libor68 Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Snažíl jsem se diagnostikovat závadu nefunkčnosti klaksonu a samotné klaksony OK tak dále jsem na na konektoru XP5 kontakt T5c/2 a T5c/3 spojil aklakson OK a dále spínač klaksonu při vstupu do řídící jednotky XS4 kontakt T18a/17 a klakson ani nehlesnul. Neřešil někdo podobný problém jestli je to nějakým nastavením řídíci jednotky nebo je to něco jiného. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 v BSG je na to relatko, poistku si pozeral? máš DP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor68 Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Pojistka je OK a které rele to je nevíš ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 hm to rele nevidiš, lebo je vnutri BSG a ktore to tam je nemam šajnu každopadne keby si to rozobral bude to blizko toho konektoru na ktory je truba napojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor68 Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Zkusím to rozdělat a pak se ukáže. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 ešte skus počuvať ked stlačiš trubu či cvaka relatko. pokial ano, tak skušaj konektory, kable...neštastna robota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor68 Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Když jsem mačkal volant nic necvakalo. Až to rozdělám tak se rozhodnu a nevíš jestli na ten klakson není vázaná ještě nějaká jiná funkce , protože jinak se na to vykašlu a dám to na relátko a bude to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 nema tam byť čo ine viazane na ten spinač tak to možeš aj na rele dať ako pišeš. máš DP? videl si ako je to zapojene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor68 Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 DP mám a relátko taky. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 To je dost častá závada u Fabií,dělá mi to taky,relé cvaká,kontakty v pořádku,ale někdy jde a někdy nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Vcera mi prestala fabula trubit. Kua ale nemozem najst poistku na klakson je tam vobec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Možná ti odešla houkačka do věčných lovišť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Možná ti odešla houkačka do věčných lovišť... kuaaaa ani nehovor.....ma cca 3 mesiace.....kupoval som ju v Prahe. poistka je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 už sa to tu riešilo, skus pohladať, ale skus napr vybrať klakson a zatrubiť mimo auto pripojenim na 12V - inak je to ta dvojhlasna truba? pochybujem že by odišli dve naraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 tak klakson je kaput chcel by som nejaky gut, ako napr. co mali stare auta s tymi uzkymi kolesami jukam este potomto: - klaksón elektrický jedno a dvojhlasný klaksone na lode Doporucte nieco dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 hehe ten lodny zvon neni tiež zly uder si tam štandard dvojhlasnu trubu...ta je kul. ja som rozmyšlal že by som ešte jednu dal na druhu stranu nechcelo sa mi upravovať to uchytenie tak som to nechal tak hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Jasne, i ja jsem menil klasicky klakson za origo dvoutonovou houkacku z Elegance. Muzu vrele doporucit, ucinek je vic nez dostacujici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Jasne, i ja jsem menil klasicky klakson za origo dvoutonovou houkacku z Elegance. Muzu vrele doporucit, ucinek je vic nez dostacujici... jj, je to šupa... raz som s nim zatrubil v izbe a frajerka sa skoro strepala zo schodov ked išla hore ked som klakson namontoval myslel som že vytlači ten plast pri hmlovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 když sme u těch houkaček, ják je to s těma klaksonama, co hrajou taky ty famfáry, je to povoleny či nikoliv??!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Caute, rychla otazka: Kde je umiestneny vo fabke klakson??? Som pozeral okolo chladica a nemozem ho tam najst. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 vedle mlhovky na straně řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor68 Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak jsem to rozdělal že tam namontuju to relátko a než začnu tak jsm demontoval řídící jednotku a překontroloval jsem to relátko - spoje opticky vpořádku po proměření vše vpořádku a posledni test a funguje to / řídíci jednotka je sice od simense a těm moc nevěřím po předešlých zkušenostech/ a věřím že to bude na dlouho a do budoucna tam to relátko nebudu muset montovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Nevíte náhodou někdo, kolik ampér snese kontakt relátka klaksonu a kde ho najdu? Mám nový klakson, který se má jistit 20 A pojistkou a nevím jestli to snese relé. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Ve vyšší výbavě se Fábie osazuje dvěma klaksony, originál pojistka je 20A, takže by to neměl být problém. Vzhledem k tomu, že relé klaksonu je v centrální řídící jednotce, jeho přetížení by se ti vzhledem k ceně ŘJ mohlo hrubě nevyplatit. Pokud však nepřekročíš doporučenou hodnotu pojistky, nemělo by dojít k žádným potížím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 ked som mal otvorenu BSG tak som si všimol že su tam relatka - tzv AUTO relatka do plošnych spojov ake som kupoval v GM - MILLIONSPOT H700 a to ma trvalé zaťaženie kontaktu 30A tak by som sa nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.