Publikováno Červenec 14, 201411 r Ahoj kluci, byl jsem minulý týden s R (MR2103) v rapidu na odstranění pár neduhů (reklamace laku, seštelování dveří, úprava klimatizace, ....) a jsem dost naxxxxx... Mohli byste se mi podívat na Vaše vozy a napsati mi dvě věci: 1. Za při otevření kufru odskokem (dálkou na klíčku) u zamknutého auta (dálkou na klíčku) a po jeho následném zabouchnutí se kufr uzamkne? Mi zůstává stále odemknutý a prý toto nejde doprogramovat a mám zamknout dálkou.... Díky moc za Vaše příspěvky. Tom Upraveno Červenec 14, 201411 r od Pawouk
Červenec 14, 201411 r Nastavení posilovače se řeší ZDE. Zeptej se tam, ať se to netříští do několika vlákne současně. V tomto smyslu jsem upravil příspěvek i název vlákna.
Červenec 14, 201411 r Ahoj, 1) Kufr odskoci, po zabouchnuti se normalne zamkne + auto i blikne ze se zamknulo (coz je trochu na prd kdyz clovek ne-uplne zabouchne) 2) Ocividne by to melo jit ale jeste sem to nezkousel, takze netusim.
Červenec 14, 201411 r Ano normalne se odemkne dalkou jen kufr a auto zustane jinak zamcene. Po opetovnem zabouchnuti kufru se musi zamknout a bliknou to je princip centralniho zamykani. U me to taky tak funguje.
Červenec 15, 201411 r no ale on neodemkne jen dálkou kufr, ale podrží tlačítko na odemčení kufru dýl až kufr povyskočí a následně se po zabouchnutí nezamče. odemčení kufru a odskok kufru jsou dvě věci. třeba se to v případě odskoku nezamyká nikomu. já to nepoužívám, tak nevím jestli se zamkne nebo ne.
Červenec 15, 201411 r V pripade otevreni (jen) kufru dalkacem, at s odskokem nebo bez, tak po zabouchnuti se to vzdycky zamkne. Tak to mam ja.
Červenec 16, 201411 r Autor Díky moc všem za úpravu a sdělení zkušeností :-) Si ze mě v servisu opět dělají srandu .... zlatá má FI, to byl kočár.
Červenec 31, 201411 r ja když mám auto zamčené a otevřu kufr na dalkačí (delším podržením tlačítka) a po opětovném zabouchnuti kufru auto blikne a kufr "se zamkne" auto je stale zamčené ! Vím že jde na přez vcds nastavit selektivní zamykaní , bud všechny dvěře prvni zmačknuti nebo jen dveře řidiče a na druhá zmáčknuti všechny dveře Pastelka to je divne mnělo by to fungovat jak jsem psal Upraveno Červenec 31, 201411 r od vikyviky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.