Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Snažíl jsem se diagnostikovat závadu nefunkčnosti klaksonu a samotné klaksony OK tak dále jsem na na konektoru XP5 kontakt T5c/2 a T5c/3 spojil aklakson OK a dále spínač klaksonu při vstupu do řídící jednotky XS4 kontakt T18a/17 a klakson ani nehlesnul. Neřešil někdo podobný problém jestli je to nějakým nastavením řídíci jednotky nebo je to něco jiného. Díky

Vloženo

Když jsem mačkal volant nic necvakalo. Až to rozdělám tak se rozhodnu a nevíš jestli na ten klakson není vázaná ještě nějaká jiná funkce , protože jinak se na to vykašlu a dám to na relátko a bude to.

Vloženo

už sa to tu riešilo, skus pohladať, ale skus napr vybrať klakson a zatrubiť mimo auto pripojenim na 12V - inak je to ta dvojhlasna truba? pochybujem že by odišli dve naraz :D

Vloženo

:D hehe ten lodny zvon neni tiež zly :D-_--_-

uder si tam štandard dvojhlasnu trubu...ta je kul. ja som rozmyšlal že by som ešte jednu dal na druhu stranu :)

nechcelo sa mi upravovať to uchytenie tak som to nechal tak hehe

Vloženo
Jasne, i ja jsem menil klasicky klakson za origo dvoutonovou houkacku z Elegance. Muzu vrele doporucit, ucinek je vic nez dostacujici... ;)

jj, je to šupa...

raz som s nim zatrubil v izbe a frajerka sa skoro strepala zo schodov ked išla hore :D:D:D

ked som klakson namontoval myslel som že vytlači ten plast pri hmlovke :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem to rozdělal že tam namontuju to relátko a než začnu tak jsm demontoval řídící jednotku a překontroloval jsem to relátko - spoje opticky vpořádku po proměření vše vpořádku a posledni test a funguje to / řídíci jednotka je sice od simense a těm moc nevěřím po předešlých zkušenostech/ a věřím že to bude na dlouho a do budoucna tam to relátko nebudu muset montovat. -_-

Vloženo

Nevíte náhodou někdo, kolik ampér snese kontakt relátka klaksonu a kde ho najdu? Mám nový klakson, který se má jistit 20 A pojistkou a nevím jestli to snese relé.

Díky moc

Vloženo

Ve vyšší výbavě se Fábie osazuje dvěma klaksony, originál pojistka je 20A, takže by to neměl být problém. Vzhledem k tomu, že relé klaksonu je v centrální řídící jednotce, jeho přetížení by se ti vzhledem k ceně ŘJ mohlo hrubě nevyplatit. Pokud však nepřekročíš doporučenou hodnotu pojistky, nemělo by dojít k žádným potížím.

Vloženo

ked som mal otvorenu BSG tak som si všimol že su tam relatka - tzv AUTO relatka do plošnych spojov ake som kupoval v GM - MILLIONSPOT H700 a to ma trvalé zaťaženie kontaktu 30A tak by som sa nebál :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...