Pepa71 Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 V 31. 8. 2021 na 8:39, Krosta napsal: To je teda pořádný ranec. Naštěstí existují různé patche. A můžu poprosit o patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Je to dostupne na mibsolution.net případné stačí napsat zprávu, ať tím nespamujeme zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Zdravím, měl bych dotaz. Máme doma nový přírůstek do vozového parku a trochu se sžíváme s funkcemi přes infotainment a to nyní hlavně s Android auto. Nevíte, co může být špatně nastavené nebo zda je to normální, když s někým telefonuji a do toho zavolá někdo další a ať to položí nebo já dám odmítnout a s dotyčným už nemohu mluvit přes handsfree, ale pouze v telefonu, aby to šlo jako předtím, hovor musím ukončit a zavolat znovu. Další věc se mi stala při navigaci přes Waze, normálně vše šlape, poslouchám rádio a když odešlu hlasovou zprávu například přes Messenger, rádio ztichne a navigace myslím přestala navigovat, ale byla dále zapnutá. A poslední věc k Waze, pokud zapnu navigaci na telefonu, už se do ní nedostanu na displeji telefonu jen problikne, kdybych chtěl něco změnit, no a na displeji auta se mi jen někdy objeví hledat a hlasové ovládání, kam chci jet funguje na Google, ale ne ve Waze, jestli jsem to napsal nějak srozumitelně. A pokud se náhodou objeví hledat, mohu vypsat, ale nelze potvrdit JET, takže to asi nešlape, jak má, že? Děkuji předem za veškeré rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 osobne mam v AA zakazano pouzivate telefon - a funguje mi normalne HF v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 @JiVi prosim te, kde jsi to takhle nastavil? mi jede HF v aute, ale jak jsem prepnuty na AA (hudba), vyskoci to v AA ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Díky za info, tak zkusím mrknout na to zakázání, snad najdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 telefon : aplikace -> Android Auto - opravneni - odebrat opravneni telefon 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Ahoj, mám OnePlus 8 s Android 12. Pokud telefon připojím k autu, telefon po mě vždy chce potvrdit jakým způsobem připojit (android, zvuk, apod). Náhodu neřešil někdo jak jednou nastavit a neřešit při každém připojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKala Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 ahoj všem, včera mi zničehonic přestal fungovat Smartlink a na displeji se zobrazuje: "Funkci můžete uvolnit aktivačním klíčem, obraťte se na prodejce". Zkoušel jsem smartlink resetovat do továrního nastavení, ale i poté je na displayi hláška. Předpokládám, že když jsem auto se smartlinkem koupil, tak je to "doživotní" funkce a né nějak časově omezená. Němá někdo podobnou zkušenost ? díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Je možné jestli ma te on-line funkce , tak vypadl server škodovce . Takže to muže vidět jako nezaplacené. Da se to kontrolovat někde v aplikaci skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Jestliže se jedná opravdu o O3, v jejíž sekci jsme, tak nic takového jen tak nastat nemůže, protože žádné takové online spojení kvůli smartlink vozidlo neprovádí. U O4 nejspíše ano, to na 100% neznám, ale u O3 jsem si jistý. Spíš mě napadá, že rádio mohlo být patchnuté od předchozího majitele a původně tam smartlink není a z nějakého důvodu patch přestal fungovat. Každopádně nejsnazší ověření je restartování infotainmentu, co se stane potom. Když to pořád nepůjde, podívat se dlouhým podržením tlačítka MENU, co se bude ukazovat u těch swap klíčů, jestli tam nebude "Dočasně nedostupné" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKala Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 tak to vypada, ze mate pravdu, ze si to byvaly majitel z nemecka aktivoval nejakym patchem a nyni to prestalo fungovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 to zmizely vsechny SWAP kody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Co jsem tak pak řešili v soukromé zprávě, ať to tu nespamujeme, tak patchnutá asi nebyla, protože je to až moc starý SW na to. Spíš to odhaduji na to, že to může být chyba daného SW, že to tak vypadlo kompletně všechno. Tak jsem radil aktualizovat na novější (nejnovější) a co se stane potom, případně pak udělat znovu aktualizaci pomocí SWDL kompletní a pak až případně znovu patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 TomTom v beta verzi konečně přidal do zobrazení v Android Auto jejich panel trasy s indikací zpoždění a omezení. Konečně jsou všechny funkčnosti navigace dostupné i v AA. Za mě palec nahoru 👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fox50 Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 O jaký produkt firmy se jedná? O AmiGO nebo GO Navigation ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 GO Navigation. Je placená, ale já na ní nedám dopustit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Ahoj, řeším problém s hláškou Android Auto ve verzi 7.7.622104. Cca minulý týden se v prostředí AA objevilo "Android Auto pro obrazovky telefonů brzy přestane fungovat" Tuto hlášku nelze nijak odstranit. Telefon Samsung Galaxy S7, Android 8.0 Oreo. Má někdo stejný problém ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Nemáš povolené ladění USB? Pokud ano, zakaž ho. Pak to snad bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Ta hláška se objevuje i když telefon není připojen k autu. Pochybuju, že to stím nějak souvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Google právě už dříve avizoval, že těm, kdo to budou mít povolené (kvůli přidaným aplikacím), to zablokuje. Za zkoušku nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Tak je to nějaký divný, Režim ladění USB mám sice vypnutý, ale v AA to na mě furt řve... Divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Jsem to vyřešil reinstalací AA 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 6. Červen 2022 Sdílet Vloženo 6. Červen 2022 Prtoblém stále přetrvává, Přeinstaalce AA nepomohla, Režim ladění USB vypnutý. Po zapnutí AA i bez připojení k autu se stále objevuje hláška "Androi Auto pro obrazovky telefonů brzy přestane fungovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 6. Červen 2022 Sdílet Vloženo 6. Červen 2022 @Macouch - konecne si dal aj nejaky screen. no toto je jasne, pretoze AA na telefonoch konci. a kedze to tam asi pouzivas, tak ta to informuje zakazdym... pozri napr. tento link : https://dotekomanie.cz/2022/06/android-auto-definitivne-konci-na-obrazovkach-mobilu/ alebo si najdi oficialne info of google..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.