memory2 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Mám nejato 35000 km a řadičku mám oloupanou kolem dokola. Vůbec nechápu jestli je to jen u mě nebo je to prostě taková kvalita. Jak jste na tom s řadičkou ostatní ? Nevím jestli je to na reklamaci ale už jsem zkoušel reklamovat prošoupanou sedačku a to neprošlo takže tohle bude stejnej přpad. Myslím že to neuznají. Je pravda že jezdím s rukou na řadičce takže na ní často působí vlhko a teplo, ale měla by to být přece kůže ne ? Zatím mi to přijde že je to spíš koženka od větnamců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Můžeš to vyfotit? Ať se pokocháme kvalitou... Reklamovat bych to zkusil, maximálně tě odmítnou s tím, že máš agresivní pot. To už jsem tady na foru někde viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Jo vyfotím to a v pondělí to sem dám. Zrovna odjíždím na víkend.. Celkem mě to štve protože kdyby byla nakonec z plastu byl by klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 I ten plast někdy stojí za... U mé OII se z něj zase loupe ten rádoby chrom. A to nenechávám ruku na řadičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Jestli je to něco takového: http://forum.skodahome.cz/topic/124814-bicista-14-tsi-octavia-iii-combi-elegance/page-5#entry1905675 tak nejsi sám... Co píše majitel vlákna, tak reklamaci mu uznali a páku vyměnili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) jj právě jsem chtěl po přečtení prvního příspěvku napsat že to tu řešil bicista... zde jeho foto a vyřešil pomocí reklamace... také mi to trošku začíná... Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Mám to mnohem horší. Sloupala se mi celá dokola. Zkusím nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Mě to překvapilo u otce v Rapidu. Má najeto 20 tisíc a řadička ošoupaná jak u 10 let starýho taxíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) Já mám 95tis, nechávám ruku na páce (taky kožená) sem tam při jízdě po Praze a nic se neloupe ani neošoupává. Jen mám vůli v tom madle, takže to při řazení pocvakává...ale novou kvůli tomu kupovat nebudu. Je to tím, že někdo má agresivní pot.... Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Jasně všechno svedou na agresivní pot, ale že ty sračky do nás hrnou ze všech stran si nepřiznají!!! Jinak brácha na 14 let starým pasatu o najetech 250ti km má kůži pouze oleštěnou. Takže to není potem ale kvalitou jejich rádoby kůže!!! Reklamovat a nedát se. Opotřebení bych bral po 200ti km ale po 30ti je to málo! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Ja to uspesne reklamoval, nerekli ani popel, autosalon si to tedy nelajznul, poslali foto ŠA a ti to uznali. Taky nejdrive manik ze salonu pronasel kecy o potu, ci o prstenu co nosim na prstu, tak jsem rekl, ze s tim at jdou do prrr, ze mam auto za 600tis a najeto 30tis a ze se nebudu koukat na vojebanou paku ktera vypada hur nez u frantika co ma 2x pretoceny tachák Druhy den melo auto novou paku, vymeny na pockani nez jsem stacil dohulit cigo byla vymenena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Kdyz uz se u narazilo na pot, ja osobne se moc nepotim, a nehlede, treba volant vypada jako novy, takze ta jejich kuze na radicce to bude pekna srajda, asi nejaka eko kuze z Bruselu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 No to teda koukám... jestli oni to tam v MB nedávají pro ozdobu a ne aby na to někdo šmakal.... já mám zase ošoupanej potah sedačky řidiče .. asi se na tom nemá sedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 To je tak, kdyz se zene kvantita a neresi se kvalita...muj stary volant z FI, ktery jsem menil pri 110tis vypada lepe, nez u Rapida 15tis. Pokud mam taky agresivni pot, tak proc se to projevilo jen u toho novejsiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 čo národ žiada to má mám na Felicii originál kožený volant s koženého paketu /čierny , čierne prešitie / , je to luxusná koža , pevná , so svojimi chybami a mimoriadne kvalitná - veľakrát som do nej ťukol klúčom , nehtom alebo iným a nikde stopa po poškodení ,,, Na OII mám volant kožený s príslušenstva , dávam na neho pozor ako sa len dá a okrem toho že som o neho zavadil nechtom som z neho vyšklbol 0,5cm hlboký kus , neviem s čoho je to vyrobené ale okolo kože to myslím ani nešlo , pretože tá kvalita je neskutočne biedna , navyše aj na omak je to iné ako tá stará feliciová vec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Jo prsteny jsou taky zrádný, brácha měl takhle vodrbanej volant od prstenu. Já mám volant i řadičku naprosto v pohodě, nesmíte jí za jízdy dloubat nehtama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 prsteny nemám , ono je to o tom že to človek udržiava a dáva na to pozor tak sa niečo pojebe , s tým čo pozor nedávam a jazdím denne tomu sa nič nestane , ale ten rozdiel je v kvalite je 100/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Teď se to tedy netýká páky, ale známej měl Superba II a najeto cca jen 15tis km a měli jste vidět jeho koženej volant, oleštěnej a vohmatanej jak po 150 tis.km, absolutně jsem nechápal. Přitom já volant 94tis km a je jak novej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Oleštění volantu je také hodně o způsobu jízdy. Někdo drží volant pevně a občas přehmátne, někdo z každé zatáčky vyjíždí tak, že mu volant volně probíhá (otáčí se) mezi lehce povolenými dlaněmi...pak je oleštěnej za chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Mě také jak říkáš probíhá a oleštěný není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 souhlas... nikdy jsem volant oleštěný neměl, možná tak mechanicky poškozený, ale to díky nastupování a vystupování z auta od zipu bundy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Já to právě viděl u mě ve firmě, kde jsme si s kolegou koupili měsíc po sobě stejný auta a jeden ho oleštěný měl a druhý ne. Resp. jeden víc a druhý méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Tak mam zase po nalade, pri 20tis jsem reklamoval paku za novou, ted koukam mam najeto 40tis a nova paka se zase loupe na stejnym miste. Tak fakt nevim, zds to nechat byt nebo jim to omlatit o hlavu. Bych fakt blil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) je to nejspíš jak tu myslím Napalm psal o agresivitě potu, když jsem chodil na strojárnu, měřili nám v laboratořích kyselost a množství potu na dlaních a někteří se ani nesměli podívat, natož pak sahat na některé přesná měřidla, lapované měrné stoly a měřící kostky nebo jak se to jmenovalo.... základní měření spec. jakoby lakmusovým papírkem a následně přesné elektronicky, elektroda v dlani... a to se psal rok 1985 Editováno: 18. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Nevim nejak se mi na ten pot nechce verit, volant mam jak novy, me to proste prijde jsko spatna kvalita, jak kdby to proste bylo spatny na otěr. Ta paka neni ani nikak rozlestena, zacne se to loupat vzdy na jednom miste, mezi znakem a kuzi. A to sem po vymene hooodne omezil to, ze na ni ruku pri jizde nechavam. Moje ruce spis trpi ze jsou suchy nez aby se potily. Loupe se jen takova velmi tenka svrchni vstva, jak kdyby byla paka obarvena a loupala se jen ta barva. Preste kvalita na pikacu, by mne zajimalo jak velky je to globalni problem, nebo sme fakt jen jedinci co neumi drzet paku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.