Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Welcome to the jungle. We got fun 'n' games......Jsou úvodní slova songu kapely Guns N' Roses.

Tímto Vás chci seznámit s mým novým Roomstrem 1.2 TSI, zelená jungle metalíza.

Roomstřík byl objednán 19.3.2014 a po téměř nekonečném čekání dodán a předán 29.8.2014.

Nu což, dočkal jsem se a to je hlavní.

Vybrali jsme model Trumf ambition a doobjednali:

Ambition plus - bo pohodlí

Climatronic - bo luxus

Boční lišty - bo ochrana

Další 4 repra - bo sound

Hlavové a boční airbagy - bo bezpečnost

El.okna full - bo praktičnost

Tažné - bo vozík

16" Elby - bo dizajn

Zástěrky v předu i v zadu - bo maras

4 roky záruka - bo jistota

No a Zelená jungle metalíza - bo úúúžasnáááá barva

Najeto doposud 120 km.......Naprostá nirvána oproti naší bývalé 18. let staré Felicii....

Jelikož jsme přiobjednali vše potřebné, s dalším vylepšením už ani nepočítám....

Dodám ještě lišty prahů a nákladové hrany a už jen jezdit....jezdit....jezdit...

Žeby koncovka výfuku???? a už to začínáááá.... :kol-18:

Takže Škodě zdar a Roomsterům zvláště... :kol-48:

post-77689-0-57296000-1409593527_thumb.j

post-77689-0-57368800-1409593618_thumb.j

post-77689-0-40793200-1409593703_thumb.j

post-77689-0-46825100-1409593820_thumb.j

Upraveno od slon100

:kol-135::kol-142: ať slouží

Vítej a ať dělá jen radost!  ;)

S úpravami jsem měl stejný názor, když jsem sem přišel..  (ale na seznam si připiš i ozdobné kryty pedálů - vypadají suprově)  :kol-28:

bo pekný :)

Veľa šťastných km :)

bo hlavne veľa šťastných km :) ani som netušil, že tá farba má taký názov :D

Moc hezkej roomik...přeju co nejvíc kilometrů :)

Ahoj, prajem veľa šťastných a príjemných km

Super farba  :kol-47:

ať slouží....výbavy pěkná...a neboj..ona přibyde:-)

:D pekne napsany prvni prisvek tak at slouzi dobre bo roomster je fakt dobre auto. Ale ta cekacka nehorazna.

nech sluzi , farba zaujimava este som taku nazivo nevidel .... vybavicka tiez fajna

• Autor

Tak dnes dorazily objednané ochranné lišty prahů a nákladové hrany + guma do kufru... :rolleyes::kol-47:

PS: Najeto 280 km....

post-77689-0-97719600-1409673725_thumb.j

Upraveno od slon100

oooooo to se tady nekdo máá :D ja uz 6200 km :( :( :( couz gratulujem nadherna farba skoro ako ta moja :D :D a docela peklo to cakanie ne? :)

• Autor

No peklo ani ne....Ale bylo mi divné, že po dvou a půl měsíci po objednání nezná prodejce ještě termín výroby...

Tož zkontaktovali Škodovku a zjistili, že byla špatně zadaná objednávka. :wallbash:

Vše bylo napraveno a pak už dodání proběhlo bez problémů....

Niekoľko krát som si prečítal tvoju výbavu a za boha som nevedel prísť na to, čo si si také doobjednal, že im to trvalo takmer 5 mesiacov. Už mi to je jasné ... :kol-31:  

Dali ti aspoň dodatočnú zľavu?

Tak dnes dorazily objednané ochranné lišty prahů a nákladové hrany + guma do kufru... :rolleyes::kol-47:

PS: Najeto 280 km....

Antivibračná podložka pod značku je výborná, pokiaľ drnčí iba rámček o karosériu. Ja som musel ešte vypodložiť aj značku v samotnom rámčeku. 

• Autor

Niekoľko krát som si prečítal tvoju výbavu a za boha som nevedel prísť na to, čo si si také doobjednal, že im to trvalo takmer 5 mesiacov. Už mi to je jasné ... :kol-31:  

Dali ti aspoň dodatočnú zľavu?

Slevu přímo ne. Ale za tu dobu co jsem čekal se změnila konfigurace a mám tam hlídání tlaku v pneu a vstup AUX, které jsem původně nechtěl a nic jsem za ně nedopácel. Prodejce mi ještě dovybavil auto gumovými koberečky a kompletní povinnou výbavou. Ale netuším, jestli tu výbavu a koberečky nedávají k new autu každému.

Jinak jsem jako bonus dostal grátis zamykání zpátečky, ale to jsem měl přislíbené už při objednání.

Takže za mě naprostá spokojenost jak s výbavou, tak i s prodejcem... :kol-47: .

Mimochodem pán, se kterým jsem jednal zpočátku při objednání, který vlastně "zvojtil" tu objednávku, tam už nepracuje.....

Z jakého důvodu ovšem netuším...

Upraveno od slon100

Ahoj Slone, gratuluju Ti ke krasnemu Roomsteru :kol-47:

Přeju Ti, ať děla jen samou radost, jako mě :)

Vidím, že si z Ostravy ... nechceš si udělat výlet na sraz do Vrchlabí? Přitom se autko trošku zajede :) Já tam budu taky ;)

• Autor

Rád bych, ale máme v tom termínu srázek s přáteli, na který se těším už celý rok.

Takové předukončení motorkářské sezóny....

Ale bude-li nějaká akcička a volný čas, rád se přijedu juknout....

Jinak.... ´´Bo Havířov´´!!!...... :kol-28:

Upraveno od slon100

By me zajimalo proc mas koupene auto v Ostrave a jsi z Havru kde jsou dva autosalony skoda ?

• Autor

Na to je snadná odpověď.

Pracuji u zaměstnavatele, jehož flotilu služebních aut zabezpečuje právě ostravský prodejce.

No a my jako řadoví změstnanci máme u něho zajímavé slevy....Jak na nákup, tak na servis...

Žel bohu na akční modely se tato sleva na nákup nevztahuje..(akční model Trumf)

No a má drahá polovička pochází taky z Ostravy, tudíž jsem tam pečený-vařený....min. 2x do týdne jsem v OV.

Takže nákup auta v  OV mi nedělal žádný problém...... :kol-31:...

Upraveno od slon100

Jak si někdo může koupit dodávku jako osobní auto... No děs. Jinak v pondělí pamatuj na slušné vychování. Připomínám ti to, bo jsi z vesnice a některé atributy mezilidských vztahů ještě nemáš zažité.

• Autor

Koukám, že letadlo mezi Topolama prokličkovalo.... :kol-83:

Nu což, .....dodávku.....???.....napsal týpek, co chtěl Berlingo.... kol12 a nakonec koupil vyššího Roomstera bez kufru.. :kol-138:

A v pondělí neboj.....my vesničané máme demižonů plné sklepy... -_-

:skoda:    PS: Tohohle smajlíka jsem si vždycky přál použít.....

Nikoliv berlingo ale partner teepee. S tím malým kufrem na kreditku,to těch pár dní kolem komína vydržíme. Přiber něco jistého...Radvanice kvůli toho zavřeli.

• Autor

Táááák. Lišta nákladové hrany a ochranné kryty prahů nalepeny.... :kol-24:

Nic nevidim :kol-31::kol-138:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.