Menty91 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Dobrý den, mám http://www.ahifi.cz/connects2-usb-aux-adapter-sd-karta-vw-skoda-seat-audi.html#popis-produktu tento adaptér, vse funguje v pohodě, ale ztratil jsem kabel k tomu line in vstupu . Rád bych připojil do toho telefon či tablet. Poradíte mi prosím, kde seženu kabel k tomu? Děkuji Editováno: 22. Září 2014, autor: Menty91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 25. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Nikdo neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 refreeesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tak na toto si nezvykej. Žádný refresh tady nevedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Děkuju za velice ůžitečný příspěvěk.......... S tím kabelem nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Pokud jsi kabel ztratil silne pochybuju ze stejny kabel nekde koupis. Proc si ho nezbastlis? Bez do prvniho pocitacoveho obchodu, kup si kabel ktery ma prislusny usb konektor (podle mne se do adapteru strka konektor USB UC-E6), konec ktery nepotrebujes cvakni. A pak hledej, budou tam 4 max. 5 dratu. Zem poznas a zbyvaji dva draty ktere spravne priletujes na 3.5 jack. Co je na tom tezkeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Tak tahle moznost me teda ani nenapadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.