Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam ten stejny problem. Nexus 6P/iPhone SE bohuzel nema qi nabijeni ale doufam ze pristi Nexus zase bude mit a zaroven pristi rok, jak budu menit auto, tak uz tam bude wireless mirrorlink

Vloženo

Chtelo by to alespon jedno tlacitko programovatelne. Muze tam byt neutralni ikona a kazdej si bude moct pod jedno - n tlacitek nastavit vlastni akci. Dokazu si predstavit ze spousta lidi by tam misto SmartLink chtela neco jineho a softwarove to neni problem udelat. Jen by asi musela skodovka vice poslouchat, ale musime doufat ze to lidi v DigiLabu napadne. Na druhou stranu to muze byt zamer, protoze cim vice user friendly se stane AA/CP tak tim mene proda skodovka vlastnich navigaci...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dá se Smartlink doinstalovat do fabie vyrobené v červenci 2016 s tádiem Bolero? Uvažuji l předváděci fabii, ale smartlink nemá a chtěl bych Carplay:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vloženo

Super, na odkazu, který jsi poslal je tohle vlákno, takže mi to moc nepomohlo. Pročítat debatu o tom, jestli je lepší iphone nebo android a že to je nevychytané a žere to bateku a podobné věci, ktere nic moc neříkají o té funkci se mi skutečně nechtělo. Hledání jsem použil a našlo to tohle vlákno. Pokud je problém, odpovědět ano nebo ne, tak ok. Bohužel většina celého vlákna je pouze debata l tom, jestli je to dobře vymyšlené nebo ne a to se přiznám se mi nechtělo celá číst.

Vloženo

Nekde na webu skodovky (nebo nekde tady ve forech) jsem cetl, ze smartlink pujde (casem) dokoupit dodatecne pres prislusenstvi - ze ta castka 3300, co je v konfiguratoru, neni o hw, ale vlastne jen o nakupu licence a jejim nahrani/nakodovani (pokud ma clovek bolero a vyssi radio)

Vloženo
9 minutes ago, jakudo said:

Super, na odkazu, který jsi poslal je tohle vlákno, takže mi to moc nepomohlo.

Kdyz na to kliknes tak na prvnim miste se ti zobrazi prispevek id2133422, kde je czab rika co zjistil

Vloženo

Koukám na tohle fórum přes aplikaci tapatalk v tabletu a ta to asi neumí. I ten duhej odkaz mi najede hned na začátek vlákna. Každopádně jsem byl v servisu a tam mě to servisák vysvětlil. Do některých to jde dohrát, do některých ne. Pokud v menu ta funkce není, tak to tam nejde dohrát. Musí tam prostě být alespoň zašedlá - neaktivní. Pak tomjde dodatečně doaktivovat.

Sent from my iPad using Tapatalk

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ano, je to jak píše jakudo, tam kde ta ikona je není problém odemknout. Dnes potvrzeno v jednom AS. Bohužel v mé chybí tak mám smůlu... :( není to třeba SW verzí ? 

Vloženo

Moje autíčko bolo vyrobené 09/2016, v Menu mám Smartlink.. môj mobil mi však nepodporuje Mirrorlink, čiže to neviem vyskúšať, ale Android Auto mi ide. To znamená, že mám všetko odblokované? :)

Vloženo
5 hours ago, BrozikCZ said:

Ja mam MK2014 a podporu pro ML mam. Az od 2015 se zacly delat orezana Bolera, ktera nejdou aktivovat pozdeji a musi to mit primo z vyroby.

Me se zda ze pro modely  2014/2015 existovaly orezace verze a od 2016+ uz maji HW vsechny (nektere ale uzamcene)

1 hour ago, brrrrm said:

Moje autíčko bolo vyrobené 09/2016, v Menu mám Smartlink.. môj mobil mi však nepodporuje Mirrorlink, čiže to neviem vyskúšať, ale Android Auto mi ide. To znamená, že mám všetko odblokované? :)

Pokud ti jede Android Auto, tak mas SmartLink aktivni

Vloženo

brrrrm: můžeš vyfotit tu obrazovku s číslem HW a SW ? porovnáme to. Nezdá se mi aby auta vyrobená měsíc po sobě měla něco jinak ... pořád se s tím nemůžu smířit :D

Vloženo (editace)

Rozdil bude v tom, ze brrrm si koupil auto / bolero s funkci ML a ty ne.

před 9 hodinami, havrosh napsal:

Me se zda ze pro modely  2014/2015 existovaly orezace verze a od 2016+ uz maji HW vsechny (nektere ale uzamcene)

Resil jsem to pred 14 dny se servisakem na Jarove, kvuli pripadne vymene cele jednotky Bolera. Ale tezko rict, kde je pravda :/

Kazdopadne, jelikoz mi blbne Bolero (dotyk), tak je mozne ze mi ho komplet vymeni a moznost budouci aktivace ML mi zustane. Kdybych tu moznost ted nemel, tak mi jednotku s podporou ML nedaji. Aspon takhle mi to rekl.

Editováno: , autor: BrozikCZ

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...