Publikováno Červenec 27, 201411 r Čaute potřeboval bych poradit s originálnímá předníma repro. Z ničeho nic mi přestaly hra středobasy a hraji jenom výšky. Rádio je original Symfony. A repro je taky original. Nehraje ani jedna strana.. Díky za radu
Srpen 24, 201411 r Jedině podívat se do dveří na ten velký reproduktor. Výškové repro je napájeno pokračováním právě ze středobasu, takže vadný kontakt bude práve na něm.
Srpen 25, 201411 r ...postupuj vylučovací metodou...začni rádiem...aby klekly oba repro najednou je dost velká náhoda...výškové jsou paralelně takže i kdyby středobas nehrál...bude hrát výška.
Únor 11, 201510 r Zdravim Prosim o radu Na fabii I. (origo radio a repro) mi najskor pocas jazdy vypadol jeden reprak a potom zas pocas jazdy naskocil...inokedy nie. a od včera vypadli oba... dnes chvilu asi na 5 sek nabehli a zas nejdu... stretol sa s tým niekto?
Únor 11, 201510 r To je tazke poradit... mozno oba kontalt na radiu, mozno zoxidovany kontakt na repro vo dverach...mozno zlomeny kabel vo dversch...moznosti je vela...osobne by som pozrej oxodaciu na konraktoch repro ako prve...a multimetrom vies zmerat ci ti tam prechadza signal. Malo by tam ist napatie aj ked oba malicke...
Únor 11, 201510 r začal bych kontrolou svazku ve dveřích. Pusť rádio, otevři dveře a zacloumej tím gumových chobotem
Únor 11, 201510 r Předpokládám chybu na konektoru rádia,když blbnou oba dva. Kdyby jen jeden,může to být konektor na A sloupku,nebo zlom. kabeláž .
Březen 2, 201510 r Tak chyba je na konektoroch radia premazal som ich ale este to vie raz za čas na jame vypadnut bud pravy alebo lavy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.