ALEX 236 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Všechny to právě nemají,některý mají jen černobílej.....tak mě jen zajímalo jak to s tím je jestli to tu někdo neví.Možná to bylo za příplatek nebo lepší výbava,tak sem to chtěl rozlousknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Style/Elegance a L&K standard, ostatní za příplatek. U Scout a RS si nejsem jistej. Editováno: 8. Únor 2018, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 před 52 minutami, beuticek napsal: Style/Elegance a L&K standard, ostatní za příplatek. U Scout a RS si nejsem jistej. Třeba elegance to ve standartu nemá,jednu sem třeba našel a byla to ELEGANCE PLUS,taksem si myslel že to mají jen ony s dodatkemPLUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Potvrzuji O3 MR 2014 Elegance za příplatek, vlastní zkušenost z konfigurace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Bylo to v paketu Plus. Byl tam barevný MaxiDot, 17", HHC, handsfree plus ještě pár krávovin. Můžu dohledat ke konkrétnímu MR, kdyby byl zájem. Většina aut ale stejně jezdí s balíčkem Plus, proto to evokuje domněnku, že je to ve výbavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Aaa, tak sorry za mystifikaci. Mám Elegance Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jasně abych to uzavřel...jen ELEGANCE PLUS nebo za příplatek,díky všem co se podíleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydlifuk Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Zdar dostal jsem se do téhle diskuze z google - a ano, vím, že poslední příspěvek je z roku 2018. Dneska jsem si půjčil na delší cestu manželčinu '14 O3 1.6 81 kW GreenLine a po cestě na dálnici mě zaujalo právě to, že při listování byla najednou čísla oranžová. Tady jsem rozuzlení nenašel, ale přišel jsem na to, že to dělá jen s druhým klíčem, který běžně nepoužíváme. Počítač taky hlásil, že v něm mám vyměnit baterku. Možná to používají jako upozornění, že je nějaký hlášení ve stavu vozidla? Pak by bylo divný, že o tom ve škodovce nevědí. Na druhou stranu, u nás ani netušili, jaké pneumatiky na to auto patří. Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Ja se s tim nikdy nesetkal, podle me to je chyba v sw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.