oneb1t Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Dobrý den, mohl by mi někdo zjistit z ETKY číslo dílu pravé páčky stěrače + PC (bez zadního sterače). Potřebuji to pro zprovoznění PP. Případně do SZ kolik by stálo nastavení přes VCDS. Lze předělat MFA na maxidot? (vypadá to že použitý display je totožný). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 zisťovanie náhradných dielov tu http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zji%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1n%C3%AD-%C4%8D%C3%ADsel-d%C3%ADl%C5%AF-etka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) jelikož je o tomhle po internetu málo informací tak napíšu co je potřeba udělat toto se týká všech co koupili rapida liftback s výbavou active/active plus nebo některých škoda yeti a chtějí mít přehled o spotřebě paliva/dojezdu funkční s budíkama 5JA 920 800 originální páčka je drahá ale s trochou snahy lze využít pravou páčku pro octavii 2 která stojí na vrakáči 400-500kč (pozor nemá totožnou elektriku je nutno upravit z odporu na normalni spinace) pro zapojení tlačítek restart/up/down je potřeba dotáhnout 3 dráty z páčky do konektoru J285 viz obrázek (stači pouze z pačky na konektor pod volantem dále již jsou dráty připojené) pro rozchození MFA je nutno nakódovat přístrojovku a zapnout MFA (instruments 17->coding 07) Editováno: 18. Září 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) tak dnes uspesne nakodovano pro rapida chybej label soubory takze bud si prepsat labely od jetty nebo to udelat na "blind" (staci zapnout bit 3 v byte 1 jak je to na obrazku) i s needle staging (jen pres adaptaci neni potreba editovat eeprom) pak pridam jeste dalsi obrazky kdyby se to nekomu hodilo edit: a taky si vypnete v pojistkach denni sviceni kdyz mate auto na diagnostice staci 2 hodinky sviceni a uz neodjedete :D Editováno: 18. Srpen 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Cau vsichni, nevi nekdo jak se v MaxiDotu resetuje dluhodoba prumerna spotreba? Mam podezjeni ze jsem to omylem nejak vyresetoval. Ostatni udaje jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Ked podrzis tlacitko tak sa vymaže.ako priemerna rychlos momentalna spotreba a prejdena vzdialenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Jaky tlacitko myslis? Na palubce? To jsem nikdy nemackal a prumerna spotreba je pryc:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Teraz neviem či sa bavíme o tom istom.Priemerna spotreba sa nuluje tuším po 2 hodinách státia automaticky . dlhodobá po 9999km tiez sama.Priemerna je pod 1 Dlhodobá pod 2.Ak máš MF volant tak pravé kolečko keď zatlačiš a podržíš tak nuluješ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Myslim to pod 2kou. Mam najeto cca 5000 takze jsem to musel vynulovat omylem na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Ak nemas MF volant tak na pravej páčke smerovkovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Jo tak potom na volantu.staci to podrzat a udaje su fuč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Skoda, ze to jde tak snadno smazat, mel jsem tam 5.9 od vyroby a vsude jsem se tim chlubil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Musíš teraz jazdiť pomalšie a bude zas:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Myslim to pod 2kou. Mam najeto cca 5000 takze jsem to musel vynulovat omylem na volantu. A nepřekročil jsi 99 hodin 59 minut provozu? To je totiž další možnost automatického vynulování - kromě najetí 9999 km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Ty, to je mozny, ten udaj jsem skryl v nastaveni protoze je mne knicemu ale je mozny ze uz jsem tam tech 100 hodin mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Aj to je možnosť na ňu som zabudol :-) Tiež ju nesledujem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Něco k původnímu tématu, použil jsem 3 tlačítka po 12 Kč, stačila by 2 protože nabídek tolik neni. Dal jsem je na kryt lukasu, normálně z pohledu řidiče nejsou vidět. Akorát dovnitř nemohou být kvůli přepínači vyšší než 5 mm. Úpravu páčky jsem dělal před roky, ale to byla stará kde bylo dost místa, tady je to risk kvuli přepínači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 18. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 (editace) předlabaná páka z octavia II (všimněte si že chybí nápis reset) Editováno: 18. Srpen 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 vratim se k puvodni otazce... lze predelat MFA na Maxi dot ? tedy nejak jednoduse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 (editace) Jednoduše to asi úplně nebylo, ale Miklísek to dělal. Respektive nechal dělat. Editováno: 27. Srpen 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Hihi, jednoduše to šlo koupí "nových" MAXIDOTích budíků z polského Aukra za 2300Kč a pak anabází s nastavením správných km, kdy AS vám nepomůže, když "nové" budíky mají najeto nad 100km. Pak totiž pomůže jen ferda25 ve Strakonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Takže manuál říká 2 kroky: 1) nakoupit, 2) zajet do Strak To je celkem jednoduchý :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Mohl by mi tedy někdo, kdo už montoval, říci jaké je správné čislo páček? Našel jsem 6RA953521E, ale taky 6RA 953 513 a 6RA 953 501 s různými indexy. A nemáte ještě nějakou fotodokumentaci z montáže? Hlavně polohu konektorů a co se odkud musí natáhnout a jaké jsou potřeba piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Já jsem použil tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 šly by použít páčky do F2 6Q0953503DQ? Nebo má Rapid něco jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.