honefr Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) Tak to vypadá že Škodovka nenápadně přidala do Citigo další dvě novinky. První novinka jsou nové páčky pod volantem a pro mě obrovsky vítaná změna za tyto podle mě hnusné páčky ala Fábia za stylové a hranatější páčky z Octavie a Superbu. Tleskám! Podle informací co jsou v manuálu ke stažení by měla ta nová páčka mít dálkové světla na odpruženou polohu. Nevím jak u Citigo do teď ale měl jsem Octavii a je to hodně návykové. Asi tak jako trojblik. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Další novinkou je kontrola tlaku v pneu. Položka je už na webu Škoda v ceníku, na obrázku v konfigurátoru i v manuálu. Já jsem si říkal že je vedle tlačítka City Safe Drive nějaká podezřelá mezera Edit: Vidím v ceníku, že v Citigo jde přiobjednat další nová výbava: Editováno: 11. Září 2014, autor: honefr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Nejsem si jist, ale mám MR 2014 a také mám kontrolu tlaku v pneu jen bez tlacitka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 A jak to tedy resetuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 MNo v tom je ten vtip ze je to nejake divne. V ceniku uz to bylo na jare, kdyz jsem auto kupoval a mam modelovy rok 2014 a mam vybavu ve ktere to ma byt, ale take nechapu jak to funguje. Jen jsem tím chtěl nastolit tu otázku, proč by to bylo v ceníku již mnohem dříve, a v autě nic nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Bez možnosti resetovat je to nesmysl. Ceník na jaře už mohl být pro MR 2014. A jak se dívám, tak tvoje auto je z minulého roku. Tudíž musíš hledat v ceníku z doby zadání do výroby u tvého vozu. Například v ceníku platném k 1.1.2014 tento systém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Aha, tak to jsem rád, že už to chápu, mohl bys mi dat odkaz na cenik z te doby prosím? (auto je 7/2013 tak nejaky co v te dobe byl platny? ) Editováno: 4. Srpen 2014, autor: jurdadavid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ceníky Citigo: 04/2013 citigo-cenik 04-2013.pdf01/2014 citigo-cenik 01-2014.pdf04/2014 citigo-cenik 04-2014.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 super díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honefr Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Aktualizoval jsem první příspěvek o Sound System Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky133 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Už konečne aktualizovali fotografie v konfigurátore, tak tu môžete vidieť jednu z noviniek v rodine NSF, ktorá sa objaví v novo dodaných vozidlách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 no hurá,sice mě to natahování se přes spolujezdkyni bylo příjemné, ale konečně bude ovládání jak se patří. Doufám, že dají i jiný sw do komfortky, aby šly stahovat a vytahovat okna dálkáčem, už teď je možné to v kódování zaškrtnout, ale nic to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Že jim to ale trvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Čekal jsem, že když to nezměnili v roce 2012 a 2013, že už s tím vydrží do faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 no hurá,sice mě to natahování se přes spolujezdkyni bylo příjemné, ale konečně bude ovládání jak se patří. Doufám, že dají i jiný sw do komfortky, aby šly stahovat a vytahovat okna dálkáčem, už teď je možné to v kódování zaškrtnout, ale nic to nedělá To totiž není o kódovaní, ale o samotném zapojení oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 takže pokud by tam člověk přitáhl pár drátů a věděl jak je zapojit tak myslíš že by to šlo? Nebo tím zapojením myslíš i nějaké mechanické díly? budou dlouhé zimní večery, tak že bych si třeba měl s čím hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Neznám to zas až technicky podrobně, ale současné zapojení Citiga je takové, že tam je nějaký el. motor a spínač, který motor zapíná jedním nebo druhým směrem. Do dveří vede jen napájení el.motoru. U FI je to tak, že tam je el.motor s nějakou elektronikou, pak spínač, který ale motor přímo nespíná, ale přes ŘJ mu říká, jakým směrem má okno jet a jestli třeba až nakonec dráhy okna a elektronika motoru si to ošéfuje sama + je to celé připojené na jednotku centrální elektriky a komfortku. Je možné, že ten proces jsem nepopsal správně, v zásadě ale jde o to, že je to připojeno do komfortní elektroniky vozu, což u Citiga, Rapidu ani FIII není. Třeba OII nebo SII, měly v každých dveřích ŘJ jednotku, která se starala právě o okna a centrální zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Tak po "nezavinene" nehode mám zapujčené náhradní vozidlo, také citigo, ale již novější MR, tj. už má právě kontrolu tlaku v pneu. Jinak zatím mám poznatek, auto je trochu tišší, ale je to možná tím, že mám zapujčenou 44kw verzi a jinak jezdím v 55kw?... Pokud někdo tvrdí, že nejde poznat rozdíl 44/55kW tak nevím... Opravdu to auto línější je... A změna v novějším autě, MR 2015 vyrobeno 17.7.14 je taková, že zpátečka se musí zamáčknout ( jak u mojí staré fábie) a pak teprve pohnout na pozici (jinde 6. st.) tady R. - dalo mi to asi 10 minut než jsem pochopil, proč nejde zařadit zpátečka :-D Dneska bude delší jízda, tak se těším :-D Ale ovládání okének je stále Ř a Spol. každý na své straně, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky133 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Ovládanie okien + nastaviteľné bezpečnostné pásy idú do sériovej výroby až v novembri takže až majitelia, ktorí dostanú auto koncom novembra si užijú tieto vylepšenia. Moje auto je teda jedno posledných ešte bez týchto vymožeností keďže niekedy o takomto čase sa vyrába (vyrobilo sa možno už). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Stejně mi to příjde opravdu nefér vůči ostaním ( starším majtelům ). Já vím, že asi je to pokrok daný dobou, ale Nás to auto stálo stejně, jako stojí nové, ne-li více a přijdu si prostě ochuzený o to ovládání oken a ty pásy nastavitelné nejsou vůbec k zahození. Jestli časem přidají do citigo digi klimu, a palubní počítač co je teď v elektrickém VW UP! (e-up) tak se asi fakt naštvu, protože za věc jako je lepší klima v citigu bych určitě připlatil. Teď už nebudu mít možnost takovou věc ani dodělat... :-/ U mé Fabie I spíše časem výbavu ubírali, tak to mi nepřišlo až tak hrozné, jako když ji "za stejné prachy" obohacují :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky133 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) Tak nakoniec som sa dozvedel, že tie pásy sa len presúvajú nižšie takže nastaviteľné stále nebudú alebo budú prispôsobené aj pre menších vodičov. Editováno: 16. Listopad 2014, autor: luky133 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 U mé Fabie I spíše časem výbavu ubírali, tak to mi nepřišlo až tak hrozné, jako když ji "za stejné prachy" obohacují :-/ I Citigo podobně jako ostatní modely zdražuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.