Pastelka Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 (editace) Ahoj kluci, byl jsem minulý týden s R (MR2103) v rapidu na odstranění pár neduhů (reklamace laku, seštelování dveří, úprava klimatizace, ....) a jsem dost naxxxxx... Mohli byste se mi podívat na Vaše vozy a napsati mi dvě věci: 1. Za při otevření kufru odskokem (dálkou na klíčku) u zamknutého auta (dálkou na klíčku) a po jeho následném zabouchnutí se kufr uzamkne? Mi zůstává stále odemknutý a prý toto nejde doprogramovat a mám zamknout dálkou.... Díky moc za Vaše příspěvky. Tom Editováno: 14. Červenec 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Nastavení posilovače se řeší ZDE. Zeptej se tam, ať se to netříští do několika vlákne současně. V tomto smyslu jsem upravil příspěvek i název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Ahoj, 1) Kufr odskoci, po zabouchnuti se normalne zamkne + auto i blikne ze se zamknulo (coz je trochu na prd kdyz clovek ne-uplne zabouchne) 2) Ocividne by to melo jit ale jeste sem to nezkousel, takze netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Muj bezSafeSystemovej spaceback se teda zase zamkne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 zamkne a blikne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Totéž, zabouchnu, blikne a zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Ano normalne se odemkne dalkou jen kufr a auto zustane jinak zamcene. Po opetovnem zabouchnuti kufru se musi zamknout a bliknou to je princip centralniho zamykani. U me to taky tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 no ale on neodemkne jen dálkou kufr, ale podrží tlačítko na odemčení kufru dýl až kufr povyskočí a následně se po zabouchnutí nezamče. odemčení kufru a odskok kufru jsou dvě věci. třeba se to v případě odskoku nezamyká nikomu. já to nepoužívám, tak nevím jestli se zamkne nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 V pripade otevreni (jen) kufru dalkacem, at s odskokem nebo bez, tak po zabouchnuti se to vzdycky zamkne. Tak to mam ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Mi se to také zamkne po zavření v obou případech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 jj, mně taky, teď jsem to zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 16. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Díky moc všem za úpravu a sdělení zkušeností :-) Si ze mě v servisu opět dělají srandu .... zlatá má FI, to byl kočár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 F1 byla poctivé auto, ale to bylo tak všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) ja když mám auto zamčené a otevřu kufr na dalkačí (delším podržením tlačítka) a po opětovném zabouchnuti kufru auto blikne a kufr "se zamkne" auto je stale zamčené ! Vím že jde na přez vcds nastavit selektivní zamykaní , bud všechny dvěře prvni zmačknuti nebo jen dveře řidiče a na druhá zmáčknuti všechny dveře Pastelka to je divne mnělo by to fungovat jak jsem psal Editováno: 31. Červenec 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.