Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám 1.6 tdi 77kw do provozu únor 2013. Volal mi servis škoda, že mám příjet na dílenskou akci. Týká se výměny přepadových hadic, nevim zjakého důvodu prostě přišla hláška z fabriky. Tak pokud Vám nikdo nevolal ověřte si jestli se Vás to netýká. S pozdravem Jarda

Upraveno od Pawouk
Doplněn název vlákna.

již známé ověření zde

moje auto nic

Upraveno od Hravec

A nebude to jen nedorozumění - je totiž rozdíl mezi "Svolávací akcí" a "Dílenskou servisní akcí"?

No ale takové výmény néčeho by spíš odpovídaly svolávačce.... mimo to ta dílenská jim v servisu vyjede při zadání zakázky ke konkrétnímu vozidlu, nebo se pletu?

Obecně bez konkrétních informací dá jen spekulovat... protože pokud by auto bylo operativní leasing, je to zase jinak a pak by to odpovídalo tomu telefonu ze servisu....

Upraveno od Hravec

• Autor

2.7. jsem vyzvedával auto po opravě havárie u supermarketu , meněny zadní levé dveře a bočnice levá zadní, nic neříkali. 4.7. telefon a už mě pozvali. Jinak svolávací akce jsou ihned, prtože můžou být nebezpečné pro provoz a dílenská je asi z dat, která se dostávají ze servisů do škodovky a nejsou nebezpečné. Nebo naněco přišli sami při testech. To je vše co vím o rozdílu akcí, jdu tam zítra pokud máte dotaz napište zeptám se. Auto je soukromé, servis Auto Janák Ústí nad Orlicí. A nebo si toho nikdo nevšimnul při té opravě.

Upraveno od Jardanec

ide o servisné opatrenie,ktoré sa rieši pri akéjkoľvek návšteve servisu...

...výmena spätného paliv.vedenia a odstránenie ochranného krytu

já jdu příští týden na prohlídku po 30 tis. tak jsem zvědav...

• Autor

Tak mám hotovo, bylo to vcelku rychle vyměněno. Kafe, cigáro, jeden telefonát a bylo auto hotový. Zřejmě to je dobře přístupný. Na zakázkovém listě je napsáno ZÁKAZNÍK BYL SEZNÁMEN S NUTNOSTÍ PROVÉST - SERVISNÍ AKCI -23M8099001- ZPĚTNÉ VEDENÍ. Proč se tento díl mění jsem z nich nedostal. Víc informací k tomuto nemám.

• 1 měsíc později...

dnes po prohlídce 30 tis. km - také vyměněno - prý nějaké vibrace....

tipuji že je to toto a prý oddělání polystyrenové podložky, můžete někdo vyfotit kdo nemáte ještě vyměněno? jinak se to táká všech TDI motorů, nikoli jen 1,6 TDI 77 kW

Upraveno od Hravec

tipuji že je to toto 

bohužiaľ nie je...

je to pozícia 19 (04L 130 235G) post-62595-0-35439000-1408472694_thumb.p

a tá polystyrénová podložka čo sa odstraňuje je pozícia 13 ;)

tak máš pravdu, jsem si nevšiml, že je tam vidět u krajních částí nové opletení

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.