Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Snažíl jsem se diagnostikovat závadu nefunkčnosti klaksonu a samotné klaksony OK tak dále jsem na na konektoru XP5 kontakt T5c/2 a T5c/3 spojil aklakson OK a dále spínač klaksonu při vstupu do řídící jednotky XS4 kontakt T18a/17 a klakson ani nehlesnul. Neřešil někdo podobný problém jestli je to nějakým nastavením řídíci jednotky nebo je to něco jiného. Díky

v BSG je na to relatko, poistku si pozeral? -_-

máš DP?

• Autor

Pojistka je OK a které rele to je nevíš ?

Díky

hm to rele nevidiš, lebo je vnutri BSG a ktore to tam je nemam šajnu každopadne keby si to rozobral bude to blizko toho konektoru na ktory je truba napojena

• Autor

Zkusím to rozdělat a pak se ukáže.

Díky

ešte skus počuvať ked stlačiš trubu či cvaka relatko. pokial ano, tak skušaj konektory, kable...neštastna robota -_-

• Autor

Když jsem mačkal volant nic necvakalo. Až to rozdělám tak se rozhodnu a nevíš jestli na ten klakson není vázaná ještě nějaká jiná funkce , protože jinak se na to vykašlu a dám to na relátko a bude to.

nema tam byť čo ine viazane na ten spinač tak to možeš aj na rele dať ako pišeš.

máš DP? videl si ako je to zapojene?

• Autor

DP mám a relátko taky. Díky za pomoc

To je dost častá závada u Fabií,dělá mi to taky,relé cvaká,kontakty v pořádku,ale někdy jde a někdy nejde.

Vcera mi prestala fabula trubit. Kua ale nemozem najst poistku na klakson je tam vobec ?

Možná ti odešla houkačka do věčných lovišť... :t

Možná ti odešla houkačka do věčných lovišť... :t

kuaaaa ani nehovor.....ma cca 3 mesiace.....kupoval som ju v Prahe. poistka je ok :disgust:

už sa to tu riešilo, skus pohladať, ale skus napr vybrať klakson a zatrubiť mimo auto pripojenim na 12V - inak je to ta dvojhlasna truba? pochybujem že by odišli dve naraz :D

tak klakson je kaput :disgust:

chcel by som nejaky gut, ako napr. co mali stare auta s tymi uzkymi kolesami :D

jukam este potomto: - klaksón elektrický jedno a dvojhlasný

klaksone na lode

Doporucte nieco dikes

:D hehe ten lodny zvon neni tiež zly :D-_--_-

uder si tam štandard dvojhlasnu trubu...ta je kul. ja som rozmyšlal že by som ešte jednu dal na druhu stranu :)

nechcelo sa mi upravovať to uchytenie tak som to nechal tak hehe

Jasne, i ja jsem menil klasicky klakson za origo dvoutonovou houkacku z Elegance. Muzu vrele doporucit, ucinek je vic nez dostacujici... ;)

Jasne, i ja jsem menil klasicky klakson za origo dvoutonovou houkacku z Elegance. Muzu vrele doporucit, ucinek je vic nez dostacujici... ;)

jj, je to šupa...

raz som s nim zatrubil v izbe a frajerka sa skoro strepala zo schodov ked išla hore :D:D:D

ked som klakson namontoval myslel som že vytlači ten plast pri hmlovke :D

když sme u těch houkaček, ják je to s těma klaksonama, co hrajou taky ty famfáry, je to povoleny či nikoliv??!!??

• 2 týdny později...

Caute,

rychla otazka:

Kde je umiestneny vo fabke klakson??? Som pozeral okolo chladica a nemozem ho tam najst.

Diky.

vedle mlhovky na straně řidiče

• Autor

Tak jsem to rozdělal že tam namontuju to relátko a než začnu tak jsm demontoval řídící jednotku a překontroloval jsem to relátko - spoje opticky vpořádku po proměření vše vpořádku a posledni test a funguje to / řídíci jednotka je sice od simense a těm moc nevěřím po předešlých zkušenostech/ a věřím že to bude na dlouho a do budoucna tam to relátko nebudu muset montovat. -_-

Nevíte náhodou někdo, kolik ampér snese kontakt relátka klaksonu a kde ho najdu? Mám nový klakson, který se má jistit 20 A pojistkou a nevím jestli to snese relé.

Díky moc

Ve vyšší výbavě se Fábie osazuje dvěma klaksony, originál pojistka je 20A, takže by to neměl být problém. Vzhledem k tomu, že relé klaksonu je v centrální řídící jednotce, jeho přetížení by se ti vzhledem k ceně ŘJ mohlo hrubě nevyplatit. Pokud však nepřekročíš doporučenou hodnotu pojistky, nemělo by dojít k žádným potížím.

ked som mal otvorenu BSG tak som si všimol že su tam relatka - tzv AUTO relatka do plošnych spojov ake som kupoval v GM - MILLIONSPOT H700 a to ma trvalé zaťaženie kontaktu 30A tak by som sa nebál :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.