michal2009 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Nemá to být nic vtipného, jen reakce na tvoji pomýlenou dedukci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 díky za radu, už to mám hotový a jinak jsem se ptal na dopravce a zadní světla při denním svícení neporušují nic a neexistuje prý žádná směrnice co by to zakazovala. Jediné kde by mohl s denním svícením být problém je STK a to jen u dodatečné montáže, kde ale budou ale hodnotit použitou sadu osvětlení, odbornou montáž a schválené homologované osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Dnešní off topic debatu jsem celou poslal do stoupy. Téma je o kódování, legislativu a folie na sklech sem netahejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Dostal jsem zadní světla společně s drl za 500 od dopravní policie, jelikož se nejedná údajně o sériovou výbavu,tudiz jsem musel nějak zasáhnout do vozu, aby k drl svítil zadek. Jen poznatek, jiný kraj jiný mrav. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 To docela čučím. Šli vyloženě po tom a nebo si všimli i něčeho jiného a kvůli tomu se začali šťourat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplocký Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Pánové, mám prosím prosbu. Ví někdo, jakým způsobem kódovat start/stop systém? Vše ostatní jsem udělal, ale jak na start/stop ... to nevím. Prosil bych o návod. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 (editace) Co konkretne chces kodovat? Plne vypnout? Pokud plne vypnout, tak by to melo byt: ? Go to Module 19 (Can Gateway) ? Adaption ? Go to Kanaal: Start_stop_voltage_limit ? change to 12.1V ( standaard is 7.6V) The Start-Stop will show as disabled because the energy requirement from the car is too high, which is not an error but a valid reason for SS to be disabled. Editováno: 4. Srpen 2016, autor: sTebliczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 blbá otázka....nešlo by to opačně ?..že by defaultně S/S byl vypnutej a já si ho mohl aktivovat když budu chtít já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Pouze pomoci rele, kodovanim nejde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 tak to nechám jak to je a naučim se ho vypínat po startu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Nechceš si to vypnout, pokud máš kabel? Jestli máš obavy ze servisu, dá se to před prohlídkou zase zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 jo tak to bych samozřejmě mohl, ale zase někdy jsou situace kdy mi ti nevadí a naopak bych ho využil.....je to se mnou těžký :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 jo tak to chápu, však každej to má jinak a na to tlačítko jde zvyknout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 (editace) Prosím o radu jak docílit ztlumení LED osvětlení SPZ při otevření dveří. https://www.youtube.com/watch?v=G9PryzJwUdo&index=9&list=PLOiIMEQOWc9hYgo88YKS4QiN4lcrbttkA Jel jsem podle tohoto návodu (zbytek v příloze)co jsem někde vygooglil a ať dám ztlumení na jakoukoli hodnotu, tak se nic nestane STG 09 Zentralelektrik Zugangsberechtigung: 31347 Anpassung Dimmen bei geöffnetem Kofferraum: Leuchte25KZL HA60 Lichtfunktion E 25 auf "Heckdeckel offen" setzen Dimmwert EF25 auf den gewünschten Wert setzen Dimming Direction EF 25 auf "minimize" setzen Co dělám blbě ? btw u Dimmwert EF25 se nastavuje hodnota od 0 až do....????? Já zkoušel všechno možné a žádná změna, momentálně jsem tam nechal 50 Jinak nakódování úplného vypnutí osvětlení SPZ Komplett ausschalten bei geöffnetem Kofferraum: Leuchte25KZL HA60 Lichtansteuerung HD AB 25 auf "only_if_closed" setzen. jde v pohodě, tak mám zatim to...radši bych ale to tlumení, kdyby někdo věděl ? Tak právě vyřešeno vzdáleně od Ferdy....tomu touto cestou děkuji Editováno: 1. Listopad 2016, autor: cz pida Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplocký Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Tak pánové, Fabia_III_Codierungen.pdf je přesně ten dokument, který jsem hledal. jen hloupá otázka, nemá to někdo v angličtině nebo češtině? Jako němčinu už jsem poměrně dlouho nepromrskal, ale snad si s tím nějak poradím, uvidíme... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplocký Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 V 4. 8. 2016 at 14:18, sTebliczek napsal: Co konkretne chces kodovat? Plne vypnout? Pokud plne vypnout, tak by to melo byt: ? Go to Module 19 (Can Gateway) ? Adaption ? Go to Kanaal: Start_stop_voltage_limit ? change to 12.1V ( standaard is 7.6V) The Start-Stop will show as disabled because the energy requirement from the car is too high, which is not an error but a valid reason for SS to be disabled. Tak v jednoduchosti je krása. Funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 (editace) ohledně stahování oken přes dálku, že nejdou všechny jako bylo dřív jsem se tu dočetl, nejsou ve dveřích jednotky, ale co alespoň řidičovo okno, to by nešlo aby se stahovalo dálkou? Editováno: 15. Srpen 2016, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Ahoj, našel jsme na netu 2 postupy pro corner, kterej z nich je ten správnej prosím? Aktivace mlhovek pro corner light 09 Centrální Elektrika Bezpečnostní přístup 31347 Přizpůsobení A. Leuchte12NL LB40 Lichtfunktion B 12 nastavit na "Abbiegelicht links" Leuchte13NL RB3 Lichtfunktion B 13 nastavit na "Abbiegelicht rechts" statisches Kurvenlicht-Vorschrift hodnotu nastavit na ECE R119 nebo B. Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B12 nastavit na "Abbiegelicht links Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B13 nastavit na "Abbiegelicht rechts" statisches Kurvenlicht-Vorschrift hodnotu nastavit na ECE R119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 A je spravne, alespon tak jsem kodoval ja... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 On 12. 8. 2016 at 10:01 AM, Oplocký said: Tak v jednoduchosti je krása. Funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Díky moc tenhle postup na start/stop sem zkoušel poprvé a nešlo mě to. Zase se start/stop zapnul, vám to takhle funguje jednoduše? dost pochybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 RE: kokta7 Ja si myslím že to je OK to kodovanie, ja sa na to len chystám, ak si všimneš meníš tam vlastne volty do kedy má fungovať SS systém. ........ change to 12.1V ( standaard is 7.6V) .......... Posúvaš hranicu kedy sa znovu zapne SS systém, to znamená ak máš dobre nabitú bateriu a má viac ako 12.1V začne fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 V 19. 1. 2016 at 23:02, Krejdy napsal: Nevíte jestli lze dokódovat do FIII signalizaci nouzového brždění a asistent rozpoznání únavy? Nevím jestli Ti to už někdo posílal, ale zde můžeš koupit kód. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/asistent-rozpoznani-unavy-5e0054801x/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Ahoj, tak jsem to zde celé pročetl a hledám šikovného kodéra z okolí Kolín/Kutná hora/Čáslav - pokud nikoho neseženu tak asi Praha cestou z práce? Díky, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 v Praze doporucuju Rolbare 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Mal by som dotaz, Fabiu III zvládne aká verzia VCDS ? Mám model 2017 a chcem odstaviť SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.