Maverick Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Wireless je fajn, ja bych ale pouzival kabel stejne z duvodu nabijeni. Nebo to zkombinovat s indukcnim nabijenim, to muj soucasnej phone ale neumi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Mam ten stejny problem. Nexus 6P/iPhone SE bohuzel nema qi nabijeni ale doufam ze pristi Nexus zase bude mit a zaroven pristi rok, jak budu menit auto, tak uz tam bude wireless mirrorlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Souhlasim, ze AA/CP smazalo vyhody vestavene navigace. Jen je zatim nedotazene automaticke pripojovani a volba smrtlinku v menu bez fyzickeho tlacitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Hlavně mi vadí, že carplay "převezme" kompletní kontrolu nad rádiem. Rádio/MP3 hraje ale už s tím nic neudělám, nenastavím nic v infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Proč ne? Jen holt musis z CarPlay vyskocit a pak se tam pres Menu vracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 To je pravda,ale mohlo by to být komfortnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Chtelo by to alespon jedno tlacitko programovatelne. Muze tam byt neutralni ikona a kazdej si bude moct pod jedno - n tlacitek nastavit vlastni akci. Dokazu si predstavit ze spousta lidi by tam misto SmartLink chtela neco jineho a softwarove to neni problem udelat. Jen by asi musela skodovka vice poslouchat, ale musime doufat ze to lidi v DigiLabu napadne. Na druhou stranu to muze byt zamer, protoze cim vice user friendly se stane AA/CP tak tim mene proda skodovka vlastnich navigaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Dá se Smartlink doinstalovat do fabie vyrobené v červenci 2016 s tádiem Bolero? Uvažuji l předváděci fabii, ale smartlink nemá a chtěl bych Carplay:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 (editace) Priste lepe hledej, uz se to tu resilo... napr tady Editováno: 6. Září 2016, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Super, na odkazu, který jsi poslal je tohle vlákno, takže mi to moc nepomohlo. Pročítat debatu o tom, jestli je lepší iphone nebo android a že to je nevychytané a žere to bateku a podobné věci, ktere nic moc neříkají o té funkci se mi skutečně nechtělo. Hledání jsem použil a našlo to tohle vlákno. Pokud je problém, odpovědět ano nebo ne, tak ok. Bohužel většina celého vlákna je pouze debata l tom, jestli je to dobře vymyšlené nebo ne a to se přiznám se mi nechtělo celá číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Nekde na webu skodovky (nebo nekde tady ve forech) jsem cetl, ze smartlink pujde (casem) dokoupit dodatecne pres prislusenstvi - ze ta castka 3300, co je v konfiguratoru, neni o hw, ale vlastne jen o nakupu licence a jejim nahrani/nakodovani (pokud ma clovek bolero a vyssi radio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Tak to by bylo super, když by to takle šlo. Dík, snad to tak je:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 9 minutes ago, jakudo said: Super, na odkazu, který jsi poslal je tohle vlákno, takže mi to moc nepomohlo. Kdyz na to kliknes tak na prvnim miste se ti zobrazi prispevek id2133422, kde je czab rika co zjistil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Když an to kliknu, tak mi to skočí na první stránku tohohle vlákna...Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Mně to funguje, tak to zkusíme ještě jednou jinak: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Koukám na tohle fórum přes aplikaci tapatalk v tabletu a ta to asi neumí. I ten duhej odkaz mi najede hned na začátek vlákna. Každopádně jsem byl v servisu a tam mě to servisák vysvětlil. Do některých to jde dohrát, do některých ne. Pokud v menu ta funkce není, tak to tam nejde dohrát. Musí tam prostě být alespoň zašedlá - neaktivní. Pak tomjde dodatečně doaktivovat.Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Ano, je to jak píše jakudo, tam kde ta ikona je není problém odemknout. Dnes potvrzeno v jednom AS. Bohužel v mé chybí tak mám smůlu... není to třeba SW verzí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Starsi jednotky Bolera nejdou SW odemknout, protoze tam neni HW. Nemas nahodou F3 MK2014/2015 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Ja mam MK2014 a podporu pro ML mam. Az od 2015 se zacly delat orezana Bolera, ktera nejdou aktivovat pozdeji a musi to mit primo z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Auto mám od října 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Moje autíčko bolo vyrobené 09/2016, v Menu mám Smartlink.. môj mobil mi však nepodporuje Mirrorlink, čiže to neviem vyskúšať, ale Android Auto mi ide. To znamená, že mám všetko odblokované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 5 hours ago, BrozikCZ said: Ja mam MK2014 a podporu pro ML mam. Az od 2015 se zacly delat orezana Bolera, ktera nejdou aktivovat pozdeji a musi to mit primo z vyroby. Me se zda ze pro modely 2014/2015 existovaly orezace verze a od 2016+ uz maji HW vsechny (nektere ale uzamcene) 1 hour ago, brrrrm said: Moje autíčko bolo vyrobené 09/2016, v Menu mám Smartlink.. môj mobil mi však nepodporuje Mirrorlink, čiže to neviem vyskúšať, ale Android Auto mi ide. To znamená, že mám všetko odblokované? Pokud ti jede Android Auto, tak mas SmartLink aktivni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 brrrrm: můžeš vyfotit tu obrazovku s číslem HW a SW ? porovnáme to. Nezdá se mi aby auta vyrobená měsíc po sobě měla něco jinak ... pořád se s tím nemůžu smířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) Rozdil bude v tom, ze brrrm si koupil auto / bolero s funkci ML a ty ne. před 9 hodinami, havrosh napsal: Me se zda ze pro modely 2014/2015 existovaly orezace verze a od 2016+ uz maji HW vsechny (nektere ale uzamcene) Resil jsem to pred 14 dny se servisakem na Jarove, kvuli pripadne vymene cele jednotky Bolera. Ale tezko rict, kde je pravda :/ Kazdopadne, jelikoz mi blbne Bolero (dotyk), tak je mozne ze mi ho komplet vymeni a moznost budouci aktivace ML mi zustane. Kdybych tu moznost ted nemel, tak mi jednotku s podporou ML nedaji. Aspon takhle mi to rekl. Editováno: 21. leden 2017, autor: BrozikCZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Začínám o AutoJarov pochybovat, dnes mi tam tvrdili že spodní kyt motoru SA nenabízí a tudíž ho nemohou dodatečně namontovat. Ale to je OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.