Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevíte někdo nějaké info jaké jsou čekací doby? Stíhají ji vyrábět?

Mám ji objednanou a nikdo mi není schopný říct kdy ji dostanu.

A jestli už ji má někdo doma, jaké má v techničáku rozměr povolených pneu?

Dodadací lhůty nevím,ale zeptám se.Ale od ledna 2015 má jet výroba na tři směny.

Dix1 prosím, už jsi něco zjistil ? :)

Co se ke mě dolehlo, tak prodejce Porsche ČB letost dostalo jen dva kusy (a víc jich letos nebude) - jeden na salon a druhý jako předváděčku. Další auta prý až během ledna. Ale mám tu info až z druhé třetí ruky...

Fábia III combi se začne prodávat na jaře příštího roku?

Já už mám objednanou Fabii v kombíku. Dle info krátké verze by měly být už k dostání koncem prosince. Kombíka prý mám očekávat koncem ledna, popřípadě začátek února. Uvidíme...

Michal založ si vlákno v Sekcii Vaše Fabie III ;):)

Rád bych, ale nevím kde a co... :kol-32:

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

JOJO, děkuji moc. Foto bude až bude auto. Nyní je jen pár zkušeností - 65km s krátkou verzí Fábie 66kW.

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Tak daj fotešku z konfiguráku ;)

No nevím jak jí přesně vložit sem- jsem začátečník :-D. Jinak jí mám v profilovce a nahrál jí do galerie

• 3 týdny později...

Fabiu 3 som bol previezt. Bola to vybava Style (najvyssia). Vzhladovo auto v pohodicke, pacilo sa, podvozok tiez ok. Exterier na mi paci tiez, hlavne predne projektorove svetlomety. Vyhodou je, ze uz 1,2 TSI 66kW  ma vzadu kotuce. Koleno ma netlacilo s tymto by som problem nevidel (70kg a 170cm). Motorizaciu som mal 1,2 TSI 81kW - som zvyknuty na Leon 1,2 TSI 77kW, takze som uz vedel ako by to malo jazdit a musim uznat, ze 81kW ide pekne, svizne a prijemne auto. ( tato 1,2 TSI 81kW je nieco v duchu F1 RS )

Na zaver vedel by som si predstavit F3 Combi 1,2 TSI Style - casom mozno ............. :-) uvidime

houmr - pro upřesnění F3 1.2TSI 66kW ve výbavě Style má v základu bubny. Kotouče jsou s příplatkem 2000Kč. U výkonu 81kW jsou až automaticky kotouče.

MichalV123: Mas pravdu s tymi brzdami, ale to plati u vas v CR.

U nas na Slovensku ma 1,2 TSI 66 a 81kW (okrem 1,0 MPI 44a 55kW) uz v zaklade zadne kotucove brzdy.

Upraveno od houmr

houmr - no to je bordel :kol-28:

Aj u Rapida je to tak, 1,2TSI 63kW sú v ČR vzadu bubny a v SR kotúče.. :)

Auta si kupuju na delší dobu, je to nejhorší investice v současný době a tak nebudu kupovat auta která přežijí jen tak tak záruku. Kategorie terénních které již výhradně preferuju nestárne zdaleka tak rychle a třeba i po 10 ti letech se drží cenově dost vysoko. To je dáno variabilitou použití a to se mi náramně hodí a líbí. v globálu i ušetřím když mám velké auto které morálně nestárne rychle.

No a je to tady,i nemožné se stavá možným http://autosalon.iprima.cz/clanky/dvouvalec-dvoutakt-nafta

dvoutaktni nafta je preci k videni uz v tech prditkach pro 15cti lety ;) .... nic novyho pro me ;) akorat je otazka jak to bude kultivovany a atd. ;)

Bude to mit ohodne vic vibraci, ale tak nechame se prekvapit ;)

.,,tak to př. rok na F III taky nevypada.. prej je zapotřebí udělat nový obývák....a všeovecně upravy v obydlí... :kol-26:

Zdravím Vás

tiež zvažujem kúpu novej Fabie niekedy budúci rok... neviem však, ktorú motorizáciu... bývam na dedine a do mesta mám cca 10 až 15km podla toho, či idem do Tesca alebo do Kauflandu :D

dôležitejší údaj je asi dennodenná cesta do práce, ktorá je max. 20km + 20km späť... vačšia časť cesty je mimo obce, asi cca 70/30%... ročne najazdím do 10 000 km

neviem či kúpiť TDI alebo TSI...

vdaka

Tak a dnes si ji jdeme převzít. Tedy já ne ale manželka.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.