RaDiS234 Vloženo 4. Listopad 2016 Vloženo 4. Listopad 2016 Chlapi potrebujem radu ... v Boleru mi uplne zmizla funkcia zapnutia a vypnutia ASR. Dalsia vec ze ked zapnem autoskola rezim, zmizne drive green. Ked zapnem drive green, zmizne autoskola rezim. Stravil som v aute napojeny poslednu hodinu a pol a na nic som neprisiel. Aspon asr menu by som tam chcel Citovat
wirer Vloženo 4. Listopad 2016 Vloženo 4. Listopad 2016 trippling - diaľničný trojblik - ťukneš do pačky smerovky a 3-krát zabliká. rád by som zmenil ako pri F2 na 4 bliknutia stlmenie ŠPZ - s pomocou sa mi to konečne podarilo Radis, nenastavoval si aj niečo iné? mal som autoškola režim aktivovaný a fungovalo aj DriveGreen, aj ASR. mám síce len Swing-a, ale žeby Bolero to malo obmedzené? mne sa podarilo aj zmeniť možnosti ESC Sport/ASR vypnuté, alebo ESC Sport, ESC vypnuté Citovat
RaDiS234 Vloženo 4. Listopad 2016 Vloženo 4. Listopad 2016 Niekde som uz videl zmenu poctu blikov ked sa k tomu dostanem pozriem to ... nic ine som nenastavoval Citovat
wirer Vloženo 4. Listopad 2016 Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) zmenu blikov som videl. no keď zmením hodnotu, tak budď je to 1-2-3 bliknutia, aj napriek tomu, že prepíšem na 5. asi musím pohľadať ešte s tým Bolerom je to trošku záhada. nevieš o niekom, kto má tiež Bolero + kábel aby to overil? Editováno: 4. Listopad 2016, autor: wirer Citovat
RaDiS234 Vloženo 4. Listopad 2016 Vloženo 4. Listopad 2016 Mam kolegu co ma swing a druhy ma octaviu s amundsenom takze nie :/ Citovat
cz pida Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 s těma blinkrama bych udělal ještě základní nastavení v Boleru / car/ stačily by samostatně světla jestli jsou, pak myslim že ty blinkry půjdou podle nastavení Citovat
RaDiS234 Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Autoskola rezim je obrazovka totozna s tou kde su udaje jazdy, spotreba, prejazd. kilometre a podobne ... akurat tam pribudne signalizacia smerovych svetiel a ukazovatel rychlosti. Neskor mozem kludne hodit fotku Citovat
h2o Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Pokud ty blinkry nejdou udelat soft reset bcm jednotky. Citovat
RDMBR Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Tak to je dobrý, takový digitální štít Citovat
vejbuch Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Ahoj, tak dnes jsem si pomocí Carista app na iphone dokódoval tyto položky: pootočení ručiček budíku lap timer kolik dontankovat croner lights v okolí Kolína mohu zdarma někomu doděkat kdo chce Citovat
jakudo Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Autoskola rezim je obrazovka totozna s tou kde su udaje jazdy, spotreba, prejazd. kilometre a podobne ... akurat tam pribudne signalizacia smerovych svetiel a ukazovatel rychlosti. Neskor mozem kludne hodit fotku Jestli máš fotku, sem s tím:) Citovat
RaDiS234 Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Nech sa paci pani nemal som dnes cas tak som odbehol teraz. Nic viac to neukazuje. 1 Citovat
RDMBR Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Tak to sem cekal ze to budou vetsi cislice Citovat
signoflife Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 před 23 hodinami, wirer napsal: zmenu blikov som videl. no keď zmením hodnotu, tak budď je to 1-2-3 bliknutia, aj napriek tomu, že prepíšem na 5. asi musím pohľadať ešte s tým Bolerom je to trošku záhada. nevieš o niekom, kto má tiež Bolero + kábel aby to overil? Zkus ještě resetovat rádio do továrního nastavení, pak se to snad mělo chytnout. Taky jsem to řešil. Je to tak u OIII i Supa i Golfa 7 Citovat
wirer Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 před 2 hodinami, RDMBR napsal: Tak to sem cekal ze to budou vetsi cislice pri F2 na Swingu to vyzeralo ináč, tam zobrazovalo iba rýchlosť takmer na celú výšku displeja a smerovky ak boli zapnuté. ak dobre pamätám... ináč budem musieť sa pohrať s viacerýcmi vecami, vrátane funkčnosti smeroviek v Autoškola režime, na rádiu ich nezobrazí. takže ako bolo spomínané vyššie, reset rádia / reset BCM / zmena kódovania. uvidím. snáď sa podarí Citovat
RaDiS234 Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 Prave som skusil reset radia a neponohlo Citovat
h2o Vloženo 6. Listopad 2016 Vloženo 6. Listopad 2016 Vzdyt tam tu volbu vidite nastavis pocet bliknuti a dole zaskrtnes soft reset a das ulozit. Svetla auta probliknou a bude to fungovat. Citovat
cz pida Vloženo 6. Listopad 2016 Vloženo 6. Listopad 2016 přesně tak.....to rádio (5F) ideálně reset taky pomocí VCDS, někdy reset jen na rádiu nestačí...vlastní zkušenost Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Listopad 2016 Vloženo 6. Listopad 2016 Problem s radiom vyrieseny ... vypol som autoskola rezim, aktivoval drive green a esc menu spravil reset a funguje vsetko Citovat
wirer Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 Je mozne niekde urobit aj "hard reset" jednotiek? Teda nastavi povodne hodnoty co tam dala Skoda pri vyrobe Citovat
Oplocký Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 poradí prosím někdo jak dokódovat režim autoškola? Citovat
wirer Vloženo 8. Listopad 2016 Vloženo 8. Listopad 2016 odpoviem si zatiaľ sám....tak "hard reset" som zatiaľ nenašiel, no všetky nastavenia a zmeny kódovania sa ukladajú v ceste C:\Ross-Tech\VCDS\Debug\CodingLog.txt . je tam uvedená adresa (modul), označenie jednotky, čo sa menilo, stará a nová hodnota, deň, dátum, čas... napr. Autoškola režim: Address 5F:6V0 035 867 C recoded (ADP-(9)-Car_Function_List_CAN_Gen2-Driving_school) from Not available to Available Sunday,06,November,2016,13:30:08:05031 Oplocký, toto si zmeň: Citovat Kódovanie: - Modul 5F – Information Electr. - Adaptation 10(171)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_driving_school zmeniť na activated Citovat
RaDiS234 Vloženo 8. Listopad 2016 Vloženo 8. Listopad 2016 Rezim autoskola dokodujes nasledovne:Modul 5F - Info niecoAdaptations - 10Rozklikni si drop down menu a chod niekde cca za polovicu kym sa nedostanes k dlhym nazvom. Riadok ktory hladas ma na konci napisane drive_school.Klikni nan a prehod to na active. Pod tym riadkom mas viac s rovnakym nazvom ale je na konci este nieco pridane ako napriklad treshold alebo standstill. To si vobec nevsimaj a nic tam nemen. Citovat
h2o Vloženo 8. Listopad 2016 Vloženo 8. Listopad 2016 Hard reset, nelze. Pro to ti dává VCDS možnost si přes funkci aplikace uložit původní hodnoty celé jednotky. Uložení trvá cca 15-20minut. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.