Říjen 12, 20195 r Zdravím všechny, dnes jsem si poprvé měnil kabinový filtr. Mam auto rok staré najeto cca 30000km a po vyndání byl naprosto černý plný bordelu a byl dříve asi i proteklý. Musím říci že ten originál je obyčejné kvality. Já jsem si dal Mann filter ten žlutý protibakteriální a rovnou jsem použil i desinfekci Valeo. Mám s ní dobré zkušenosti jen se musí používat pravidelně. Kdo chce top musí použít Ozon. Demontáž byla jednoduchá otevřel jsem kastlík vycvakl jsem ho směrem vzhůru pak jsem ho spustil dolů a zpomalovač se sám vycvakl pak už jen uvolnit krytku. Montáž jen obráceně. Na nacvaknutí zpomalovače si vemte nejlépe dlouhý plochý šroubovák. Tak ať se daří.
Říjen 14, 20195 r Kabinových filtrů je několik druhů. Poslední roky se montuje v prvovýrobě u aut s Climatronicem a Air Care právě ten protibakteriální. A světe div se, bývá mimo jiné právě od toho Mannu.
Duben 15, 20205 r ake mate skusenosti s tym antibakterialnym filtrom? je to lepsie ako klasika uhlikovy?
Duben 15, 20205 r Nyní dávám pouze MANN řady FreciousPlus a naprostá pohoda. Žádný smrad, žádné pachy z motoru, žádná zatuchlina za vlhka. Dokonce odfiltruje i když jedu za řádně dýmajícím naftovým autem. Spokojenost. Za těch pár stovek to stojí, na O3/S3/Kodiaq/Karoq filtr FP26009 za cca 380Kč. https://catalog.mann-filter.com/EU/cze/catalog/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Kabinov%C3%BD%20filtr/FP%2026%20009
Duben 16, 20205 r před 10 hodinami, Kuchar7 napsal: Nyní dávám pouze MANN řady FreciousPlus a naprostá pohoda. Můžu potvrdit, tohle už dělám několik let. Jen pokud se ročně najede více km tak ho to chce měnit častěji. A našel jsem jednu nevýhodu. Když jedu tchánovým autem kolem lihovaru, tak cejtím krásnou vůni. Kdežto ve svým jen slyším rádio nebo mp3 :-)
Duben 17, 20205 r [mention]Kuchar7 [/mention] díky za tip[emoji106]. Objednáno a dnes vyzvedávám filtr na prodejně v Ostravě.
Duben 17, 20205 r On 4/16/2020 at 8:11 AM, šulda said: Když jedu tchánovým autem kolem lihovaru, tak cejtím krásnou vůni. Kdežto ve svým jen slyším rádio nebo mp3 :-) Aha, a mně bylo divný, proč jsem dlouhou dobu necítil u pivovaru v Plzni slad :)
Květen 7, 20232 r Ahoj prosím když vyndám v o3 kabinovy filtr šipky směrem dolů je to tak? Upraveno Květen 7, 20232 r od FilipCZE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.