Publikováno Září 11, 201410 r Octavia 2 rs motor netahne ale v servisu vše odskoušeno vše je v pořatku turbo tlači jak ma a ostatni taky akorat neznama chyba i u škodovky v Českych Budějicich a ne ji vymazat chyba p0000000 děkuji
Září 11, 201410 r tak bylo by dobréupřesnit, jaký je to motor a pak také, kde se vyskytuje ona neznámá chyba
Září 11, 201410 r Autor Motor 2.0 tdi 125 kw a chyba se ukaže jen přez diagnostyku auto nic jinak nehlasi
Září 11, 201410 r a ta chyba je v ŘJ motoru? Nebo v jiné jednotce? Co přesně to napíše? Je to podivné, zkusil bych jiný servis - nějaký, kde se na diesely specializují.
Září 12, 201410 r Autor V ponděli to budou řešit v Mlade Boleslavi co stim je nejde ani přehrát softwer za novější jsou to sráče
Září 12, 201410 r no my furt nevíme - tedy alespoň já jsem to nějak nepobral - v čem ta chyba je - hlásí jí nějaká řídící jednotka? jaká? je to chyba komunikace s onou jednotkou? co přesně dignostika vypíše?.....prostě "chyba p0000000" je jako objednávka na "péro" z jednoho českého filmu :-)
Září 15, 201410 r no my furt nevíme - tedy alespoň já jsem to nějak nepobral... co přesně dignostika vypíše?..... ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.