ELXEL Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Jim asi nedava ta zavada, tak to meni Něco v tom smyslu říkali. Problém je v tom, že je to zjevně SW záležitost, takže nevím, jak v tom pomůže výměna budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ale jestli to nic jiného nedělá a vše ostatní funguje perfektně, tak bych to viděl spíš jako plus. Barevné zpestření. Mně se to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Je to hezke, ale nedela to vzdy.. Kdyby to byla vlastnost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 No já jsem taky netvrdil, že je to chyba. Já se prapůvodně jenom ptal, co to znamená, protože jsem to nikde v návodu nebo na netu nedokázal najít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ono je zvláštní, že barevný maxidot umí zobrazovat jen bíle. Myslím, že v budoucnu přidá ŠA možnost si volit barvu zobrazení (včetně Bolera) a bude zase moci za něco inkasovat příplatek. Hardwarově je to již připravené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Je to pěkné, kdyby to tak dělalo pořád tak bych si to nechal, ale když jen náhodně tak to bude chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ten barevnej maxidot mi taky prijde malo barevnej... Taky bych to neresil. Ale mam strach, aby to nebyl zacatek neceho vaznejsiho s vetsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cavert Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ahojte, ja som to uz videl tiez na svojom aute. nemyslim ze to je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No, jenže ani ve Škodovce nevědí, co to je, jenom, že to tam nemá být. Podle mě je to prostě SW bug, kterej za nějakých záhadných okolností řekne, že mají ta čísla být oranžová, ale rozhodně to není dokumentovaná vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Mne to už tiež párkrát spravilo, najprv som myslel že pri voľbe jazdného režimu, alebo keď mám DSG v móde S, ale nerobí to vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 No mně kvůli tomu měnili budíky (IMHO už od počátku zbytečně, ale co už) a stejně to nepomohlo. Ono to ničemu nevadí, ale je to zvláštní. Což mi připomíná, že jsem jim chtěl napsat, že to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Tak už jsem se dnes chtěl radovat, ze mám taky oranžová čísla . Najednou se objevila. Jenže když jsem pak během cesty vypnul a zapnul motor, zmizela a jsou zas bílá. Škoda, líbilo se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Me to taky udelalo zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Ja to mam klasicky bile, ale rodice si ted poridili Golf 7 GTD a ten ma hodnoty pri listovani vzdy oranzove. Ten maxidot je podle me stejny, takze fakt pujde jen o chybu v SW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak m ito udělalo zas. Když jsem měl dojezd 15km.... Po natankování to zas zobrazuje normálně.. Nevím, jestli to nemá souvislost s dojezdem - upozornění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 9. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 IMHO spíš ne, u mně se to objevilo nezávisle na stavu nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Ja mam oct rs 2015/05 aj mne to dneska spravilo. Riesil to odvtedy niekto? Prehraju soft? Ci menia budiky. Vsimol som si este to ked to spravi tak sa rozhodi aj grafika... Pri skrolovani nazvy nabidek boli v kocke dole a standardne su hore. Hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 U mně to vypadalo takhle https://youtu.be/j9Frj7RjCKs Řeší se to výměnou budíků (mají to v postupech), ale chtějí to mít zdokumentované, že se to děje. IMHO je to blbost, je to jasně SW glitch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) mne to nespravilo ani raz a teraz mam 4800km a uz to dneska spravilo.. teraz to je ok .. kurnik mohol som to natocit... :/ a odkedy ti to vymenli tak je to ok? je na to inac pripis? a jak casto ti to zacalo robit potom? Editováno: 9. Únor 2016, autor: Xfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Me se to za rok stalo jednou. Příčinu jsem neobjevil, s tankováním bych to nespojoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Me se to za rok stalo jednou. Příčinu jsem neobjevil, s tankováním bych to nespojoval a bol si reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Nebyl. Při dalším startu už se to zas tvářilo normálně a od tý doby nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Stalo sa mi to 2x... za 77t km... neriešil som to. Editováno: 20. Únor 2016, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Zdar chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nevíte od kterýho roku výroby se dával ten barevnej maxidot s červenými dvířky,nebo to měla jen elegance plus???Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 To se do trojkové oktávky dávalo vždycky, je možné, že do nějakých výbav jenom za příplatek, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.