Jardanec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Ahoj, mám 1.6 tdi 77kw do provozu únor 2013. Volal mi servis škoda, že mám příjet na dílenskou akci. Týká se výměny přepadových hadic, nevim zjakého důvodu prostě přišla hláška z fabriky. Tak pokud Vám nikdo nevolal ověřte si jestli se Vás to netýká. S pozdravem Jarda Editováno: 9. Červenec 2014, autor: Pawouk Doplněn název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) již známé ověření zde moje auto nic Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 A nebude to jen nedorozumění - je totiž rozdíl mezi "Svolávací akcí" a "Dílenskou servisní akcí"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) No ale takové výmény néčeho by spíš odpovídaly svolávačce.... mimo to ta dílenská jim v servisu vyjede při zadání zakázky ke konkrétnímu vozidlu, nebo se pletu? Obecně bez konkrétních informací dá jen spekulovat... protože pokud by auto bylo operativní leasing, je to zase jinak a pak by to odpovídalo tomu telefonu ze servisu.... Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tak by to mělo být, to musí ovšem vysvětlit zakladatel vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardanec Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) 2.7. jsem vyzvedával auto po opravě havárie u supermarketu , meněny zadní levé dveře a bočnice levá zadní, nic neříkali. 4.7. telefon a už mě pozvali. Jinak svolávací akce jsou ihned, prtože můžou být nebezpečné pro provoz a dílenská je asi z dat, která se dostávají ze servisů do škodovky a nejsou nebezpečné. Nebo naněco přišli sami při testech. To je vše co vím o rozdílu akcí, jdu tam zítra pokud máte dotaz napište zeptám se. Auto je soukromé, servis Auto Janák Ústí nad Orlicí. A nebo si toho nikdo nevšimnul při té opravě. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Jardanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 ide o servisné opatrenie,ktoré sa rieši pri akéjkoľvek návšteve servisu... ...výmena spätného paliv.vedenia a odstránenie ochranného krytu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 já jdu příští týden na prohlídku po 30 tis. tak jsem zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardanec Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Tak mám hotovo, bylo to vcelku rychle vyměněno. Kafe, cigáro, jeden telefonát a bylo auto hotový. Zřejmě to je dobře přístupný. Na zakázkovém listě je napsáno ZÁKAZNÍK BYL SEZNÁMEN S NUTNOSTÍ PROVÉST - SERVISNÍ AKCI -23M8099001- ZPĚTNÉ VEDENÍ. Proč se tento díl mění jsem z nich nedostal. Víc informací k tomuto nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) dnes po prohlídce 30 tis. km - také vyměněno - prý nějaké vibrace.... tipuji že je to toto a prý oddělání polystyrenové podložky, můžete někdo vyfotit kdo nemáte ještě vyměněno? jinak se to táká všech TDI motorů, nikoli jen 1,6 TDI 77 kW Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 tipuji že je to toto bohužiaľ nie je... je to pozícia 19 (04L 130 235G) a tá polystyrénová podložka čo sa odstraňuje je pozícia 13 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 tak máš pravdu, jsem si nevšiml, že je tam vidět u krajních částí nové opletení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.