Září 6, 201411 r Tož vitej synku , auto fajne , a na dalšim moravskoslezskem srazu maš byt bo viš co bude
Září 6, 201411 r Take potrebujem i ja. Hlavne na spolujazdcovu stranu, lebo niekomu je tazko dvihat nohy vyssie -- Z mobilu
Září 7, 201411 r Autor Je potřeba využít pár posledních letošních krásných slunečných dnů..... Takže když Jungle......tak Jungle.... Komplet fotky jinak v galerii.... Upraveno Září 7, 201411 r od slon100
Září 7, 201411 r Pěkná lestenka. Taky bych potřeboval umýt, ale co tu jsou ty slavnosti tak raději nikam nejedu bo bych pak nezaparkoval.
Září 7, 201411 r Autor Jj. pouze fotky...jinak mám to cca 400m vzdušnou čarou za barákem....A je fakt, že na některé záběry jsem musel počkat, bo hřibařů fets...
Září 7, 201411 r Autor Jo. Ty krytky jsou v sadě...Zakoupeno v OBautodíly. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/listy-prahove-bocni-zadni/dekorativni-kryty-prahu/skoda-roomster-kryty-prahu-roomster-original-4-ks-id:1391.eshop
Září 7, 201411 r No Já (teda manželka ) přední mám. Už jsem koukal na ty zadní. Potřebuju na zimu aji stěrače,tak jsem zvědav co mi řekne...
Září 7, 201411 r Autor Kurnik kaj je v Havru takovy les ? takovou divocinu znam jenom v suche No však, jak sjedeš od Jelena dolů směrem na Orlovou ....Tož tam....
Září 18, 201410 r -> Slon: Dodatečně gratuluji, nové auto, to je vždycky radost. Barva je pěkná, na konfigurátoru zdaleka není tak pěkná, jako ve skutečnosti, v tom lese máš dokonalé mimikry Sám čekám na téměř stejnou konfiguraci, tak snad to nebude Tvých 5 měsíců...
Září 18, 201410 r Autor Děkuji... Těch 5 měsíců bylo opravdu způsobeno chybou při zadání objednávky... 3,5 měsíce byla tenkrát standardní čekací doba... Jinak taky držím palec...Bo Roomster......
Září 18, 201410 r Autor Slon100: ked jungle tak jungle- musim ist niekde k sopke ked lava tak lava Někam k sopce to nebude problém....Horší to mají ti co vlastní bílou moon metalízu....
Říjen 3, 201410 r počkaj počkaj teraz pozerám to už sa nedáva lesklý rámček okolo zadného okna na zadných dverách ? ja ho tam mám, to už sa až tak šetrí??
Říjen 3, 201410 r Bingo Juraj, už je jen matný rámeček kolem zadního okna... Kdysi býval jen u "žebráka" teď jej montují i "vejš".
Říjen 3, 201410 r ale ja aj iný čo máme vozy z jari/leta rámček máme lesklý,... to už sa až tak šetrí?? veď to vyzerá hnusné jak z Fabie Junior alebo z Activu Upraveno Říjen 3, 201410 r od juraj07
Říjen 3, 201410 r Taktiez sa pridavam a zelam vela stastnych km - bo to je treba. Krasne auticko a nie ze si tam sadnes v nejakych FARACKACH. Prahy super napad - u mna to bolo tiez prve co som objednal aj s gumou do kufra, len ten kryt nakladacej hrany stale nemam . Uz s tym musim nieco urobit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.