Listopad 15, 201410 r Nevíte někdo nějaké info jaké jsou čekací doby? Stíhají ji vyrábět? Mám ji objednanou a nikdo mi není schopný říct kdy ji dostanu. A jestli už ji má někdo doma, jaké má v techničáku rozměr povolených pneu?
Listopad 15, 201410 r Dodadací lhůty nevím,ale zeptám se.Ale od ledna 2015 má jet výroba na tři směny.
Listopad 19, 201410 r Co se ke mě dolehlo, tak prodejce Porsche ČB letost dostalo jen dva kusy (a víc jich letos nebude) - jeden na salon a druhý jako předváděčku. Další auta prý až během ledna. Ale mám tu info až z druhé třetí ruky...
Listopad 19, 201410 r Pokud by někoho zajímalo, jaké rozměry kol může použít: Fabia_III_rozměry_kol_a_pneumatik.pdf Upraveno Listopad 19, 201410 r od chidex
Listopad 19, 201410 r Já už mám objednanou Fabii v kombíku. Dle info krátké verze by měly být už k dostání koncem prosince. Kombíka prý mám očekávat koncem ledna, popřípadě začátek února. Uvidíme...
Listopad 19, 201410 r Rád bych, ale nevím kde a co... Upraveno Listopad 19, 201410 r od Pawouk Odstraněna citace.
Listopad 19, 201410 r tu : http://forum.skodahome.cz/forum/405-va%C5%A1e-f%C3%A1bie-lll/ daj založiť vlákno pomenuj si ho ako chceš napr. Moje Fabie, Muj kombik,Prvni Vlastovka,atd... napíš do témy popis:motor, výbavu, farbu,... môžeš dať aj fotečku budeme len radi snád som pomohol
Listopad 19, 201410 r JOJO, děkuji moc. Foto bude až bude auto. Nyní je jen pár zkušeností - 65km s krátkou verzí Fábie 66kW. Upraveno Listopad 19, 201410 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Listopad 19, 201410 r No nevím jak jí přesně vložit sem- jsem začátečník :-D. Jinak jí mám v profilovce a nahrál jí do galerie
Prosinec 5, 201410 r Fabiu 3 som bol previezt. Bola to vybava Style (najvyssia). Vzhladovo auto v pohodicke, pacilo sa, podvozok tiez ok. Exterier na mi paci tiez, hlavne predne projektorove svetlomety. Vyhodou je, ze uz 1,2 TSI 66kW ma vzadu kotuce. Koleno ma netlacilo s tymto by som problem nevidel (70kg a 170cm). Motorizaciu som mal 1,2 TSI 81kW - som zvyknuty na Leon 1,2 TSI 77kW, takze som uz vedel ako by to malo jazdit a musim uznat, ze 81kW ide pekne, svizne a prijemne auto. ( tato 1,2 TSI 81kW je nieco v duchu F1 RS ) Na zaver vedel by som si predstavit F3 Combi 1,2 TSI Style - casom mozno ............. :-) uvidime
Prosinec 6, 201410 r houmr - pro upřesnění F3 1.2TSI 66kW ve výbavě Style má v základu bubny. Kotouče jsou s příplatkem 2000Kč. U výkonu 81kW jsou až automaticky kotouče.
Prosinec 7, 201410 r MichalV123: Mas pravdu s tymi brzdami, ale to plati u vas v CR. U nas na Slovensku ma 1,2 TSI 66 a 81kW (okrem 1,0 MPI 44a 55kW) uz v zaklade zadne kotucove brzdy. Upraveno Prosinec 7, 201410 r od houmr
Prosinec 14, 201410 r Auta si kupuju na delší dobu, je to nejhorší investice v současný době a tak nebudu kupovat auta která přežijí jen tak tak záruku. Kategorie terénních které již výhradně preferuju nestárne zdaleka tak rychle a třeba i po 10 ti letech se drží cenově dost vysoko. To je dáno variabilitou použití a to se mi náramně hodí a líbí. v globálu i ušetřím když mám velké auto které morálně nestárne rychle. No a je to tady,i nemožné se stavá možným http://autosalon.iprima.cz/clanky/dvouvalec-dvoutakt-nafta
Prosinec 14, 201410 r dvoutaktni nafta je preci k videni uz v tech prditkach pro 15cti lety .... nic novyho pro me akorat je otazka jak to bude kultivovany a atd. Bude to mit ohodne vic vibraci, ale tak nechame se prekvapit
Prosinec 14, 201410 r .,,tak to př. rok na F III taky nevypada.. prej je zapotřebí udělat nový obývák....a všeovecně upravy v obydlí...
Prosinec 15, 201410 r Zdravím Vás tiež zvažujem kúpu novej Fabie niekedy budúci rok... neviem však, ktorú motorizáciu... bývam na dedine a do mesta mám cca 10 až 15km podla toho, či idem do Tesca alebo do Kauflandu dôležitejší údaj je asi dennodenná cesta do práce, ktorá je max. 20km + 20km späť... vačšia časť cesty je mimo obce, asi cca 70/30%... ročne najazdím do 10 000 km neviem či kúpiť TDI alebo TSI... vdaka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.