Speedluk Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Ahoj, zajímala by mne jedna věc.Mám Rapida s manuální klimatizací.Funguje dobře, jen by mne zajímala jedna drobnost.Dřív jsem měl F1 a tam jsem pro +- optimální teplotu měl nastaven ovladač ve vertikální pozici, prostě přesně v polovině rozsahu. Automaticky jsem to tak nastavil v Rapidu a v téhle poloze to tedy moc nechladilo.Pro optimální teplotu +-22° to musím mít cca v horizontální poloze (jako když je velká ručička na hodinách v poloze tři čtvrtě). Chápu, že to není asi žádná závada.Je mne zajímalo, jestli to tak máte taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Jenže v jedničkové Fabii nikdy nebyla manuální klimatizace. To je docela rozdíl, mít Climatic (F1) a manuál (Rapid). Climatic totiž umí udržet nastavenou teplotu (třeba těch 22°C) za měnících se podmínek, zatímco manuální klima ti dává stejnou teplotu pořád a nereaguje na změny (osvícení interiéru sluníčkem, stín, atd.). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 já to mám tak nějak třičtvrtě jak píšeš, někdy za deset minut celá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Klimu jsem měl zapnutou za ty 2 měsíce několikrát, vždy naplno a bylo mi akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 to máš fajn , mna to prinutilo prestavať octu na climatic , bud mi je zima alebo teplo a manuál je vec z čias felicie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhurka Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Ahoj, mám manuál a když ji zapnu, tak se mi vždy automaticky sepne i vnitřní okruh. Dělá vám to taky, nebo je to jen nějaká chyba.Co jsem měl jiné značky, tak tam se to nijak nespoluzapínalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Výřez z návodu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Stačí, ak regulátor teploty nedáš až na doraz na modrý bod, ale nastavíš ho pred modrý bod a vnútornú cirkuláciu ti nezapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhurka Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Dík moc za radu. Příště si už přečtu pořádně manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.