Lukáš uo Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Zdravím chlapi.Treba jste se s tím někdo setkali a poradíte.Mám Octavii II 1.6mpi rok výroby 2009.odešla mi řídící jednotka ABS,po výměně za použitou nerepasovanou se vše na první pohled jeví normálně ale při aktivaci ABS dojde k zablokování kol dokud auto nezastaví,žádná závada ani chyba se neobjeví ani na diagnostice,vůbec nic...čidla za jízdy ukazují na každém kole stejnou rychlost i při brždení ale v případě aktivace ABS levé přední kolo ukazuje odchylku(tři kola už stojí a to levé přední je dost opožděné)vůbec nevíme na co se zaměřit.za každou radu budu moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky007 Vloženo 4. Duben 2024 Sdílet Vloženo 4. Duben 2024 Zdravim. Vymenil som zadne naboje na octavii 2 a zacal svietit abs a esp. Podla diagnostiky je to v lavom kolese. Vie mi niekto prosim poradit co to moze byt, ked doteraz bolo vsetko v poriadku a vymenilo sa len lozisko? Dakujem za rady a postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 18. Květen 2024 Sdílet Vloženo 18. Květen 2024 (editace) Zdarec, mám zvláštní problém. Zadřela se mi ruční brzda a v důsledku toho se rozžhavil levý zadní kotouč. Smrděl, byl pokrytý oranžovým práškem. Ostatní kotouče běžně provozně zahřáté. Poté začala svítit kontrolka ABS/ASR. Jenže ta záhada je, že diagnostika mi vytrvale píše chybu snímače otáček PZ kola! Čekal bych, že se roztekl snímač v tom levým kole, pravé s tím nemůže mít souvislost. Kabel a konektor je nepoškozený. Je nějak možný, že by zkrat levýho snímače blbnul elektroniku a ta hlásila pravé kolo?? Zatím se chystám vyměnit levý snímač, pak bych případně dělal pravý. Až po pročtení této diskuse se děsím, že to bude ještě náboj, v případě této zmatečně diagnostikované závady, abych neměnil nakonec oba náboje. --- Tak to byl PZ kroužek, vyhnilé místo. Nepochopitelná náhoda, že se to projevilo stejný den, kdy jsem rozžhavil LZ kotouč. Vyměnil jsem oba náboje (FAG), oba snímače (Hella), i krycí plechy, kotouče a desky ATE. Když už, tak už. Program VCDS s čínským kabelem mi ale zvládne rychlost snímačů online ukazovat do rychlosti něco přes 40 km/h, pak spadne s chybou, že příliš mnoho požadavků. Asi to čínský čip v kabelu nezvládne, nevím. Každopádně kontrolky ABS/ASR nesvítí a žádná chyba se nezapisuje. Editováno: 7. Červen 2024, autor: jindra999 doplnění příčiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.