší dobou. Porovnání je vidět i u příplatků za KESSY ve výbavě Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 takze vlastne majiele MR2013 muzou byt spokojeni, ze udelali dobrej kauf. nejaka plastova lista neni dulezita, safe system se pocita. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Hurááá! ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 takze vlastne majiele MR2013 muzou byt spokojeni, ze udelali dobrej kauf. nejaka plastova lista neni dulezita, safe system se pocita. když k tomu připočítáš senzory a climatronic v akci fresh tak na tom něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Ale lištu bys určitě pořád chtěl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 když k tomu připočítáš senzory a climatronic v akci fresh tak na tom něco bude nemyslím si, MR2014 má zase jiné věci. Klidně ať si nechají safe systém, všema deseti beru lepší volant Nastavení tlumičů také lepší : myslím že 2013 neměl maxidot, ono ve své podstatě to vyjde nastejno, je jenom otázka kdo ce preferuje, mě více vyhovuje MR2014, parkovací senzory nepotřebuju, aut. klimatizaci bych ocenil pouze skrz design, funkčně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Přikláním se k názoru rypiconga, je to něco za něco, ale zrovna s tím safe systemem to je dle mého fail jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 No ja myslim ze ten safe system je uzitecnejsi nez hezci volant (nerikam ze bych ho nechtel) A treba automaticka klimatizace, o proti manualni, neni jen o vzhledu. Je to i o komfortu. Nastavis teplotu a uz na to nemusis sahat. A automaticka klima je setrnejsi i ke spotrebe prave proto, ze teplotu nemusis porad regulovat. I kdyz ten rozdil ve spotrebe asi neni zasadni. O proti lepsimu podvozku neni co namitat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 (editace) A já mám MR2014 a safesystem mám lepší volant taky a climatronic taky ale sakra nemám uzamykatelné víčko a to mě sakra štve :kol-28:Climatronic bych neměnil za obyč nikdy je lepší,senzory taky sem rád že je mám podvozek natož že jezdím na 17" celý rok i zimu tak spokojenost.Takže jsem jeden s mála co má v rapidu vše co tam jde dát a zatím jsem spokojen myslím tady na foru a auto mi vyhovuje ale jen to víčko nemám ještě ale to bohužel to sem si zvykl Editováno: 3. Červenec 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 asi su divnej, ale určitě bych raději měl SAFE než lepší servo, podvozek, lištu a příp. jinou výbavu... dokonce, kdybych věděl, že to tam nebude, tak si to připlatím bez ohledu na cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 To asi ano, k čemu ti safe system je? Auto ti ukradnou s ním i bez něho (to bych řešil řádným pojištěním), zatímco tebou vyjmenovanou výbavu využiváš při každí jízdě, nehledě na to, že třeba může za určitých okolností přispět i k tvé bezpečnosti. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.