Publikováno Červenec 7, 201411 r Ahoj, mám 1.6 tdi 77kw do provozu únor 2013. Volal mi servis škoda, že mám příjet na dílenskou akci. Týká se výměny přepadových hadic, nevim zjakého důvodu prostě přišla hláška z fabriky. Tak pokud Vám nikdo nevolal ověřte si jestli se Vás to netýká. S pozdravem Jarda Upraveno Červenec 9, 201411 r od Pawouk Doplněn název vlákna.
Červenec 7, 201411 r A nebude to jen nedorozumění - je totiž rozdíl mezi "Svolávací akcí" a "Dílenskou servisní akcí"?
Červenec 7, 201411 r No ale takové výmény néčeho by spíš odpovídaly svolávačce.... mimo to ta dílenská jim v servisu vyjede při zadání zakázky ke konkrétnímu vozidlu, nebo se pletu? Obecně bez konkrétních informací dá jen spekulovat... protože pokud by auto bylo operativní leasing, je to zase jinak a pak by to odpovídalo tomu telefonu ze servisu.... Upraveno Červenec 7, 201411 r od Hravec
Červenec 7, 201411 r Autor 2.7. jsem vyzvedával auto po opravě havárie u supermarketu , meněny zadní levé dveře a bočnice levá zadní, nic neříkali. 4.7. telefon a už mě pozvali. Jinak svolávací akce jsou ihned, prtože můžou být nebezpečné pro provoz a dílenská je asi z dat, která se dostávají ze servisů do škodovky a nejsou nebezpečné. Nebo naněco přišli sami při testech. To je vše co vím o rozdílu akcí, jdu tam zítra pokud máte dotaz napište zeptám se. Auto je soukromé, servis Auto Janák Ústí nad Orlicí. A nebo si toho nikdo nevšimnul při té opravě. Upraveno Červenec 7, 201411 r od Jardanec
Červenec 7, 201411 r ide o servisné opatrenie,ktoré sa rieši pri akéjkoľvek návšteve servisu... ...výmena spätného paliv.vedenia a odstránenie ochranného krytu
Červenec 9, 201411 r Autor Tak mám hotovo, bylo to vcelku rychle vyměněno. Kafe, cigáro, jeden telefonát a bylo auto hotový. Zřejmě to je dobře přístupný. Na zakázkovém listě je napsáno ZÁKAZNÍK BYL SEZNÁMEN S NUTNOSTÍ PROVÉST - SERVISNÍ AKCI -23M8099001- ZPĚTNÉ VEDENÍ. Proč se tento díl mění jsem z nich nedostal. Víc informací k tomuto nemám.
Srpen 19, 201411 r dnes po prohlídce 30 tis. km - také vyměněno - prý nějaké vibrace.... tipuji že je to toto a prý oddělání polystyrenové podložky, můžete někdo vyfotit kdo nemáte ještě vyměněno? jinak se to táká všech TDI motorů, nikoli jen 1,6 TDI 77 kW Upraveno Srpen 19, 201411 r od Hravec
Srpen 19, 201411 r tipuji že je to toto bohužiaľ nie je... je to pozícia 19 (04L 130 235G) a tá polystyrénová podložka čo sa odstraňuje je pozícia 13
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.