standik4 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Máte někdo dobrý tip na slušného výrobce,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Autopotahy MAD - tady je ma jeden clovek na Octavii: http://forum.skodahome.cz/topic/129358-modrá/page-3?hl=%2Bpotahy+%2Bmad#entry1951652 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jedine MAD , na sluzebacich je pouzivame par let a je to teda kvalitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Presne tak a podporíš moje mesto. Pred týždnom som si tam dával robiť 2 sady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Nechci, aby to zavánělo nějakou extra reklamou - ale Na nově kopenou oktavii jsem si nechal dělat potahy v AGS v Hradci Králové (http://www.autopotahy-ags.cz) - to bylo v roce 2005. Dělají potahy v cenových relacích od 1 do 5 tisíc Kč. Vzal jsem ty nejdražší a dodnes nelituju. Oktávka má nalítáno přes 230 tisíc km, potahy jsou v ní dodnes. Všechno sedí naprosto přesně a vydržely i dětské problémy (rozlité pití, jídlo, atd). Před rokem jsme potahy sundali a vyprali. Poté jsem je odvezl do AGS - tam opravili gumičky (kde byly spuchřelé) a nasadili potahy zpět - za 150,- Kč. Superba jsem kupoval minulý rok - a hned jsem zajel k nim pro potahy. Překvapilo mě, že nově už vám dají i atest v případě, kdy máte boční airbagy, atd. Cena opět 5.000,- i s montáží. U běžných aut stačí jen objednat. Pokud chcete nějakou specialitu, není problém k nim zajet - zaměří si vše potřebné a vyrobí (máme od nich potah autosedačky v barvě potahů :-)) Uf, jsem se rozepsal. Ale pokud někdo umí a dělá kvalitně, tak si to zaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.