Martab Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Tady je drobné porovnání 1.2 TSI a 1.0 TSI: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Bylo mi to jasné, ale i tak jsem se zkusil zeptat. Takže teď ještě koukám jestli neseženu 81kw a když ne, tato to jistí už je zamluvená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Docela zvláštní, že je z počátku roku 2017 a není prodaná. U nějakého atypu s TDI bych tomu rozuměl, ale zrovna Fabia v klasické výbavě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 I mě by to zajímalo ale je to prý skladovka a pokud jsem koukal dnes na inzeráty našel jsem jich takových více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 jeste bych se podival, jakou to ma zaruku. Pokud to nema prodlouzenou, tak za rok ti bude koncit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Já taky kupoval v listopadu taky 1.2 TSI 81kW Style a co jsem tam byl nedávno, tak na "place" stáli ještě 3 1.2 TSI. Dnes už mají snad všechna auta tu prodlouženou, o by byl prodejce sám proti sobě, kdyby nedal prodlouženou a nechal stát auto na skladě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 maji to skoro vsechny, ale znas to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Jasně, za optání nic a dobré vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Zaruka je do 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Asi si udělali až moc velké zásoby posledních 4válců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 (editace) Asi ano, ale jak se říká vše se mění. Dnes mi ještě přistála na stole nabídka na Fabii rok2017 Monte Carlo motor 66kw plná výbava navíc panoramatická střecha. Takže jak to tak vypadá asi to vyhraje. Jen si ještě musím zjistit zkušenosti s touto střechou Editováno: 9. Duben 2018, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Střecha je pevná, takže to je v pohodě, jen si pohlídej, v MR17 ještě MC vycházelo z Ambition, takže proti Style může být v něčem horší, pokud autosalon nedoplnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 (editace) jju Editováno: 9. Duben 2018, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Jediná nevýhoda panoramy je, že je návykově hezká. Někdo může namítat, že je váhou toho skla těžiště vysoko, ale kdo tohle pozná při běžném ježdění? Karoserie se nijak více nekroutí oproti plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Tak ono stejně, Fabia není auto u kterého by šlo o "výšku" těžiště. Jinak s tím "nekroucením" spíš bych řekl že to bude nastejno, přecejen plech má pod sebou 3 nebo 4 výztuhy, které pak nahradí ta panorama. Ale rozhodně bych v tom nehledal nějaké velké rozdíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 V 8. 4. 2018 na 20:36, Bikes napsal: jeste bych se podival, jakou to ma zaruku. Pokud to nema prodlouzenou, tak za rok ti bude koncit.. Blbol. Zaruka zacina bezet az momentem prodeje, nikoli vyroby. Takze pokud auto je opravdu vyrobena skladovka, tak zatuka bude samozrejme 2 roky od momentu koupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 A predaj sa uskutočnil, keď to škodovka predala servisu.... a keď to servis bude predávať ďalej už ako "použité"... no neviem. Inak dcéra určite panorámu ocení, nejaké ťažisko alebo krútenie karosérie určite nebude riešiť.. si myslím! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Před hodinou, Martab napsal: Tak ono stejně, Fabia není auto u kterého by šlo o "výšku" těžiště. Jinak s tím "nekroucením" spíš bych řekl že to bude nastejno, přecejen plech má pod sebou 3 nebo 4 výztuhy, které pak nahradí ta panorama. Ale rozhodně bych v tom nehledal nějaké velké rozdíly Tak si přečti ještě jednou co jsem psal o nekroucení. Rozhodně jsem netvrdil že se panorama nekroutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 před 43 minutami, brrrrm napsal: A predaj sa uskutočnil, keď to škodovka predala servisu.... a keď to servis bude predávať ďalej už ako "použité"... no neviem. Inak dcéra určite panorámu ocení, nejaké ťažisko alebo krútenie karosérie určite nebude riešiť.. si myslím! zaruka bezi od momentu prodeje zakaznikovi, ne servisu. ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 (editace) @Tragedie_v_JZD to by som pochopil, ak by bolo auto vedené ako skladovka a TP má ešte prázdny. Lenže Hkubes spomínal, že auto je už prihlásené na servis, čiže je zapísaný v TP ako prvý majiteľ a je už na značkách - čiže samotný servis je prvý zákazník. Ak aj napriek tomu vie škodovka poskytnúť druhému majiteľovi plnú predĺženú záruku, tak by to bolo super... hoci si neviem predstaviť, ak by servis to auto naplno využíval a malo nabehaných nejakých 50tis. km! Už neviem, aká záruka je v zmysle zákona, ak sa predáva použitý tovar.. tam už asi 2r nebude.. Editováno: 10. Duben 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 @MilanHos Promiň, pak jsme to špatně pochopil, stane se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 před 1 hodinou, brrrrm napsal: @Tragedie_v_JZD to by som pochopil, ak by bolo auto vedené ako skladovka a TP má ešte prázdny. Lenže Hkubes spomínal, že auto je už prihlásené na servis, čiže je zapísaný v TP ako prvý majiteľ a je už na značkách - čiže samotný servis je prvý zákazník. Ak aj napriek tomu vie škodovka poskytnúť druhému majiteľovi plnú predĺženú záruku, tak by to bolo super... hoci si neviem predstaviť, ak by servis to auto naplno využíval a malo nabehaných nejakých 50tis. km! Už neviem, aká záruka je v zmysle zákona, ak sa predáva použitý tovar.. tam už asi 2r nebude.. aha.. tak tu informaci, ze uz tam je v technicaku servis ... jsem prehledl. to pak ty 2 r nejspise nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 (editace) @Tragedie_v_JZD pise " Přemýšlel jsem, že bych ji vzal novou 1.0TSi 70 nebo 81kw, ale pak jsem dostal nabídku na skladovku a to r.v. prosinec 2016 přihlášená na servis leden 2017 a najeto 30km.Výbava Style plná a tak si říkám jestli ji nevzít.Cena je slušná a vlastně auto nejezdilo a stálo ve skladu. Co vy na to? Navíc je to pořád aspoň 4válec. " takze by uz mela byt na znackach Editováno: 10. Duben 2018, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Přesně tak jsem to psal, auto je na značkách, přihlášená na prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 No nic, po dlouhém zvažování je rozhodnuto. nabídek přišlo dost ale tato byla nejlepší a auto je dobře vybavené. Příští týden bude nová Fabia Style Plus 1,2 81kw 6kvalt, Šedá Quarz metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.