Jirka 1985 Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Zdravím všechny, dnes jsem si poprvé měnil kabinový filtr. Mam auto rok staré najeto cca 30000km a po vyndání byl naprosto černý plný bordelu a byl dříve asi i proteklý. Musím říci že ten originál je obyčejné kvality. Já jsem si dal Mann filter ten žlutý protibakteriální a rovnou jsem použil i desinfekci Valeo. Mám s ní dobré zkušenosti jen se musí používat pravidelně. Kdo chce top musí použít Ozon. Demontáž byla jednoduchá otevřel jsem kastlík vycvakl jsem ho směrem vzhůru pak jsem ho spustil dolů a zpomalovač se sám vycvakl pak už jen uvolnit krytku. Montáž jen obráceně. Na nacvaknutí zpomalovače si vemte nejlépe dlouhý plochý šroubovák. Tak ať se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Kabinových filtrů je několik druhů. Poslední roky se montuje v prvovýrobě u aut s Climatronicem a Air Care právě ten protibakteriální. A světe div se, bývá mimo jiné právě od toho Mannu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Bohužel ve Škoda Auto za trojnásobek ceny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 ake mate skusenosti s tym antibakterialnym filtrom? je to lepsie ako klasika uhlikovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Nyní dávám pouze MANN řady FreciousPlus a naprostá pohoda. Žádný smrad, žádné pachy z motoru, žádná zatuchlina za vlhka. Dokonce odfiltruje i když jedu za řádně dýmajícím naftovým autem. Spokojenost. Za těch pár stovek to stojí, na O3/S3/Kodiaq/Karoq filtr FP26009 za cca 380Kč. https://catalog.mann-filter.com/EU/cze/catalog/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Kabinov%C3%BD%20filtr/FP%2026%20009 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Blizi se Buresova sezona s repkou, takze toto je prvni volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 před 10 hodinami, Kuchar7 napsal: Nyní dávám pouze MANN řady FreciousPlus a naprostá pohoda. Můžu potvrdit, tohle už dělám několik let. Jen pokud se ročně najede více km tak ho to chce měnit častěji. A našel jsem jednu nevýhodu. Když jedu tchánovým autem kolem lihovaru, tak cejtím krásnou vůni. Kdežto ve svým jen slyším rádio nebo mp3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 sakra, nedavno som filter menil a mohol som vyskusat tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Mně přišel včera klasický uhlíkový ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 [mention]Kuchar7 [/mention] díky za tip[emoji106]. Objednáno a dnes vyzvedávám filtr na prodejně v Ostravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Len dodam ze najvyssiu radu dodavaju aj ostatni OEM vyrobcovia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 On 4/16/2020 at 8:11 AM, šulda said: Když jedu tchánovým autem kolem lihovaru, tak cejtím krásnou vůni. Kdežto ve svým jen slyším rádio nebo mp3 :-) Aha, a mně bylo divný, proč jsem dlouhou dobu necítil u pivovaru v Plzni slad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipCZE Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 (editace) Ahoj prosím když vyndám v o3 kabinovy filtr šipky směrem dolů je to tak? Editováno: 7. Květen 2023, autor: FilipCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Ano, vstup vzduchu je shora z oddelovaciho prostoru. Bordel pada na filtr shora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.