Únor 21, 201510 r V loňském roce ukradli 50 Roomsterů. Dovolím si tedy tvrdit, že se to fakt nekrade.Tady tvrdí, že jich v letech 2011, 12 a 13 ukradli 51, 50, 74:http://www.mvcr.cz/clanek/bezpecnost-a-prevence-kradeze-motorovych-vozidel.aspx Tady mají ukradené kusy přepočítané na počet jezdících a tvrdí že ukradený je každý 500tý roomster, 504tá fabia a 201ní octavia:http://zpravy.idnes.cz/kradene-vozy-v-cesku-vede-octavia-dqa-/domaci.aspx?c=A130311_193734_domaci_ert Takže roomstry a fabie se sice kradou 2,5x méně než octavie, ale tvrdit, že se nekradou, bych si netroufl.
Únor 27, 201510 r tak dnesnim dnem je ukonceno objednavani Roomstera a je po vsem. Kurna, jeste jsem potreboval tak dva mesice, kvuli sluzebaku, ale uz to nestihnu, konec zvonec vazeni, ale tenhle slouzi dobre a aktualne 65 tisic najeto bez jedine zavady.
Únor 27, 201510 r Me se puvodni Room libil uz od zacatku. Planoval jsem ho pristi rok ale kvuli ukonceni jsme si pospisili. Pokud to bude jako Cadyna tak to uz mi nic nerika a nelibi se mi to. Upraveno Únor 27, 201510 r od flacek
Únor 27, 201510 r No ono i kdysi Room byl tak mimo rodinny rozpocet , teda ten muj , proto tehdy prisla fabka
Únor 27, 201510 r já ho kupoval ojetý , byl starý skoro 20měsíců najeto 10t.km, byla to taková chvilková nerozvážnost.
Únor 27, 201510 r No tak ja hledal auto do cca 300tis a nic levnejsiho v podobne konfiguraci jsem nenasel. Je ale pravda ze mozna to slo dolu kvuli ukonceni vyroby. Otec ma z roku 07 no a toho to vyslo pres 400tis.
Únor 27, 201510 r Ted Roomstera naopak zdrazili. V roce 2012 stal Roomster 1.2tsi Ambition 250 000Kc. Ted by stalo to same 300 000, ale ma to navic tempomat a parkovaci senzory.
Únor 27, 201510 r Ja bral Ambition 1.4 k tomu Ambition plus, zadni okna v ele, corner mlhovky, modry interier a nechal jsem teda zakladni modrou barvu. Cena 253tis ale nesel koupit hotove jedine Skofin a celkova cena po splaceni je tech 274tis pri 70% akontaci.
Únor 27, 201510 r My teď čekáme na druhého Roomstera. Jednoho máme z roku 2012. 1.2TSI, Ambition, metalíza, tehdy k tomu v akci dávali alu. kola, lokení opěrku. Stálo to 270k. Ten co se chystá do výroby je opět 1.2 Amtition, k tomu Ambition plus, metalíza, hlavové airbagy a pětiletá záruka. Bude stát o čtyřicet tisíc víc. Když ale započítáme tempomat, maxidot, vyhřívané sedačky a parkovací senzory a prodlouženou záruku, tak to nebude až tak zásadní rozdíl.
Únor 27, 201510 r Ted Roomstera naopak zdrazili. V roce 2012 stal Roomster 1.2tsi Ambition 250 000Kc. Ted by stalo to same 300 000, ale ma to navic tempomat a parkovaci senzory.V roce 2012 ale ještě nedávali ESC systém a další věci. Řekl bych, že nejlepší poměr výkon/cena byl v roce 2013.
Únor 27, 201510 r Tak možné to je, na druhou stranu v únoru mi Roomster vyšel nejlevněji. Jinak v příloze jsou nabídky na Daciu a toto byla nejlepší nabídka. V ceně ale není zahrnuta loketní opěrka (3.190,-), alu disky (12.000,-) a kožený volant (3.000,-). Na druhou stranu velikost vozu byla vetší, měli rádia s BT a s ovládáním pod volantem. Zpracování byla ale oproti Roomstru o dost horší. Po zváženi pro a proti to prostě vyhrál Room i když u Dacie bych to nemusel tak časově hrotit. Dneska už je to stejně asi jedno když se nevyrábí a cena Roomstra 2 bude určitě někde jinde. Upraveno Únor 27, 201510 r od flacek
Únor 28, 201510 r tak dnesnim dnem je ukonceno objednavani Roomstera a je po vsem. Ber to pozitivně, s každým totálně havarovaným roomstrem od teď roste cena zbylých roomstrů. Poslední roomster na zemi už bude veteránsky sběratelská milionářská záležitost
Únor 28, 201510 r Ze bych toho meho zakonzervoval u nasich v garazi a dal jezdil Berlingem a na duchod budu milionár :-D Upraveno Únor 28, 201510 r od flacek
Březen 4, 201510 r Zdravím, sleduji dění kolem nového Roomsteru, časem budeme řešit přechod kvůli horší hybnosti potomka z Opelu Zafiry na něco prostornějšího a nejlíp s bočními pojezdovými dveřmi, prý má vycházet nový Roomster více z Caddyho, než Touranu a sice to bude montováno v Polsku, snad to bylo aspoň částečně navrženo i v Boleslavi krom základu VW platformy, když bych měl myslet aspoň trochu patrioticky:) Bude to velikostně něco mezi Touranem a Caddym, nebo i Sharanem? Jak zde uvádíte někteří, Caddy i podle testů má docela hrozivou zadní nápravu, pokud bude i 7-místná verze, tak prosím bez té hrozné lavice, naopak lehce skládací do podlahy, jak má právě Sharan a taky odzkoušená Zafira... Bohužel originalita asi půjde na úkor koncernové unifikace stranou, ale věřím, že škodovka přidá aspoň nějaké praktické prvky, které nemají ani francouzské MPVéčka. A pokud má být Roomster hlavně rodinným autem (a třeba malou dodávkou), tak by měl být rozhodně interiérově prostornější.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.