Publikováno Září 1, 201411 r Welcome to the jungle. We got fun 'n' games......Jsou úvodní slova songu kapely Guns N' Roses. Tímto Vás chci seznámit s mým novým Roomstrem 1.2 TSI, zelená jungle metalíza. Roomstřík byl objednán 19.3.2014 a po téměř nekonečném čekání dodán a předán 29.8.2014. Nu což, dočkal jsem se a to je hlavní. Vybrali jsme model Trumf ambition a doobjednali: Ambition plus - bo pohodlí Climatronic - bo luxus Boční lišty - bo ochrana Další 4 repra - bo sound Hlavové a boční airbagy - bo bezpečnost El.okna full - bo praktičnost Tažné - bo vozík 16" Elby - bo dizajn Zástěrky v předu i v zadu - bo maras 4 roky záruka - bo jistota No a Zelená jungle metalíza - bo úúúžasnáááá barva Najeto doposud 120 km.......Naprostá nirvána oproti naší bývalé 18. let staré Felicii.... Jelikož jsme přiobjednali vše potřebné, s dalším vylepšením už ani nepočítám.... Dodám ještě lišty prahů a nákladové hrany a už jen jezdit....jezdit....jezdit... Žeby koncovka výfuku???? a už to začínáááá.... Takže Škodě zdar a Roomsterům zvláště... Upraveno Září 1, 201411 r od slon100
Září 1, 201411 r Vítej a ať dělá jen radost! S úpravami jsem měl stejný názor, když jsem sem přišel.. (ale na seznam si připiš i ozdobné kryty pedálů - vypadají suprově)
Září 1, 201411 r pekne napsany prvni prisvek tak at slouzi dobre bo roomster je fakt dobre auto. Ale ta cekacka nehorazna.
Září 2, 201411 r Autor Tak dnes dorazily objednané ochranné lišty prahů a nákladové hrany + guma do kufru... PS: Najeto 280 km.... Upraveno Září 2, 201411 r od slon100
Září 2, 201411 r oooooo to se tady nekdo máá ja uz 6200 km :( couz gratulujem nadherna farba skoro ako ta moja :D a docela peklo to cakanie ne?
Září 2, 201411 r Autor No peklo ani ne....Ale bylo mi divné, že po dvou a půl měsíci po objednání nezná prodejce ještě termín výroby... Tož zkontaktovali Škodovku a zjistili, že byla špatně zadaná objednávka. Vše bylo napraveno a pak už dodání proběhlo bez problémů....
Září 2, 201411 r Niekoľko krát som si prečítal tvoju výbavu a za boha som nevedel prísť na to, čo si si také doobjednal, že im to trvalo takmer 5 mesiacov. Už mi to je jasné ... Dali ti aspoň dodatočnú zľavu?
Září 2, 201411 r Tak dnes dorazily objednané ochranné lišty prahů a nákladové hrany + guma do kufru... PS: Najeto 280 km.... Antivibračná podložka pod značku je výborná, pokiaľ drnčí iba rámček o karosériu. Ja som musel ešte vypodložiť aj značku v samotnom rámčeku.
Září 2, 201411 r Autor Niekoľko krát som si prečítal tvoju výbavu a za boha som nevedel prísť na to, čo si si také doobjednal, že im to trvalo takmer 5 mesiacov. Už mi to je jasné ... Dali ti aspoň dodatočnú zľavu? Slevu přímo ne. Ale za tu dobu co jsem čekal se změnila konfigurace a mám tam hlídání tlaku v pneu a vstup AUX, které jsem původně nechtěl a nic jsem za ně nedopácel. Prodejce mi ještě dovybavil auto gumovými koberečky a kompletní povinnou výbavou. Ale netuším, jestli tu výbavu a koberečky nedávají k new autu každému. Jinak jsem jako bonus dostal grátis zamykání zpátečky, ale to jsem měl přislíbené už při objednání. Takže za mě naprostá spokojenost jak s výbavou, tak i s prodejcem... . Mimochodem pán, se kterým jsem jednal zpočátku při objednání, který vlastně "zvojtil" tu objednávku, tam už nepracuje..... Z jakého důvodu ovšem netuším... Upraveno Září 2, 201411 r od slon100
Září 2, 201411 r Ahoj Slone, gratuluju Ti ke krasnemu Roomsteru Přeju Ti, ať děla jen samou radost, jako mě Vidím, že si z Ostravy ... nechceš si udělat výlet na sraz do Vrchlabí? Přitom se autko trošku zajede Já tam budu taky
Září 2, 201411 r Autor Rád bych, ale máme v tom termínu srázek s přáteli, na který se těším už celý rok. Takové předukončení motorkářské sezóny.... Ale bude-li nějaká akcička a volný čas, rád se přijedu juknout.... Jinak.... ´´Bo Havířov´´!!!...... Upraveno Září 2, 201411 r od slon100
Září 3, 201411 r By me zajimalo proc mas koupene auto v Ostrave a jsi z Havru kde jsou dva autosalony skoda ?
Září 3, 201411 r Autor Na to je snadná odpověď. Pracuji u zaměstnavatele, jehož flotilu služebních aut zabezpečuje právě ostravský prodejce. No a my jako řadoví změstnanci máme u něho zajímavé slevy....Jak na nákup, tak na servis... Žel bohu na akční modely se tato sleva na nákup nevztahuje..(akční model Trumf) No a má drahá polovička pochází taky z Ostravy, tudíž jsem tam pečený-vařený....min. 2x do týdne jsem v OV. Takže nákup auta v OV mi nedělal žádný problém...... ... Upraveno Září 3, 201411 r od slon100
Září 4, 201411 r Jak si někdo může koupit dodávku jako osobní auto... No děs. Jinak v pondělí pamatuj na slušné vychování. Připomínám ti to, bo jsi z vesnice a některé atributy mezilidských vztahů ještě nemáš zažité.
Září 4, 201411 r Autor Koukám, že letadlo mezi Topolama prokličkovalo.... Nu což, .....dodávku.....???.....napsal týpek, co chtěl Berlingo.... a nakonec koupil vyššího Roomstera bez kufru.. A v pondělí neboj.....my vesničané máme demižonů plné sklepy... PS: Tohohle smajlíka jsem si vždycky přál použít.....
Září 4, 201411 r Nikoliv berlingo ale partner teepee. S tím malým kufrem na kreditku,to těch pár dní kolem komína vydržíme. Přiber něco jistého...Radvanice kvůli toho zavřeli.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.