kokta7 Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 a k čemu ti to je dobré na fabii mě řekni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 A vie niekto pomôcť a dokódovať v okolí Spišská Nová Ves, ak sa mi nepodari dostať k Vajkooo-vi. Dík za reakciu. Ja, ale až v KE ak aj to je okolie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Nekdo z okoli hradec kralove, pardubice co koduje? Nemohl by nekdo natocit videjko s tema dokodovanyma funkcema? Hlavně mě zajímá to přepínání ESP modu . Editováno: 4. leden 2016, autor: Menty91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Lenka, ak budes v Presove, tak pozriet mozme. Ale F3 som este neskusal, iba F2/Room -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Nemá někdo k nahlédnutí kódovací tabulku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Ráno štartujem do BA cez Žilinu zo SNV. Vedel by niekto v tomto čase dopoludnia zrealizovať dokodovanie? Resp. na opačnej ceste z BA - ZA - SNV s odchodom z BA 16.1. o 10:00 ? Dik za reakciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Vajkooo - doporučujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajkooo Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Lenka75 bolo mi cťou a potešením ta spoznať. A som rad ze som ta mohol potešiť dokodovanim nových funkcii :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos08271 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Hladam niekoho na dokodovanie F3 MR 2016 v lokalite: SK, Presov a okolie. Najde sa tu niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) Kódovači hodte sem niekto tabulku, textak alebo cokolvek co vsetko sa da dokodovat popripade cenu lebo o tomto vobec nemam prehlad a urcite niesom sam. Tie ceny ak nechcete tak aspon SS. Dakujem Editováno: 18. leden 2016, autor: Bflame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajkooo Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 U mna sa dá: - štart stop vypnúť - corners - staging- pretočenie ručičiek - položka dotankovať na maxidote - lap timer -stopky - HHC - vypnutie sugnalizacie pasov Najbližšie dni idem skúšať - zatrubenie pri zamknutí - green drive na rádiu - coming home leaving home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Ako to je s hlasovym ovladanim? Vie to uz niekto dokodovat, resp kolko by ma to stalo oficialnou cestou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Nevíte jestli lze dokódovat do FIII signalizaci nouzového brždění a asistent rozpoznání únavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Rozpoznani unavy je mozne asi jen s tempomatem (jednotka)? Celkem by to melo logiku... Blikani svetel pri nouzovem brzdeni nema F3 uz v zakladu? Nekde jsem to zahledl v navodu, se mi zda. Tezko se to ale overi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Rozpoznávání únavy lze i bez tempomatu. Bude to něco jak smartlink, je to sice SW, ale bez origo servisu to nerozchodíš(zadání kodu). Jinak nouzové brzdění je součásti ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Melo by to byt tak, ze pri prudkem seslapnuti a drzeni brzdy se aktivuje nouzove brzdeni a soucasti toho je i blikani zadnich svetel pro vystrahu. V akci jsem to nevidel, muselo by se to zkusit nekde mimo provoz, ale nedavno jsem nekde cetl, ze by blikat mela... takze netreba nic kodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 No ja už jednou chtěl zastavit toho za mnou a zeptat se co blikalo. No jelikoz auto brzdilo samo a on se asi taky lekl sem si to rozmyslel. Simulace asi bude náročná,jenom jen tak dupnout na brzdu asi nebude stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Tady to píšou. Úplně dole ve výčtu bezpečnostních prvků poslední položka. Není z toho ale úplně poznat, jak se to aktivuje. Čekal bych ale, že by to mohlo být při každém "náhlém" prudším brzdění. A je to systém/vlastnost, kterou má každá F3 už z výroby... Omlouvám se za OT, ale když už na to došlo... Editováno: 20. leden 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) nouzové brždění má z vyroby, rozjed se na 80km/h, dej plnou brzdu a rozbliká se brzdovka a pak blikají výstražné světla.... stačí to zkusit ne. co je na tom těžkého nasimulovat :D Editováno: 20. leden 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Našel jsem toto: Při prudkém brzdění v rychlostech nad 60 km/h začnou brzdová světla automaticky blikat. Po zastavení vozidla přestanou blikat brzdová světla a zapnou se varovná světla. Při rozjíždění se varovná světla automaticky vypnou. Toto opatření snižuje riziko nárazu zezadu zejména při dojíždění kolon na dálnicích nebo prudkém brzdění před nenadálou překážkou. Ale jsme OT, udělal bych na to nové vlákno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Tak jsem to dneska zkoušel a mě to teda nefunguje. V 70 km/h jsem šlápnul na brzdu, že jsem ji skoro prošlápnul, brzdovky ani neblikaly a ani varovky nezačaly blikat po zastavení. Zkoušel jsem top 3x a nic. Máte to někdo vyzkoušené? Ani v návodu jsem to nikde nenašel - našel jsem to pouze u návodu na OIII. Ještě to tedy zkusím zabrdit ze těch 80 km/h pamatoval jsem si jen těch 60 km/h. Editováno: 22. leden 2016, autor: Krejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 jo mam to vyzkoušené, je to obyč Ambiente vybava.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Tak jsem to dneska zkoušel a mě to teda nefunguje. V 70 km/h jsem šlápnul na brzdu, že jsem ji skoro prošlápnul, brzdovky ani neblikaly a ani varovky nezačaly blikat po zastavení. Zkoušel jsem top 3x a nic. Máte to někdo vyzkoušené? Ani v návodu jsem to nikde nenašel - našel jsem to pouze u návodu na OIII. Ještě to tedy zkusím zabrdit ze těch 80 km/h pamatoval jsem si jen těch 60 km/h. Mám vyzkoušeno brzdění ze 120 na nulu. Po zastavení blikaly blinkry. Blikání brzdovek ověřeno nemám, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Blikani brzdovych svetel zde - me vlastni video. Umela to i ma OII FL a muj Rapid (videa jsou taky na youtube). FIII umi to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Dnes sa mi uspesne podarilo najst aktivaciu ESC sport na zaklade kodovania 6c pola gti. Zatial mam v ponuke ESC aktiv/ASR off/ESC sport... ked sa mi podari najst kombinaciu pre ESC on/ESC sport/ESC off dam postup. Zrovna dneska jsem se tím zabýval, za boha se mi nepovedlo najít kde to ESC sport nakódovat? HHC jsem měl z výroby zapnuté, ale nějak jsem nepostřehnul, že by fungovalo. Další s čím se trápím je Leaving Home, Coming Home, povedlo se mi to dostat i do menu rádia, ale ne a ne to chodit, ani když nechám zapnutý světla, přestěhoval jsem to na mlhovky a taky nic :-( Poradí někdo co mi ještě chybí? Vítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.