3skac11 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Foto návod: http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/vymena-stahovacky-skoda-fabia Opravná sada: http://www.skoda-diely.sk/eshop/6y0837460xxx-opravna-sada-spustace-okien.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Tak ty plastový čudlíky jsou pěkný, jenom nevím, jak si poradí s těmi zauzlovanými lanovody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Vloženo 20. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 ...ono, ked ti praskne ten plast, je potrebné okamzite prestat posúvať okno, aby nedošlo k poškodeniu lanovodov. Okno povytiahnut ručne a zaistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 otázkou je, jak poznat, že to prasklo, navíc, když to rupne v místě uchycení lanka, tak se to okamžitě rozlítne. Kdysi tady někde byl odkaz na sadu čudle + lanovod, ale to je taky neskutečná drbárna to tam dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Díky za odkaz. Moc pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Nasiel by som niekde navod ako aj tu poskodenu stahovacku opravit tou opravnou sadou?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 a lanka jsou tam kde mají být, nebo už to vylítlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Nastastie este to drzi a funguje aj cele okno len ze okno uz nedrzi pevne a prieci sa ked ide hore tak ze ho radsej ani nepouzivam ani dverami moc nebucham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Tak vyměn jen prasklý plast jezdec a je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Hej preto som pisal o navod lebo som to nerobil... ale uz som to spravil a vsetko slape jak ma ... chvilu som premyslal naco je ta packa co bola k sade ale aj na to som dosiel ze to sluzi na nahodenie lanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobaz Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Zdravím hoši, možno trochu odveci, ale predsa. Už niekoľkokrát som riešil opravu okien, celé sa to zosypalo v tú najnevhodnejšiu dobu a prestalo ma to baviť. Keďže autíčko 1.4 16V 55kw zatiaľ slúži motoricky k plnej spokojnosti, chcel by som poriešiť elektro okná raz a navždy... Otázka: Dali by sa namiesto elektrických okien hodiť obyčajné manuálne ?? A bol by pokoj. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 jde to určitě, jen si nejsem jistý, že ruční vydrží víc. Ona inkriminovaná část je stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Příteli okřídleného šípu, to by tam nesměl být plast a lanovody, pouze v uvozovkách, těžká mechanika a bylo byt to old najt. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobaz Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Hoši, teraz na to pozerám a ten manuál vyzerá, ako to povedať, trošku odolnejší ? Nemá tie okrúhle vodítka na lanká ako elektrický. Padlo niekomu tu na fóre mechanické okno, s klasickou sťahovačkou ? Ak by to bolo to isté tak to nebudem meniť, škoda vŕtať sa v tom. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 To se ti tak kazi? Ja za 6roku jedno okno , oprava 700kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Pokud se špatně usadí okno, tak to brzo zase praskne. Ale to je chyba montáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobaz Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 No, celkovo som to menil asi 3x. Mal som tendenciu mačkať gombík keď bolo okno zatvorené, len tak for sure kapišto a tak pekne to v nich cukalo. Ešte ženská ma zjazdila, že som jak pako čo to mačkám stále. Potom prásk, ale určite 1x to bolo zlým vycentrovaním okna, som si tým istý. Teraz mi to drží, zatiaľ. Už necukám gombíkmi zbytočne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 ahoj,tak už mě to taky potkalo.Měnili mi v servise stahovačku u řidiče a po cca půl roce jsem zjistil,že mi nejde odemčít klíčkem.Můj dotaz je ,co mi stím mohli udělat,když před tím mi vše fungovalo jak má.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Ahoj,to nemusí se stahovačkou vůbec souviset. Zevnitř spínačem zamknout jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 ano,zevnitř to jde ,světlo ve dveřích taky svítí atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Tak bych to vyděl na ulomený zámek-vložku dveří! Vyndej ho a hned uvidíš jestli je ten konec-jazýček ulomený. Jak vypadá v celku se mrkni někde do obchodu-např.www.škoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) díky,kouknu a ještě jeden dotaz,je nějaká možnost,jak se v případě vybití baterky v dálkové ovladači,nebo při vyndání autobaterie do auta dostat? Editováno: 21. Červenec 2016, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Je,ale chápej,že ti nikdo nebude dávat přesný návod. Jde toho zneužít. Ale pohledej tady. Něco tu bylo popsáno. Jak a kama přivést napětí při vybité baterii apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Zdravím,trošku odbočím a teda nejde o opravu ale o výmenu komplet toho plechového panelu so stahovačkou,repro,motorom.už raz som si to dal vymeniť na vodičových dverách,kúpil som z inzerátu celý ľavý komplet,vobec som neriešil nejaký rok výroby,mechanik vymenil a bezproblémov funguje,teraz sa mi to stalo aj na spolujazdcových dverách.zohnal som predajcu z inzerátu a ten mi povedal že mu to nekomunikuje s jeho fábiou 2001.Ja mám 3/2004.Nikde som nenašiel žeby sa vyrábali rozne typy týchto sťahovačiek,jedine manuálna a elektrická na fabia I. Je možné žeby sú rozne druhy napr.pred FL a po? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Motor, resp. ŘJ dveří je jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.